Yaw sana diyorumki oku mesajı ne anlam çıkarıyon ban onu söyle 😱
Senin gibi fesarça okumasa olumlu mana çıkıyor.😉
Yaw sana diyorumki oku mesajı ne anlam çıkarıyon ban onu söyle 😱
Senide Turbocu yapmıştımYapardık biz.Bi ara Akıncı yapmıştım zaten seni.
![]()
Haşamat edecekmiş o melun kim ki benim çenemle başa çıksın?İyice alıştınız sizde işinize gelmeyince bu kelimeyi kullanmayı emrenin sss mesajlarına döndü artık.![]()
Yaw kurduğun cümlenin arkasında dur biz etsek o cümleyi neler demezdin senSenin gibi fesarça okumasa olumlu mana çıkıyor.😉
Melun işte ailesine bile antilik yapıyor.Evet doğru diyosun adamın ailesi full Gökhancıymış zaten tek bu antici![]()
İyi niyetin burdada ortaya çıkıyor bak iyi niyetle bakmaya çalışıyosun o cümleyeİyi niyetine sahip çık diyor işte![]()
Yaw kurduğun cümlenin arkasında dur biz etsek o cümleyi neler demezdin sen![]()
Dur azdaha burdayımhadi evladım sen biraz dinlen.![]()
Ben Turbocuyum dememiştim ama sen Akıncıyım demiştin.Senide Turbocu yapmıştım![]()
Şuan benim söylediğimden daha fazlasını yapardın kesinneler dermişşim mendebur kafa.😡
Haşamat edecekmiş o melun kim ki benim çenemle başa çıksın?![]()
Neyse doğru yolu bulacak sonunda el birliğiyleMelun işte ailesine bile antilik yapıyor.![]()
Şuan benim söylediğimden daha fazlasını yapardın kesin![]()
Dur azdaha burdayım![]()
Seni tanımasak bu lafına inancamherkesin kendin sanma ey gafil.![]()
Haşamat olmadaherkesin kendin sanma ey gafil.
Biraz daha haşamat edelim o zaman.![]()
Seni tanımasak bu lafına inancam
Haşamat olmada![]()
Tamam bende kaçarım azsonra zaten işim varNeyse konu açıyorum sizle gevezelik etmeye ara.![]()
Ben xemre nin çenesiyle baş etmiş ve onu yenmiş adamım seni mi yenemeyecemHaşamat edecekmiş o melun kim ki benim çenemle başa çıksın?![]()
Tamam bende kaçarım azsonra zaten işim var![]()
Korkudan gelemiyorlarAynen sabahtan beri.Bende konuya biraz gaz verip kaçarım...
nasıl olsa en çok sebilen ve en çok nefret eilenin konusu.![]()
Fesatlık Turbocuların işi biz iyiliğin ve doğrunun yolundayız insanları da doğru yola sevk etmek görevimiz.Çok akndırıyorsun iyi niyetini kullanıp sonra ona karşı kullanıyorsun.Başa çıkamaz tabi iyi niyetli değilsinki hep fesatlık...![]()