Maskeli Fedai
Favori Üye
@sokak sanati sana güveniyorum sonuna kadar.Hem bu yola birlikte çıktık
Sana gelince @ABAY_06 aramızı bozmaya çalışıyon ama yemedim
Yaw hehe turabiyi fazla izlemede sende kötü etki yapıyo
@sokak sanati sana güveniyorum sonuna kadar.Hem bu yola birlikte çıktık
İşinez gelmiyince hemen dönüyosun ismaile verecek cevabın kalmadı tabi anlıyorum seniSende İsmail'i izle vakit geçirde buralarda fazlalık yapma.
Bu totoşun taktiklerine kanma.Masajlarımızda orada seniş etişketlemiştim o masaja...
Olur mu öyle şey benden kurtuluşunuz yok melunlar.
Bak inanmıyosun bana ama yukardaki mesajını okudunmu@sokak sanati sana güveniyorum sonuna kadar.Hem bu yola birlikte çıktık
Ne kadar korktum anlatamam.
Yok artık ben her zaman doğruluğun,dürüstlüğün yolundayım bana saldıran onlar asıl.Dün baya beni anmışsınız hepnizi yorumlayayım dedim kurtuluşunuz yok.
@Bully bilindik fesatlığı ile öne çıkmış.Ben yokken maskeli oda yokkke Harunnn60 kardeşimize saldırmış ama gereken tüm cevaplar verilmiş o mendebura.
@Harunnn60 'a son ana kadar ne diyor diyordum bu ama adamı öyle zıvanadan çıkarmışsınız ki tarafsızlığını koruyamamış ve mecburen Turabi fanı olmuş bu konuda kendisini destekliyorum ve çok sıkı bişr ekip olduğumuzu dile getiriyorum önümğze geleni yutacağımızıda buradan söyleyeyim bize güç katacaktır.
@Maskeli Fedai kjardeşim Bully'nin oyunlarıyla biraz baş etmekte zorlanmış iftralar havada uçuşmuş ama güzel sıyrıldı o melunların arasından.Tebrikler yola devm.
@ABAY_06 tarafı belli değil ama antici olduğu içi,n umrumuzda değpil kellesinhi alabiliriz.
Olaya karışan melunları göz altı yapalım kalan sahalar bizimdir yola devam.
İşinez gelmiyince hemen dönüyosun ismaile verecek cevabın kalmadı tabi anlıyorum seni
Bak inanmıyosun bana ama yukardaki mesajını okudunmu
Pek kaale almıyorum bu ergeni
pompy'ide banlayıp yanına gönderiyorum At'ın merak etmesin.
Koyda tek gerçeğinin İsmail olduğunu herkes görsün o gbeceriksizi desteklediğin.
Zekamız var Allaha şükür anlıyacak kadar olmuyanlar düşünsünSen yukarıda anlamıyorum diyordun einstein zakan bir anda neden tavan yapıpta nalamaya başladı.
Okusunda senin gerçek yüzünü görsünSen yukarıda anlamıyorum diyordun einstein zakan bir anda neden tavan yapıpta nalamaya başladı.
@Maskeli Fedai okusana şu masajları 314 yada 315'teydi...
Ne kadar korktum anlatamam.
Yok artık ben her zaman doğruluğun,dürüstlüğün yolundayım bana saldıran onlar asıl.
Eyvallah aga sen de hadlerini bildirmişsin bu Turbocu melunlara bayrağım ben devralırım artık sıkıntı yok.Zekamız var Allaha şükür anlıyacak kadar olmuyanlar düşünsün
Okusunda senin gerçek yüzünü görsün
@Bully agam gelmiş ben bunlara gerekli cevapları verdim hepsine gidersem sen devam edersin
Adam Akın'ı da sevmiyor ama Turabiye hakkında gerçekleri konuşmuş adam kendi bahane etmiyor siz bahane ediyorsunuz açlığını.
Söz konusu Turbo olunca antilik damarım baya kabarıyor yapacak bir şey yok.Hepsini okudum mendebur beni kandıramazsın yine antilik saçmışsın ortalığa.
Zekamız var Allaha şükür anlıyacak kadar olmuyanlar düşünsün
Okusunda senin gerçek yüzünü görsün
@Bully agam gelmiş ben bunlara gerekli cevapları verdim hepsine gidersem sen devam edersin
İsmail'e sürekli yenilmesinin bahanesi olamaz bence.Olan oalylar bahane olmuyor muşmula kafa.Adam acıkmış az spor yapmış az poerformans sergilemiş olay bu.
Söz konusu Turbo olunca antilik damarım baya kabarıyor yapacak bir şey yok.
İsmail'e sürekli yenilmesinin bahanesi olamaz bence.
Yaw gülüyorum bu dediğine sadece senin kulladığın cümleler hem anlaşılmıyor hemde aynı
Yaw gülüyorum bu dediğine sadece senin kulladığın cümleler hem anlaşılmıyor hemde aynıAnlamıyorum diye ısrar edince baya şüphelenmiştim ama sıkıntının çözülmesi iyi.Ç.ünkü vasattın burada 3 kelimenden biri aynıydı...
Parkurda gömerim felan diyodu ismaile yeniliyoduİsmail'e sürekli yenilmesinin bahanesi olamaz bence.
@Bully mesajı gördünmü sokak sanatinin maskeli fedaiye diyorki ben yokken senin çabuk kandırırlar saf değiştirme dedi
O zaman [HASHTAG]#hirboturabi[/HASHTAG] devam edelim ya da [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] dan.Damarın kopsun.😡 Bu arada ağzınıza o nacizane kelimeyi yerleştirdik herkes artık Turbo oalrak anıyor Turabi'yi.Helal bize @Maskeli Fedai
İsmail'e sürekli yenilmemiş istetistiklere bakarsan.
Yine mi anlayamadım sen biraz uyu akşama Sabit kancayı izle hadi hadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?