Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mervede çok güçlü kız gerçekten onunda şansı var evet Gökhan adam ya oyunlardada çok başarılı kazanır umarım

benim takıldığım nokta iğle senin anlattığın nokta çok farklı ben diyorum ki Merve neden hiç pişman değilim dedi diyorum sen farklı bir eşşyden bahsediyorsun.
merve ayrıca seni söyleyeceğim serenay dedi ama hiçde masum demedi dedik senin oy potansiyelin belli Tolga'yı en iyi sen gönderebilirsin dedi o mnedenle seni söyleyeceğim dedi.Tolga'nın gitmesini istyiyorsak seni söylemeliyim serenay dedi.
Arkasından iş çevirmemiş olabilir ama niyetide iyi değildi...

Tamam işte diğer yarışmacıların yani gökhan ve ahmetin sonuçlarını bilmiyor serenay 1. oldu ve onu söyledi bunda birşey yok eğer serenayın yaptığı gibi seni duygusal olarak hayatta yazmam deyipte son dakika konseyde söyleseydi tamam niyeti kötü derdim ama değil

@sokak sanati sana ne dedi seni çabuk kandrılar demedi adam bile senden emin olamıyo düşün

Sen nasıl melunsun öyle.😱 ben dedim ki maskeli iyi niyetli yaklaşıp tarafsız bakmaya çalışyor ve sizde onu kondırıyorsunuz dedim.😱Emin olmama sebebim @Maskeli Fedai 'nin Turboculuğu değil iyi niyeti ve sizin fesatlığınız.

Oy atan kişiler Turabi ve Tolga değilOy atanlara şaşırıyorum dedişğine göre arada baya fark var anlam oalrak...

Adam sizi fena korkutmuş takas'ın yardımına ihtiyaç duyduğunuza göre.
Yarıca şu turabi ve tolga gibi adamlara nasıl oy veriliyor anlamıyorum demişim.
tolga ve turabi gibi adamlara demişim burada sadece o iki kişi var başkada birşey yok
Yazdığımı tam okusaydın anlardın

Mobilden yazmaya üşeniyorum yoksa döktürürdük.

Sınav dönemimde sana emanet inşallah bu hafta Akın giderde sıkıntı azalır.

Yarıca şu turabi ve tolga gibi adamlara nasıl oy veriliyor anlamıyorum demişim.
tolga ve turabi gibi adamlara demişim burada sadece o iki kişi var başkada birşey yok
Yazdığımı tam okusaydın anlardın

Sen şimdi oradan sadece Turabi ver Tolga'ya mı laf attığını iddia ediyorsun.
Anlamadığın noktanın bunlara oy verenler olduğu yazıyor ama bizi anlamsız buluyorsun...

Üşenmezsem inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...