Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 5'e tebrikler.

Tolga çökmüş böyle devam eder umarım.

Gökhan nerde ezmiş tolga'yı hep mazlum göstermeye çalışıyo kendini tolga oynadığı oyunlar saymakla bitmez😱

ben şunu bilirim Serenay ne dediyse doğrudur ve Serenay Gökhan beni dolduruşa getirdi dediyse Gökhan gerçekten sakat bir isimdir.
Gökhan Keser yakaladım seni.

O çok vicdansız bence hiç azap falan çekmez.😡 [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] .😡

Haklı değilmiyim yani.😱
değilsin tabiki

adam gibi adam gökhan keser bu adama laf atmayın sinirleniyorum bak hee melunluk yapmayın

Son düzenleme:
nerden duydun onu sero tolgayı geçmiştirde acun işte merve doğru olanı yaptı kızmyın bence en kötü olanı söyledi

Vay totoş Merve2ye laf atma kız fena yarışıyor turabiyi bile yenebilir dikkat et

nerden duydun onu sero tolgayı geçmiştirde acun işte merve doğru olanı yaptı kızmyın bence en kötü olanı söyledi
Aynen mantıklı olanı yaptı yoksa hafta sonu dokunulmazlık oynunda Sahra gine Serenayı seçicekti aslında onun ismini söylüyeceğini adada söyledi kırıldı serenay o da haklı beklemiyodu

Vay totoş Merve2ye laf atma kız fena yarışıyor turabiyi bile yenebilir dikkat et

Turabi zaten alıştı Gökan Ahmet gibilere Merve onlardan daha adam yani kötünün iyisi merve ile yarışması daha adam akıllı olur.

Eğer Merve'yi tutuyorum dersen seni cidden afaroz ederim.😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...