Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Survivor-Serenay-Akta%C5%9F-Resim-Galerisi-2014-6.jpg

Haftanın en başarıları sıralandı.Bu.

Bu haftada en basarili isim değişmedi Merve Aydın Zirvede yerini doldurdu.

Gökhan Keser Çok Basarili Giden grafiğini dikleştirmeye devam etti 2. Sırada yer aldı.

Haftanın şokunu Sahra Işık yaşattı 6 ettik. Siraya Kadar geriledi.

Ünlülerden Tolga Karel sonuncu sıraya yerleşti ...

YarışmacıGalibiyetMalubiyetBaşarı ORANI
1Merve Aydın802576.19
2Gökhan Keser755557.69
3Yiğit Dikmen796256.02
4Turabi Çamkıran756455.95
5Akın Saatçi675455.37
6Sahra Işık695754.76
7Ahmet Dursun626050.81
8Serenay Aktaş394944.31
9Tolga Karel415443.15
Bully @ [= 87619 KULLANICI] [/ user] [USER = 83011] @ cevaa [/ KULLANICI] Harunnn60 @ [= 87959 KULLANICI] [/ user] [USER = 87072] @ ABAY_06 [/ user] [USER = 86792] @ Maskeli Fedai [/ user] [USER = 84270] @ darksaal [/ user] [USER = 87210] KayıpSehir @ [/ KULLANICI] Hachiko @ [= 85753 KULLANICI] [/ USER] Billy Kane @ [= 84661 KULLANICI] [/ KULLANICI = 87510] [KULLANICI] @ eskici [/ user] [USER = 87007] @ batuhankaralar [/ KULLANICI] mrt-06 @ = 87466 [KULLANICI] [/ USER] Yakamoz-Asi @ = 87477 [KULLANICI] [/ USER]
İlk 5'e tebrikler. :A

Tolga çökmüş böyle devam eder umarım. :F

KARAKTERLER YORUMU -SON HAFTA

ünlüler gönüllüler değil karaktersizler acizler yarışması...
o kadar yarışmacı var bir tanesi dürüst karakter sahibi düzgün bi insan olmaz mı ? yok hepsi birbirinden çakal bir hafta şunu destekleyim diyorum bakıyorum her türlü fırıldağı yapıyor öbür hafta başkasını destekleyim diyorum o diğerinden de beter.

şu an adada düzgün bi insan yok ama gidenlerde dahil kim vardı derseniz bi tane delikanlı gördüm o da duygu bal idi.başkada düzgün bi insan göremedim bir de serenay kişilik sahibi insanları diğerlerinin hepsini at çöpe gitsin

yiğit: kendisi için berna diskalifiye olduğu halde daha 1 gün geçmeden bernanın diskalifiye olmasına neden olan ve turabinin yönelttiği hırsız suçlamasına onay veren sahra ile dost olarak ne kadar şahsiyetsiz ve pasif bi insan olduğunu zaten gösterdi. hele dün akın'ın ''kimseye ses çıkarmıyorsun biraz sesini çıkar '' gazını aldıktan sonra gidip serenay'a artislik yapması nası bi erkek oldugunu gösterdi. , kaale alınmayacak bi tip :A

turabi: iyi güzelde , ani sinirlenmeleri bıraksa daha iyi olur , yarışlarda çok iyi , finale çıkar , ayrıca zekasız gibi gözüküyor ama hepsinden daha akıllı

sahra: bildiğin ergen 5 yaşındaki çocuk ondan daha akıllıdır.:Fterbiyesiz ve küstah normal hayatta selam bile verilmeyecek insanlardan

akın: tek kelime ile sinsi :D @Bully

ahmet dursun : gamsız ve beceriksiz. kendi oyun kazanamayınca normal gören başkası kazanamayınca da hedef gösteriyor 😡

gökhan: tolga karel'i zayıf bulup ezmeye çalışması dışında orta ayarda bi tip survivor'u kazanması muhtemel :):)

merve: tek kelime ile hayatınızdan merve gibileri uzak tutun :T: , yarışlarda başarılı o ayrı

tolga: itici bi tip ama en azından niyeti belli kazanmak için her yolu deniyor bunuda açıkça ifade ediyor komik bi adam :D

serenay: sırtındaki o iki tane gamzeye bittiğim hatun ama çok safsın be serenay :):)

@sokak sanati
@Bully
@ABAY_06
@Maskeli Fedai
@mrt-06
@beyazsoy
@Yakamoz-Asi
@KayıpSehir @HachiKo @Billy Kane @eskici @batuhankaralar
Gökhan nerde ezmiş tolga'yı hep mazlum göstermeye çalışıyo kendini tolga oynadığı oyunlar saymakla bitmez😱

ben şunu bilirim Serenay ne dediyse doğrudur ve Serenay Gökhan beni dolduruşa getirdi dediyse Gökhan gerçekten sakat bir isimdir.
Gökhan Keser yakaladım seni.:A

O çok vicdansız bence hiç azap falan çekmez.😡 [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] .😡

Haklı değilmiyim yani.😱
değilsin tabiki :D

adam gibi adam gökhan keser bu adama laf atmayın sinirleniyorum bak hee melunluk yapmayın :D

Son düzenleme:
Çok başabaş çıkmış sonuçlar duyduğuma göre ama haksızlıktı aslında Merve gönderdi Sero'yu.😡

Zaten seviyordum ben sero'yu.Ünlülerin kızları iyidir...Yani artık değil tabi kız kalmadı bir erkek fatmaları kaldı onuda saymam ben.
nerden duydun onu sero tolgayı geçmiştirde acun işte merve doğru olanı yaptı kızmyın bence en kötü olanı söyledi

Çok başabaş çıkmış sonuçlar duyduğuma göre ama haksızlıktı aslında Merve gönderdi Sero'yu.😡

Zaten seviyordum ben sero'yu.Ünlülerin kızları iyidir...Yani artık değil tabi kız kalmadı bir erkek fatmaları kaldı onuda saymam ben.
Vay totoş Merve2ye laf atma kız fena yarışıyor turabiyi bile yenebilir dikkat et :F

nerden duydun onu sero tolgayı geçmiştirde acun işte merve doğru olanı yaptı kızmyın bence en kötü olanı söyledi
Aynen mantıklı olanı yaptı yoksa hafta sonu dokunulmazlık oynunda Sahra gine Serenayı seçicekti aslında onun ismini söylüyeceğini adada söyledi kırıldı serenay o da haklı beklemiyodu

Vay totoş Merve2ye laf atma kız fena yarışıyor turabiyi bile yenebilir dikkat et :F

Turabi zaten alıştı Gökan Ahmet gibilere Merve onlardan daha adam yani kötünün iyisi merve ile yarışması daha adam akıllı olur.:F

Eğer Merve'yi tutuyorum dersen seni cidden afaroz ederim.😡

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...