Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol hacı. Unutacağın insanlar için bu kadar sinirlenme bence ))) ayrıca survivordan ünlü olan kimse yok aksine katılan ün kaybediyor. Çok kafaya takılacak bir yarışma değil

yok sakinim zaten , bu bir eğlence programı aslında , çok kafaya takılacak birşey değil sadece izlediğim şeyin yorumunu yapmayı seviyorum birazda abartılı yazıyorum ki insanlarda yazsın diye

senin buralarda görmek isteriz kaliteli yorumlarınla , bize katıl

Son zamanlarda en sinirli @Bully ben sakinim yine ama dün akşama hala sinirliyim.😡 [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] .😡 (yazdıkça sinirleniyorum.
aynen ya

birde merve suratını hiç bozmuyor sanki karşısında düşmanı var , serenay vedalaşıyor kalkmıyor , ari numaradan üzül , birde kıza görüşürüz diyor , ne görüşmesi kaldı

Afffiyet bal şeker olsun Balımıza.
ilk tefa güzel birşey yazdın , dur ben bunu not edeyim

Boğazını sıkmaya gelirim deseydi Seremda #millikazikcimerveaydın 'a.

Orada kalkmaması çok değişikti.Hem suçlu hemde atarlanıyor.😡

Duygu'yu severim zaten.

kim ne derse desin hiç düşünmeden söylüyo
merve en doğrusunu yaptı nedense düşünüsenize eğer ahmeti deseydi büyük ihtimal elenirdi ahmet ee? sonra ne olurdu takım %30 başarıları olan serenay ve tolgaya mı kalsın? ozaman ne ödül ne dokunulmazlık alırlardı ve ünlüler takımı biterdi iyi ki merve gibi bi delikanlı kız var da serenay dedi hiç olmazsa bi kötü yarışmacı gitti böyle daha güçlüler artık sahranın kaçışı yok merveye kaldı
helal merve sana

ödül de verseydin merveye tam olurdu

Boğazını sıkmaya gelirim deseydi Seremda #millikazikcimerveaydın 'a.

Orada kalkmaması çok değişikti.Hem suçlu hemde atarlanıyor.😡

Duygu'yu severim zaten.
öyle işte ya , valla merve vicdan azabı çeker kesin
duygu bal yarın tv8 survivor panoramada izle kseinn lütfenn

Ara ara yazıyorum ..TV de izleyecek bisey yoksa takılırım.. dün de çok uzayınca baktım biraz... yarışmalar artık heyecan vermiyor birbirlerini yemeleri güzel ))))

[HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] dan İnşallah Sahra oyun alir son yaptigi ornek hareketinden dolayı Sahra`m diyesim geldi 😀 İnşallah sende bir gün dost kazigi yersin katil merve .

ayıp oluyor ama

Bully gibisin haklı olduğıumu anlayınca böyle oluyor zaten.
alakası yok

öncelikle dün merve en iyisini yaptı bence kazık falan demeyin boşuna şu anda o takımdan ahmet yada gökhan gitse o takım biter o yüzden serenayı söylemesi çok doğru ve bunu gidip ona önceden iyi bir şekilde söyledi zaten ama tolga gitmeliydi bence dünkü bölüm güzeldi ama tahmin ettiğim gibi acun başladı yine oyunlarına sms sonuçlarını yayınlamadı şimdi her hafta kafasına göre değiştirecek sıralamayı ve istediklerini eleyecek bunun birinci adımı serenaydı tolga elendi aslında ama acun değiştirdi ve serenayı gönderdi durum bu yani acun baba iş başında

Son düzenleme:
ödül de verseydin merveye tam olurdu

öyle işte ya , valla merve vicdan azabı çeker kesin
duygu bal yarın tv8 survivor panoramada izle kseinn lütfenn

O çok vicdansız bence hiç azap falan çekmez.😡 [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] .😡

Haklı değilmiyim yani.😱

Gerçekleri söyledim zaten Atacan da anti Turabi.

Kabul etmediğimi nerden çıkardın?
Akın elenirse Yiğit ve Gökhan'a kayarım tabii tıpkı senin Turabi'ye kaydığın gibi.

Gerçekleri söyledim zaten Atacan da anti Turabi.

Kabul etmediğimi nerden çıkardın?
Akın elenirse Yiğit ve Gökhan'a kayarım tabii tıpkı senin Turabi'ye kaydığın gibi.

Hiç fırsatı kaçırma emi.melun...

Turabi sözünün eri [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] o kadar @mrt-06 yalancı bunlar at gözlüğü ile izliyorlar Turabi'yi.
Akın'ı melek oalrak izleyen meluna bakma sen...

Ya ben Acuncuyum ama hiç izlemeden bir antilik kapmıştım zaten Turabi'ye, isminde hayır yok kurabiye mi turabi mi? İlginç

Sen bu meluna bakma @mrt-06 Turabi gıcık,soytarı,ikiyüzlü birisi. Geçmişini de biliyorsun zaten ne adamlığından bahsediyor bu melun?

Ya ben Acuncuyum ama hiç izlemeden bir antilik kapmıştım zaten Turabi'ye, isminde hayır yok kurabiye mi turabi mi? İlginç

Melun.
Kutsallaştırılmış insanlarla dalga geçme.😡

Sen bu meluna bakma @mrt-06 Turabi gıcık,soytarı,ikiyüzlü birisi. Geçmişini de biliyorsun zaten ne adamlığından bahsediyor bu melun?

Akın sahne iki yüzlü [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] başka ne söyleyeyim.merve'de kapmış bir şeyler Akın'dan dün akşam iyi dönüş yaptı.

Ne var yani sen hiç izlemeden bir şeye anti olabiliyorsun ben olunca mı suç?
😡

Merve'nin ikiyüzlülüğü kendisinde var Akın'ı karıştırma.

Merve'nin ikiyüzlülüğü kendisinde var Akın'ı karıştırma.

Dün akın'ı izledin mi.
Neler dedi kendine.

Merve ile Akın kanka olunca mecbur etkilenmişler ama yılanın başı belli.

Genele gönderdim.

Aynen delikanlı olduğu her halinden belli, süperman kostümü falan.

Dans ile adamlığın ne ilgisi var.
Orada dans ediyor ama yarışmada doğruları ve gerçekleri konuşuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...