Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aga bende senin serenayın neyini sevdiğini anlamadım
ahmet dursun babayiğit delikanlı çok iyi yarışıyor seviyorum yani

@Maskeli Fedai aga askını yorumlamaya gerek yok yakında elenir zaten sevmiyorum

aga bende senin serenayın neyini sevdiğini anlamadım
ahmet dursun babayiğit delikanlı çok iyi yarışıyor seviyorum yani

@Maskeli Fedai aga askını yorumlamaya gerek yok yakında elenir zaten sevmiyorum
Ben Serenay'ı sevmiyorum hatta o yes bee filan demesine ayar oluyorum ama Serenay gittiğinde Sahra Merveyi yenemeyeceği için gitmesin istiyordum şimdi çok kötü oldu.

[HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] TT listesinde ! İste bu sen kimle SMS e cikarsan cik evleneceksin erkek suratli ve Şu an asidi derecede Sahra ya baglandim.

Tolga fena tepki çekmiş.
Olaylar fena gidecek birazdan galiba.

Serenay'ın o yağmur'da ağladığını görünce hüngür hüngür ağlayasım geldi.
Çok kötüsün Merve şeytansın MERVE.
Ve o anda gelip Sahra nin serenaya sarilmasi...

[HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] TT listesinde ! İste bu sen kimle SMS e cikarsan cik evleneceksin erkek suratli ve Şu an asidi derecede Sahra ya baglandim.

Ve o anda gelip Sahra nin serenaya sarilmasi...
Aynen Sahra en büyük alkışı haketti.
[HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Twitter da TT [HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG] burada TT yapalim lütfen yardim et birde Serenay twitter a girdi🙂 beni RT yaptı ve FAV ladi🙂 melegim ya [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]
Her türlü desteğe hazırım meleğimiz için [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG]

bu arada gözün aydın olsun.
Serenay cidden çok doğal direk bekleneni yapmış.

Her türlü desteğe hazırım meleğimiz için [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG]

bu arada gözün aydın olsun.
Serenay cidden çok doğal direk bekleneni yapmış.
Aynen hemen fotoğraf felan çekinmiş bizim için iyi olduğuna dair çok sevindim. 🙂 İnşallah dizi teklifleri gelir ve oynar takip ediyorum sürekli [HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG]

Birazda Akını yorumlasan

Dün Merve Akına sen kavgacısın falan dediğinde Akın kabul ediyorum dedi.Akın bile kabul ediyor @Bully hala kabul etmiyor

@sokak sanati @Harunnn60
aynen ya ben onu @Bully diyecektim araya merve olayı girince unuttum

adam bile kabul ediyor bully kabul etmiyor ilginç

beyazsoy abartmıyoruz , ikidebir yazıyorsun sende
ben bilerek öyle yazıyorum yoksa kimse burda survivor hastası filan değil , yarışma bitince 3-4 yarışmacı hariç çogunu unuturuz

Gökhan 1. Turabi 2. Yarışmanın sonucu da böyle olacak zaten.
sende gökhana kayarsın hemen

Merve en doğrusunu yapmış bence. Serenay hiç bi işe yaramıyordu gitmesi en mantıklı karardı
aynısı senin başına gelsin , o zamanda mantıklı karar dersin dimi ?

valla aga senden kendini kvp izlerken kaptırıyorsun , hatta hayat felsefen olmuş neredeyse , biz birşey diyor muyuz ?

Şimdi ciddi ciddi Serenay mı elendi?

İyiki izlemeyi bırakmışım ...
duygudan sonra bozdu zaten , izleme bencede , herkes birbirinin ardından 1000 tane oyun çeviriyor

Son düzenleme:
Aynen hemen fotoğraf felan çekinmiş bizim için iyi olduğuna dair çok sevindim. 🙂 İnşallah dizi teklifleri gelir ve oynar takip ediyorum sürekli [HASHTAG]#MilliKazikciMerveAydin[/HASHTAG]

Çok fena takip ederim.
İnşallah oynar hakkımızda hayırlısı olsun.
Özleyeceğim bu lafı.
Bu arada son sahnede dediği güzeldi.Eğer burada kalırsam nasıl kalırım bilemiyorum dedi sahiciliğini konuşturdu.
[HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] 😡

@Harunnn60 Ya arkadaşım bende hiç oyun kazanamasam, benim ismimi söylemesi mantıklı olur tabi. Orda herkesin bi hedefi var, takımı düşünmek zorunda, Serenay yüzünden dokunulmazlığı kaybettiler.

valla bana yapılsa ne olur bilemiyorum

@Harunnn60 Ya arkadaşım bende hiç oyun kazanamasam, benim ismimi söylemesi mantıklı olur tabi. Orda herkesin bi hedefi var, takımı düşünmek zorunda, Serenay yüzünden dokunulmazlığı kaybettiler.

Ama Merve onu söyleyerek yani Serenay sen kötüsün o nedenle seni söyleyeceğim demedi Merve senin Tolga'yı eleyeceğini düşündüğüm için seni söylüyorum dedi.

valla bana yapılsa ne olur bilemiyorum

Bende hiç kestiremiyorum Adayı inletirdim her halde yada direk öldürürdüm.😡

serenay oyun kazanıyordu , son haftalarda biraz kaybetti
bence sen yaşamadığın için böyle konuşuyorsun , mervenin yaptığı ayıptı
beni şok ettin

eğer bana yapılsa , zaten eğlendiğim için merveye dalardım valla
zaten acun reyting için birşeyler arıyor gider ayak süper olurdu

eğer bana yapılsa , zaten eğlendiğim için merveye dalardım valla
zaten acun reyting için birşeyler arıyor gider ayak süper olurdu
Elenme hüzününden öyle şeyler düşünemezdim ama Sahra'ya sarılırdım [HASHTAG]#millikazikcimerveaydin[/HASHTAG] .😡

beyazsoy abartmıyoruz , ikidebir yazıyorsun sende
ben bilerek öyle yazıyorum yoksa kimse burda survivor hastası filan değil , yarışma bitince 3-4 yarışmacı hariç çogunu unuturuz :
Sakin ol hacı. Unutacağın insanlar için bu kadar sinirlenme bence ))) ayrıca survivordan ünlü olan kimse yok aksine katılan ün kaybediyor. Çok kafaya takılacak bir yarışma değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...