b.raz karışık oldu farkındayımumarım gökhan 1.olur dedim
ımmm.
b.raz karışık oldu farkındayımumarım gökhan 1.olur dedim
Finalde görürsün.Çok etkilenebilecek bir karaktere sahip diğer karaktirsizlere göre süper adam hatta tek adam ana Gökhan'ı sevenleri biliyoruz.Hiç uğraşma.
![]()
Keskin zekasıyla finale yükselecektir [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG]. 😎Akında hep paçayı ucuz kurtarıyo ama çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçğncüsünde yol alır gider![]()
Melunlar işbirliği yani.Birimiz hepmiz için Turabi gücü bu herkes karışır.
@ABAY_06 Billy 'de bizden.Turabi seven oda onu atlamışım.
![]()
Finalde görürsün.![]()
Turabi şampiyon falan olamaz finalde halk havasını söndürür onun.Finalde Turabi şampiyon olacak![]()
6 kişinin yanılmaz ihtimali senin yanılma ihtimalinden düşük olduğuna göre.Melunlar işbirliği yani.![]()
Sevmiyorum onu.niye ki
GörücezTurabi şampiyon falan olamaz finalde halk havasını söndürür onun.![]()
O sevmez o onu 😱Birimiz hepmiz için Turabi gücü bu herkes karışır.
@ABAY_06 Billy 'de bizden.Turabi seven oda onu atlamışım.
![]()
Hı hı ondan ondan.6 kişinin yanılmaz ihtimali senin yanılma ihtimalinden düşük olduğuna göre.Melun sensin
Sevmiyorum onu.
aaa gökhan sevilmezmi ya adam gibi adamdır kendisi6 kişinin yanılmaz ihtimali senin yanılma ihtimalinden düşük olduğuna göre.Melun sensin
Sevmiyorum onu.
Sizin hepinizi toplasam bir Akın yapmasınız @BullyAyık ol artık.
Yakamoz, Harunnn, ben, Maskeli, Mahoni,... ve niceleriyiza biz.
Söylesene.ERğer söz vermediysen.
Akın olmazsa Yiğit var Gökhan var sonuna kadar anti Turabi.Görücezama senin Akın son 4 e kalamayacak onun için hep rakibi destekelyecem Akın yarışırken
![]()
Başarısını çekemiyolar aga Turbolarını devamlı yeniyor ya ne yapsınlaraaa gökhan sevilmezmi ya adam gibi adamdır kendisi
Soytarı değil Anadolu çocuğuAkın olmazsa Yiğit var Gökhan var sonuna kadar anti Turabi.Soytarılar şampiyon olmaz olmamalı.
![]()