Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolgaya karşı çok dolmuşsun sne belli
Benimde hoşuma gitmiyor bazı hareketleri bakalım ne olucak

rahat uyursun bu gece artık
Aynen dünden beri stres oldum Akın gidecek diye. Dokunulmazlığı da unutulmamış oh mis.
Performansını arttıracak Akın ve ünlüler teker teker elenecek inşallah.

Serenat elinden gelenin en iyisini yapti kiz uçtu resmen su fobisi olduğu için orda yavasladi Serenay a laf atan arkadaşlarım gelin SMS te kapisalim ne dersiniz :-D

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Serenat elinden gelenin en iyisini yapti kiz uçtu resmen su fobisi olduğu için orda yavasladi Serenay a laf atan arkadaşlarım gelin SMS te kapisalim ne dersiniz :-D

e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönüllülerin kazanacağını biliyor muydun?

Bence Gökhan 1 Serenay 2 olur bu sefer.

Adamımsın.
Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü.
Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara.

ence tolga gitmeyecek arkadaşlar evt tolga kötü ama tolganın oy potansiyali var , ahmet de riskte bu arada onuda söyleyeyim
Ben Ahmetin çıkacağını düşünmüyorum gökhan 1. çıkar ya da ahmet 2. sinden biri çıkarsa direkt serenayın adını söylerler(gökhan ahmeti ve merveyi hayatta söylemez geriye de serenay kalır
)

Serenay baltayı taşa vurdu bir kere
Tolgayı sattı diğerleri de biraz soğuk serenaya karşı
Kızları dengelemek için 2 kızdan birini gönderirler ama merveyi hayatta göndermezler geriye de serenay kalır ve serenay da tolgayı gönderir ve finish the end olay biter yaramaz çocuk köyüne geri döner ve mutlu son

Ödül ünlülerin dokunulmazlık bizim olmuş ve Tolga kışkışlanmış.

Bireyseli kazanan 2. adayı çıkartacakmış son 4'e kadar güçlü olanların günü oalcak gibi.Sms'in önemi azda olsa azalacaktır.
Benim hoşuma giden bir taktik oldu.Acun'a tebrikler.
Şimdi Bireyseli kim kazanacak o önemli.

bu kurallar iyi olmadı gibi ya şimdi ilk 4 te olanlar finalde olacak diğerleri birer birer elenecek niye böyle oldu ki 😕 olsun umarım gökhan merve ve serenay ilk 4 te olur da gerisi mühim değil keşke bende sms atabilseydim

@sokak sanati hacı bu Turabi bu yüzmeyle finalde başarılı olamaz teknesiyle biraz açılıp öğrense bari.

@Bully Hacı ünlülerin kazandığı son ödül oyunun ödülünde ne dedi Akın akşam banyo oldum.Performansı niye arttı sanıyorsun ?

O tarz oyunlarda sadece az kazanıyor yine kazanıyor ama.

Akın'a gönderme süper.Cuamrtesi Akın'ı izlediysen Turabicilik oynuyordu.

Akşam Merve oynamıyınca Seranay 4-0 yapıca Tolga iyi olmayaınca kaybetti ünlüler

O tarz oyunlarda sadece az kazanıyor yine kazanıyor ama.

Akın'a gönderme süper.Cuamrtesi Akın'ı izlediysen Turabicilik oynuyordu.
Yaptığı hareketin manası ne hep aynı hareketi yapıyor ?

Akşam Merve oynamıyınca Seranay 4-0 yapıca Tolga iyi olmayaınca kaybetti ünlüler​
Bu tezi ilk ben söyledim Merve'siz ünlüler takımı bir hiç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...