rahat uyursun bu gece artıkAdamımsın.Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü.Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara.
rahat uyursun bu gece artıkAdamımsın.Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü.Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara.
Tolgaya karşı çok dolmuşsun sne bellievet serenayda yazdı tabi doğrusunu yaptı
Akını hep kötü göstermeye çalışıyorlar tolga ve turabi ama öyle değil hep tolganın pisliği(tolgayı hiç sevmiyorum yaprak dökümünde canlandırdığı karakterden daha da üç kağıtçı)
Aynen dünden beri stres oldum Akın gidecek diye. Dokunulmazlığı da unutulmamış oh mis.rahat uyursun bu gece artık
akının oyları düşük , haftaya kaybederlerse gönüllüler akın riske girerAynen dünden beri stres oldum Akın gidecek diye. Dokunulmazlığı da unutulmamış oh mis.Performansını arttıracak Akın ve ünlüler teker teker elenecek inşallah.
Dur bakalım yarın akşamı görelim bi hele.akının oyları düşük , haftaya kaybederlerse gönüllüler akın riske girer
Gönüllülerin kazanacağını biliyor muydun?Serenat elinden gelenin en iyisini yapti kiz uçtu resmen su fobisi olduğu için orda yavasladi Serenay a laf atan arkadaşlarım gelin SMS te kapisalim ne dersiniz :-D
e-tab4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet biliyodum 🙂Gönüllülerin kazanacağını biliyor muydun?
Bence Gökhan 1 Serenay 2 olur bu sefer.
Adamımsın.Ben zaten Tolga'dan ilk haftadan beri nefret ediyorum onun gerçek yüzünü hemen gördüm ama millet biraz geç gördü.Akıncı kardeşim sana ihtiyacım var daha çok yorum yap buralara.
Ben Ahmetin çıkacağını düşünmüyorum gökhan 1. çıkar ya da ahmet 2. sinden biri çıkarsa direkt serenayın adını söylerler(gökhan ahmeti ve merveyi hayatta söylemez geriye de serenay kalırence tolga gitmeyecek arkadaşlar evt tolga kötü ama tolganın oy potansiyali var , ahmet de riskte bu arada onuda söyleyeyim
grüzcez
Ben Ahmetin çıkacağını düşünmüyorum gökhan 1. çıkar ya da ahmet 2. sinden biri çıkarsa direkt serenayın adını söylerler(gökhan ahmeti ve merveyi hayatta söylemez geriye de serenay kalır)
Serenay baltayı taşa vurdu bir keregrüzcez
Dokunulmazlık mıYav he he.Dokunulmazlığını kullanır.
@sokak sanati hacı bu Turabi bu yüzmeyle finalde başarılı olamaz teknesiyle biraz açılıp öğrense bari.
@Bully Hacı ünlülerin kazandığı son ödül oyunun ödülünde ne dedi Akın akşam banyo oldum.Performansı niye arttı sanıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?