sokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım birazNe halin varsa gör.
sokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım birazNe halin varsa gör.
Turabi senin menondur.Burda Turbocu bir arkadaş daha var .sssokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım biraz
Aynen kız Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadın yarışmacısı.ama belli de olmaz tabi merve bu ne yapacağı belli olmaz
seni sayan yokTurabi senin menondur.Burda Turbocu bir arkadaş daha var .ss
Yazalım tabii şebek [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG]sokak sanati yok demi ortalıklarda [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] yazalım biraz
Turabi finale gidecekseni sayan yok[HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG] ne zaman elenecek onu de hele
Anti Mustafacılarla birlik olmaYazalım tabii şebek [HASHTAG]#Turabi[/HASHTAG]
aman tırt diyorumTurabi finale gidecek
Bu arada niye beni saymıyon
Aga akşam burdamısın konuşuruz sık gel özletme kendiniolabilir ama o oyunda dengede önemli gökhanın dengesi iyi
Duruma göre ittifaklar kurmak gerekir.Turabi finale gidecek
Anti Mustafacılarla birlik olma
Melunluk yapmaDuruma göre ittifaklar kurmak gerekir.
Sende [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yaz.Turabi finale gidecek
Anti Mustafacılarla birlik olma
akşam belki olmayabilirim survivor izlerken pek başka birşey yapamıyorum ama bundan sonra daha sık giricem bol bol konuşuruz agaAga akşam burdamısın konuşuruz sık gel özletme kendini
Karışma sen melun. ssSende [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG] yaz.
Çıkıyom tabi [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]Noldu @sokak sanati olmadan başa çıkamıyon mu yoksa?
Bende Turabiciyim olum. [HASHTAG]#sinsirellaakin[/HASHTAG]Karışma sen melun. ss
forumda melun yeni moda galiba aga kimden çıktı bu lafKarışma sen melun. ss
Ünlüleri tutmuyon mu sen?Bende Turabiciyim olum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?