Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahminim yanlış çıkmış.
Sahra'nın bu kadar yüksek oy alması bekelenilir değildi ve gitmedi.
Duygu çok düşük gitmiş.Bunu hiç beklemiyordum.
Akın ise fiyasko çıktı.

Turabi açık ara yapar oylamada bu saatten sonra.Rakip kalmadı.
Müge çok kötü.😱

Akın'ı seven yok yaw.Abartılıyor sadece.Ben arkadaşlara soruyorum şu adamın ismini cismini söyleme görmeyeyim diyorlar.

Acun kesinlikle yerleri degistirdi
(((((

Gönüllüler benim icinde bitmistirrr

Acun banane kurt seyidden hiala reklam yapiyorrrr
(((

Çıldırdım resmrnnn nasil gider yaa off offff

Turabi'yi destekleyecektin.

Dün aşam Duygu sadece [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] ile vedalaşlamak istiyorum dedi.

Aga Turabi nasıl birinci olur? @ABAY_06

Hakediyor çünkü.

@Bully Akın'a ne oldu öyle yaw.
Pert olmuş.

Ama geçen hafta Serenay en kötü olmasına rağman 1. olmuştu Merve hiç kaybetmemesine rağmen çok kötüydü.

Hay maşşallah Kaan Cuma'dan beri 100 mesaj mı yazdın.😱

Durumum çok iyiymiş.Çenem kopsun.

Son düzenleme:
Akın Birinci Olur Diyenlermi varmıs forumda 😱😱

TurboTurabi Varken Akın Yiğit Anca Kedi Olur

@sokak sanati geçen hafta istisnai bir durum istisnalar genel durumu bozmaz ama seranayin futbolcu oluşu ve güzel oluşu futbolda meraklısı erkekleri biraz cezbetmis olabilir. Güçlü olma bir bütün işi turabi hem kazanıyor hem de sosyal olarak posta koyuyor

Kimseyi tutmuyorum bana fazla çiğ geliyorlar hele turabi geçen hafta bayağı ciglesti erkekler fazla kiviriyorlar sanki ))) kızlardan müge iyi kız çigligini pek görmedim ama kazanma gibi derdi yok. gelinim olurmusuna katılsa kesin favorim olurdu )))

Müge'de Futbolcu olsa 1.liği bırakmazdı her halde.

Turabi Forover.

Turabi zaten es geç onu yaptıkları ortada izlyosun demi sende Survivor'u Müge'ye oyunarda kibarlığını hiç bozmadan oyna öyle gel diyolar kopuyorum orda

Doğruluktan adamlıktan başka bir şey yapmadı o kadar.

Ne arkadan iş çevirdi.Ne yalan konuştu bir tek çoğu kesmin sevdiği ama uyuzda olunan sevinç hareketleri var ona onun güzelliği.
Doğrulukmu ve adamlık 😱 nerden biliyon yalan konuşmadığını yanındamıydın

Müge'de Futbolcu olsa 1.liği bırakmazdı her halde.

Turabi Forover.
Müge taze gelin modunda olmazsa merve gibi kazansa zaten birinciydi. Turabi lafının adamı değil . Sahte nihat doğan modunda Anadolu çocuğuyum diyor boru dansı yapıyor olmadı apış arası dansı ))) en kötüsü anadolu çocuğum biri üzülürken sevinmez

Aynen çok doğru söyledin turabi için

Doğrulukmu ve adamlık 😱 nerden biliyon yalan konuşmadığını yanındamıydın

İzliyoruz sen Karadayı ve Küçük Gelin birde Arka Sokaklar izlemekten fırsat bulamıyorsundur ama biz buluyoruz.

İzlersen anlarsın ama şuda var sen Sahra'dan dün akşam etkilenmişsin demekki.
Aynı onun ağzı.😱

Turabi zaten es geç onu yaptıkları ortada izlyosun demi sende Survivor'u Müge'ye oyunarda kibarlığını hiç bozmadan oyna öyle gel diyolar kopuyorum orda
Orda mugeye gönderme yapıyor. Laf sokuyor ya ))) müge efendi kız her zamanki gibi alttan alıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...