fenerli voleybolcu olması gıcık olmama yetiyor zaten bi de ahmete artistlik yaptığı zaman tam gıcık olmuştumçok lagaluga yapıyor laf var icraat yok yani sevmem böyle tipleri
![]()
Hııı peki.
Çok lagaluga yapıyor ama haklı konuşuyor.
fenerli voleybolcu olması gıcık olmama yetiyor zaten bi de ahmete artistlik yaptığı zaman tam gıcık olmuştumçok lagaluga yapıyor laf var icraat yok yani sevmem böyle tipleri
![]()
Düzelecek arkadaşım düzelecek.@Bully senin akin yine alamadi insallah düzelir ne diyelim
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
fazla büyütme yarışma bu@takas moralim cok bozuk ya(((
lan yarışma öncesi ölüp bittiğimiz mügeye bakhiçte güzel değilmiş aslında o yaptığım yorumları hepsini geri alıyorum
akının nasıl bir sesi var yav şimdi bişey söylicem olmayacak![]()
yani bunlara laf atma mı diyorsun agaAda'da bir Müge iki Serenay agadigerlerine laf at
![]()
Ben de Duygu Çetinkaya'ya geçen sezon bu kadar hayrandım.. Çok üzülmüştüm gittiğinde.. Kumandayı televizyona fırlatmıştım hatta veda anında..@Fks14 ins gitmez üzülüyorum ya , kız annesini kaybetti zaten((
yani bunlara laf atma mı diyorsun aga
bende tam serenaya laf atacaktımbu kız yarış kazanınca niye kendini yırtıyo onu anlamadım erkek gibi aynı saçma sapan hareketler yapıyor
![]()
merve mügeyi aldı ezingo yapacak![]()
Sahra [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] e lazım gitmemeli.Reklam.Devamını gece netten izlerim.
Duygu kalacak Sahra gidecek ama oyu kazandı meluna sinirim azaldı.![]()