Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet 10-0 😱 Turabide bugün fiyaskoydu yok yazılmamış 3 Duygu 2 Sahra 1 Akın çıkmış oylama

3 Duygu.. Akin-Yigit-Sahra
2 Sahra. Duygu-Turabi
1 Akin.. Müge

Böyle sanirim oy verenler yorumlardan anladigim kadariyla.

Artik bir an önce son 4 olsun.

Büyük hezimet.
Ama her inişin bir çıkışı vardır elbet.

Sen sanki Galatasaray'ı övüyordun da.
Galatasaray'ın attığı bütün güzel golleri kıskanmadan paylaştım haksızlık yapma dostum.

Kızmazsan birde resim paylaşacağım.

Acun niye yeniliyorsunuz dediğinde biride çıkıp karşıda Merve gibi bi hayvan var maçlara 3-0 yenik başlıyoruz demiyor.Aslında yenilmesini istiyordum gönüllülerin belki Müge'yi yollarlar diye ama yok arkadaş heralde finale kadar kalacak bu kız.Turabi yine takımın en iyisiydi ama son zamanlarda tavırlarını sevmemeye başladım
Yiğit iyice kukla oldu bu arada.

@Bully Senin bu Akın bitirdi bizi ya.

Performansı çok düştü ama Akın'a yıkamayız şimdi her şeyi Müge 0 çekti Sahra bile 0 çekti bugün şanssızlık diyelim artık.

Gönüllüler dün pek iyi degildiler ... dokunulmazligida verdiler eger turabi birinci cikarsa sahrayi söyler ama duygu elenir ..
Akin dan cok sey bekliyordum ama oda pek iyi is cikarmiyor ..

Cumartesi Bölümüyle ilgili yorum.

Ödül çok iyiydi ama ünlüler kazandı.😡
Akın çok kötüydü yine.Yiğit güzel oynuyor Turabi'de iyiydi.Ama Müge vasatı var.Duygu belki 1 kaç iş yapardı ama Müge dezantajımız var artık.

Neyse Pazarı izleyemedim izleyeyim bari.

Ödül oyunu neymiş öyle yaw.😱

Koca bir Dana kesmiş galiba Acun'um.

Oyun vasattı.Gönüllüler berbatmış 10-0 yenilmiş.Şaka gibi.😱Birde sonunda yemek istiyorum diye ağlayan kızlar yok mu.Oyun kazanmak istiyorum diye ağlamalılardı.Sahra çok gıcık oldun şuan.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...