Evet 10-0 😱 Turabide bugün fiyaskoydu yok yazılmamış 3 Duygu 2 Sahra 1 Akın çıkmış oylama
3 Duygu.. Akin-Yigit-Sahra
2 Sahra. Duygu-Turabi
1 Akin.. Müge
Böyle sanirim oy verenler yorumlardan anladigim kadariyla.
Artik bir an önce son 4 olsun.
Evet 10-0 😱 Turabide bugün fiyaskoydu yok yazılmamış 3 Duygu 2 Sahra 1 Akın çıkmış oylama
Ne bilim aklıma takıldıTakıldığın şeye bak aga bilemedim ben de şimdi.
Yarın Akın yada Yiğit olursa büyük ihtimal aday Müge çıkar3 Duygu.. Akin-Yigit-Sahra
2 Sahra. Duygu-Turabi
1 Akin.. Müge
Böyle sanirim oy verenler yorumlardan anladigim kadariyla.
Artik bir an önce son 4 olsun.
Ne bilim aklıma takıldı
Yarın Akın yada Yiğit olursa büyük ihtimal aday Müge çıkar
@Bully 😱 Turbo olursa söylemez galiba mügeyi oyunlarda iyi dalga geçiyo müge ileMelunlar iste ne olacak. Hic sevmiyorum su Akin'i hic. Insallah Turabi birinci olur.
Aga ama oyunlarda çok başarısız ya formalite icabı çıkıyor oyuna
Müge'yi en son yazacak o melun.
Aga ama oyunlarda çok başarısız ya formalite icabı çıkıyor oyuna
Tamam attırma ama oyunlardaki başarısızlığınıda konuşalımMüge'm o benim, laf attırmam.
Açıklanacak bişey yok aga hezimet yaşadılar
@Bully özellikle Beşiktaşıma çok saldırıyordu of canıma değsin.Açıklanacak bişey yok aga hezimet yaşadılar
Büyük hezimet.
Sen sanki Galatasaray'ı övüyordun da.@Bully özellikle Beşiktaşıma çok saldırıyordu of canıma değsin.
Demi iyi oldu Beşiktaş'a laf atarsan böyle olur@Bully özellikle Beşiktaşıma çok saldırıyordu of canıma değsin.
Oh canıma değsin 3.olacaksınız işte.Demi iyi oldu Beşiktaş'a laf atarsan böyle olur
Galatasaray'ın attığı bütün güzel golleri kıskanmadan paylaştım haksızlık yapma dostum.Büyük hezimet.Ama her inişin bir çıkışı vardır elbet.
Sen sanki Galatasaray'ı övüyordun da.
Performansı çok düştü ama Akın'a yıkamayız şimdi her şeyi Müge 0 çekti Sahra bile 0 çekti bugün şanssızlık diyelim artık.Acun niye yeniliyorsunuz dediğinde biride çıkıp karşıda Merve gibi bi hayvan var maçlara 3-0 yenik başlıyoruz demiyor.Aslında yenilmesini istiyordum gönüllülerin belki Müge'yi yollarlar diye ama yok arkadaş heralde finale kadar kalacak bu kız.Turabi yine takımın en iyisiydi ama son zamanlarda tavırlarını sevmemeye başladım
Yiğit iyice kukla oldu bu arada.
@Bully Senin bu Akın bitirdi bizi ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?