Hazem
Favori Üye
işte bu hareketi haddini aştı nedenseTurabi'nin her zaman ki hareketleri, niye simdi agir elestiriler aliyor, niye Gökhan simdi tepki verdi?
işte bu hareketi haddini aştı nedenseTurabi'nin her zaman ki hareketleri, niye simdi agir elestiriler aliyor, niye Gökhan simdi tepki verdi?
@Yakamoz-Asi evt gönüllüleri tutuyorum ozellikle duyguyu ♡
@darksaal genellikle herkes seni objektif yorumların ile bilirdi , şimdi tavrını belirttin
Neyse bakalim senin görüsündür, saygi duyariz.işte bu hareketi haddini aştı nedense
Bak Duygu Turabi'yi sever, ama sen.@Yakamoz-Asi evt gönüllüleri tutuyorum ozellikle duyguyu ♡
@darksaal genellikle herkes seni objektif yorumların ile bilirdi , şimdi tavrını belirttin
Objektiflik, tavrını belirtmemek değildir.@Yakamoz-Asi evt gönüllüleri tutuyorum ozellikle duyguyu ♡
@sokak sanati ben biraz senin tepkinin ölçmek için yaptım , Turabi duyguyu çok yardım etti bu inkar edilemez zaten)))))))
O zehirlenme neydi öyle yaa güleyim mi üzüleyimmi bilemedim.Turabi Yapmaza Öyle Sey ..
Acun Karalama Kampayansı baslatmıs ..
EEE smsler birinci geliyor düsürmek lazım bu adam basta agrasifti ?
Sahra adamı zehirlemesine ragmen yine iyi performans sergiledi mütiş sevinclerini göremedik bi o kötü oldu
@sokak sanati sende isine gelenleri beğenirsin
Yorumları okudum yine yargısız infaz yapmışsınız.Turabinin o hareketi bilinçli yaptığına inanmıyorum.Çünkü hepimiz bazen bilinçsiz hareket yaparız.Adam hem yemin etti o anlamda yapmadığına.Ordan Gökhan da atlıyor artislik yapıyor birde ayağı kalkıyor kavga ayağına.Turabiyle orada kavga etse Turabi onun ağzını burnunu kırar ama hala artislik yapıyor.Çakma delikanlılık yapıyor.
@sokak sanati @Bully @Harunnn60
Orda hani bazen iki güçsüz olan güçlü olana diklenir ya burdada aynısı olmuş.Orda ayırsalar varya Turabi onu parçalar hem orda ayıracaklarını bildiği için dikleniyor.Erkekse onun yanında söylesin onuAynen, artist birde ayağa kalkıyor. Taylanda gitmiş bir Turabi var sen kim oluyorsun.
Orda hani bazen iki güçsüz olan güçlü olana diklenir ya burdada aynısı olmuş.Orda ayırsalar varya Turabi onu parçalar hem orda ayıracaklarını bildiği için dikleniyor.Erkekse onun yanında söylesin onu
Bu arada ilk defa aynı fikirdeyiz
Yaw sana ne anlatsak boş hala Gökhan fesat dyosun 😱Kabul etmiş oalbilir ama bu onun sivinci.Genel olarak böyle apıyor zaten ama bence Gökhan kaybetme hırsını Turabi'ye sataşarak yaptı ki konuşma tarzıda hiç bahsettiği gibi değildi.
İzledim ama sevincini istediği gibi yapar kime ne.Onlara yapmadım diyorsa yapmamıştır bugünre kadar kaç kere yalan konuştu.Ben iananıyorum onlara yapmadığına.Önemli olanda bu ve Gökhan fesat.
Buradaki Gafillerin ağzına laf veremem.Sevinçlerini zaten eleştirdiler bugüne kadar hepsi ama sevinç işte buda onun dansı ne olacak.
İşte bu be adamsınYoo ben Turabi'yi yine sevmiiim. Sadece haklı olduğunu düşündüğüm taraf Turabi.
Yok artık 😱Turabi gereken cevabi vermis, "Cakma delikanli" diyerek Gökhan'a
Yaw sana ne anlatsak boş hala Gökhan fesat dyosun 😱
Tabi fesat adam orda yemin ediyor o hala orda oy almak için delikanlı rolleri yapıyorYaw sana ne anlatsak boş hala Gökhan fesat dyosun 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?