Gökhan efendi çocuk .. tek yanlışı survivora katılmak )))@Bully Gökhan çok itici geliyor bana onun haklı olmasına tahammül edemem.
Gökhan efendi çocuk .. tek yanlışı survivora katılmak )))@Bully Gökhan çok itici geliyor bana onun haklı olmasına tahammül edemem.
Bizi kızdırmak mı?bu işten @sokak sanati zararlı çıktı
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
bence bizi kızdırmak için yapıyorlar
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
''Son oyunlarda aynı kaliteyi gösteremiyo'' demişsinde.Seranay'a kötü bişey demedim kalitesiz felan onu nerden çıkardın
sendende korkulur vallaGökhan efendi çocuk .. tek yanlışı survivora katılmak )))
Sen seviyorsan vardır bi hayır ama kanım ısınamadı nedense bu adama.
Kuzey Güney izleyen varmıydı burda ?
Ben izliyordum hayırdır.Gökhan efendi çocuk .. tek yanlışı survivora katılmak )))
Sen seviyorsan vardır bi hayır ama kanım ısınamadı nedense bu adama.
Kuzey Güney izleyen varmıydı burda ?
gökhana kin besliyorun ,bizede besliyor muun yoksa ?sendende korkulur valla
Neden ?
Agresifliği, sinirliliği ve ağzı bozukluğuyla benziyor doğru.Ben izliyordum hayırdır.
Turabiyi Kuzeye benzetiyorum.
sen mobilden giriyorsun dimi ?Agresifliği, sinirliliği ve ağzı bozukluğuyla benziyor doğru.Ama Kuzey adam gibi adamdı şimdi ya kalbi temizdi.
Aynen katılıyorum.
İsmail Baki'nin gitmesiyle ünlüler artık fark yerler gönüllülerden. Tolga'nın sürekliliği yok. Serenay desen Sahra'yı yenemiyor, Duygu ile de eşit gibi. [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] adada birlik olamasalarda oyunlarda birlik olmayı bileceklerdir. Sen de rica edicem gereksiz hashtag kullanma.@Bully son yorumlarını alalım
fark ettim alıntılayamıyorsun daha doğru sen yapıyorsun ama alıntılamıyor , bu sorunu ozana sorucam@Bully son yorumlarını alalım
sen mobilden giriyorsun dimi ?
Evet.
İsmail Baki'nin gitmesiyle ünlüler artık fark yerler gönüllülerden. Tolga'nın sürekliliği yok. Serenay desen Sahra'yı yenemiyor, Duygu ile de eşit gibi. [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] adada birlik olamasalarda oyunlarda birlik olmayı bileceklerdir. Sen de rica edicem gereksiz hashtag kullanma.
Serenay'da çok fazla heyecan var. Kimle yarışırsa yarışsın hep önde bunu inkar edemeyiz ama bir şey oluyor ve [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] kural ihlali yapıyor veya sakatlanıyor. Yoksa Serenay kolayca mağlup edilicek bi kız değil biliyosunİsmail Baki'nin gitmesiyle ünlüler artık fark yerler gönüllülerden. Tolga'nın sürekliliği yok. Serenay desen Sahra'yı yenemiyor, Duygu ile de eşit gibi. [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] adada birlik olamasalarda oyunlarda birlik olmayı bileceklerdir. Sen de rica edicem gereksiz hashtag kullanma.
Konuyla alakalı olan yerlerde kullanıyorum ben.fark ettim alıntılayamıyorsun daha doğru sen yapıyorsun ama alıntılamıyor , bu sorunu ozana sorucam
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
ayy Bully ilk kez kullanalım dedik senden hemen uyarı geliyor , sen yaptın baya sesimizi çıkarmadık , illa takışcan
[HASHTAG]#survivorduygubal[/HASHTAG]
emrede destekliyorKonuyla alakalı olan yerlerde kullanıyorum ben.Neyse Duygu'yu tek destekleyen sensin al hevesini bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?