- Reaksiyon puanı
- 59,837
- Puanı
- 1,060
Özet şu an.@Bully hadi survivor başlayacak bırak sohbeti
Oh olsun.Serenay sms'te bugün kesin o alsaydı sembolü iyi olurdu diye 😱 ve
Özet şu an.@Bully hadi survivor başlayacak bırak sohbeti
Oh olsun.Serenay sms'te bugün kesin o alsaydı sembolü iyi olurdu diye 😱 ve
Serenay'ın zaten oy potansiyeli varÖzet şu an.
Oh olsun.Ama elenmez rahat ol İsmail her türlü sonuncu.
3.lük yarışında Merve ile çekişir gibi.Serenay'ın zaten oy potansiyeli var
2.ye kimi koydun3.lük yarışında Merve ile çekişir gibi.
[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] insanların yüzüne gülüp arkasındna konuşmuyor.Melun Akındır
Tolga olur gibi ama öbür hafta çok sert düşüş yaşar ikiyüzlü melun.2.ye kimi koydun?
Melun hemen sattın Turboyu[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] insanların yüzüne gülüp arkasındna konuşmuyor.
Turabi çok gözümden düştü son zamanlardaki arkadan konuşmalarıyla oyunlarda desteklerim ama.Melun hemen sattın Turboyuvazgeçtim Akın sinsi biri
Akın olsa olsa adamın sinsisi olurTurabi çok gözümden düştü son zamanlardaki arkadan konuşmalarıyla oyunlarda desteklerim ama.[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] adamın dibidir.
Turabi de ikiyüzlüsü.Akın olsa olsa adamın sinsisi olur
Senin desteklemende normal artık.Fragman yanıltıcı bence görelim bakalım ama fitili Turabi ateşlemiştir bence.Hareketlerini karşı takımdaki adamın gözüne soka soka yaparsa adamın sinirlenmesi normal. [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG]
Anlamadım?Senin desteklemende normal artık.[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG]
Hala Tolga'yı destekliyor musun?gökhan almış demek ki sembolü smste de büyük ihtimal 1.olur ve serenayı söyler ama ismail gider
Anlamadım?
Tolga gönüllüler beni ayakta alkışladı diyor dalga geçtiklerinin farkına varamamış.Çok klişe davranıyorsun.Sen artık ünlülerden Gökhan'ı destekliyorsun yaa normalleşti sende diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?