Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Offf deme.
Niye hatırlattın.Turabi kötü Akın çok iyiydi bu oyunlarda.Duygu'da sever gibi bu oyunları.

Bizden yana şans azaldı ama Akın var.
Evet akın çok iyi ama il önce tırmanmada var dengede önemli Duygu severmi duygu suda yüzemiyoki suya yan girip burnunu tutuyo Ahmet bir ara dedi ya boğulacan zannetim suda

[HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] tüm dualarım onunla bugün ilk 3'e girecek İnşallah öyle hissediyorum..

Gökhan en azından adam gibi yüzüne söylüyor bilmem anlatabildim mi?
Ayrıca dur bakalım daha kim haklı kim haksız bilmiyoruz.

Benim ünlülerde gönlüm falan yok. Daha önceden de demiştim zaten oradaki tek adam Gökhan'dır diye. İsmail Baki de dün Tolga hakkındaki konuşmalarından sonra takdirimi kazandı.
Turabi oyun kazanınca sevinirim ama o kadar arkadan konuşmalarıyla çok gözümden düştü. Akın-Yiğit-Turabi yerine Akın Yiğit-Gökhan olsa süper olurdu. Süper anlaşırlardı valla.

Melunluğunu bir kez daha gösterdiğin için malesef bir kez daha yüzüne vuracağum Melunsun Kaan.

Ama ben eminim Turabi'nin haklı olduğuna.O nasıl bir cümledir öyle yaw.😱 [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] onu diyemez [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] 'ye her türlü haklı olan Turabi.

yandaşçılarında ne artmış.Özellikle @KayıpSehir nede nefret edermiş Turabi'den.
Benimde Sero sevgimi azalttı.

Bu arada @yatutarsa sana noliyi.

Turabi [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] in arkasından çok konuşuyor asıl melun Turabi.
[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] her türlü haklıdır bence akşam adamlık dersi verecek.

Hayır ne alaka ben hala #adamgibiadamturabicamkıran diyorum Gökhan'ı sadece [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ' ı sevdiği için yazdım kavgadan dolayı değil

Turabi [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] in arkasından çok konuşuyor asıl melun Turabi.
[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] her türlü haklıdır bence akşam adamlık dersi verecek.

Akın ne yapıyor melek değil o melunda.Turabi sayesinde bu hafta rahatladı konseydi Turabi sayesinde o kadar yedi.
[HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] o kadar kazanıyorken biraz şımarması çok nomal.

ünlüleri savunduğuna göre 2 günlük gönüllücüymüşsün.
[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] .

Hayır ne alaka ben hala #adamgibiadamturabicamkıran diyorum Gökhan'ı sadece [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG] ' ı sevdiği için yazdım kavgadan dolayı değil

Yok artık şu saatten sonra bitti sero benim için.Zaten yazamamışsın.

Neden peki kavgadan ve benim güncellememden sonra yazdım.

Valla dün Sahra kazansın diye ne kadar dua ettim anlatamam sana [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] nereye biz oraya yani sonuna kadar [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG].
Ama [HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] in Survivor'daki hal ve hareketlerini, karakterini çok beğeniyorum orası ayrı.
Dün oyunda Turabi'yi destekledim ona karşı daha ne yapayım.

Bugünde destekle.Mesela daha olayı görmeden Gökhan'ı adam yapmayın.
O güncelleştirmeler değişebilir mesela.

[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG]

Bugünde destekle.Mesela daha olayı görmeden Gökhan'ı adam yapmayın.
O güncelleştirmeler değişebilir mesela.

Turabi'yi her zaman destekleyecem mecburen.
Gökhan Keser Akın'ın kankasıydı Akın hakkında da tek bir kötü söz etmedi bu yüzden değişmez merak etme.

Turabi'yi her zaman destekleyecem mecburen.
Gökhan Keser Akın'ın kankasıydı Akın hakkında da tek bir kötü söz etmedi bu yüzden değişmez merak etme.

Madem mecbusunm neden antilik yapıp Gökhan'ı haklı buldun hemen.

Bir açığını bulmayayım o [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] 'in.

Neyse bu akşam göreceği.:/

Madem mecbusunm neden antilik yapıp Gökhan'ı haklı buldun hemen.

Bir açığını bulmayayım o [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] 'in.

Neyse bu akşam göreceği.:/
Haklı bulduğumu söylemedim tabii ki görmeden bilemeyiz ama Gökhan'da hiç durup dururken kavga çıkaracak tip yok Turabi'nin ise vukuatları var.

Haklı bulduğumu söylemedim tabii ki görmeden bilemeyiz ama Gökhan'da hiç durup dururken kavga çıkaracak tip yok Turabi'nin ise vukuatları var.

Hala savunuyorsun.

Daha fazla uzatmayayım.Yoksa akşam daha fena kızarmak zorunda kalacaksınız.

Hala savunuyorsun.

Daha fazla uzatmayayım.Yoksa akşam daha fena kızarmak zorunda kalacaksınız.
[HASHTAG]#gokhankeser[/HASHTAG] adamdır kimin kızaracağını görücez.

[HASHTAG]#survivorgokhan[/HASHTAG] 'i bende sevmiyorum itici biri daha önce yazmistim zaten. [HASHTAG]#survivortolga[/HASHTAG] 'yi da sevdigim söylenemez. Sanirim ben harbi harbi [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] takimini tutuyorum. Gerci orada baska bir gicik [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] var

Galiba sonunda [HASHTAG]#turbosurvivorturabi[/HASHTAG] kazacak gibi. Ama güzellik olarak [HASHTAG]#survivormuge[/HASHTAG] diger kizlara bin basar aha da bunu da yazdim.

Güzellik olarak;

1. [HASHTAG]#survivormuge[/HASHTAG]
2. [HASHTAG]#survivorserenay[/HASHTAG]
3. [HASHTAG]#survivormerve[/HASHTAG]
4. Duygu/Sahra

Bu aksam [HASHTAG]#survivorismailbaki[/HASHTAG] elenir diyorum. [HASHTAG]#acun[/HASHTAG] [HASHTAG]#survivortolga[/HASHTAG] 'yi elemez.

Hemen de Turabici olmuş.
Bi aralar adamın her hareketi ofsayt diyordun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...