Survivor 'Ünlüler Gönüllüler' - Genel Sohbet Konusu (2014)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
okuyamamıştınız, şimdi okuyun D:

gönüllüler:

yiğit: akın tarafından tolga'ya karşı yanlış dolduruluyor kendisi, çok o konulara girmezse en ideal favori kendisi yarışmada. sakin, efendi, yapıcı, gayet de düzgün bir karakter. akın'ın gelmesi aslında kendisi için bir dezavantaja da dönüşebilir mevzular çok akın turabi zıtlaşması şeklinde ilerlerse ama az kişi kaldıkları için bu saatten sonra favoriliğini pek kaybedeceğini de sanmıyorum.

akın: kesinlikle fazla hesaplı davranıyor yer yer, bazen de hırsına veya sinirine yenik düşüyor ama finali görebilirse belki seyirciyi yakalayabilir. ünlüler adasında yüzüne gülen merve ve ahmet'in ettiği lafları hak ediyor değil ama, tolga'nın garezini anlarım da hadi! ayrıca çok sorunlu bir insan olduğu için değil de kader ve rekabet nedeniyle diğer adaya gönderiliyor çünkü güçlü bir adam.

turabi: arıza ama renkli bir karakter. kadınlara asla falso yapmaz, erkeklere asla dost olmaz. değişik biri ama cahil ve yanlış bir üsluba sahip. erkek olsam ve adada bunla yaşasam sürekli diken üstünde olurdum. bro, kardeş falan dediklerinin arkasından it, kaypak, yılan deme özelliği var.

duygu: en sevdiğim kadın yarışmacı diyebilirim. kesinlikle doğal ve çok iyi bir kız. survivor genelde ufak tefek ve zayıf insanların başarı gösterdiği bir yarışma, bu hep böyle oldu, 1.90 boyuyla tüm parkurlarda dezavantajlı ama bir yandan da çok güçlü bir kız. karşı adaya akın'la değil de başkasıyla beraber geçseydi kesin yiğit'le iyi olurdu ama akın'ın varlığı buna engel, bu yüzden turabi'nin daha çok yanında olacaktır. sahra'yla ilgili söylediklerinin altına imzamı atarım.

müge: zararsız, güzel, tatlı, iyi bir kız, hoş bir kız, boş bir kız. yarışma sonrasında bir kaç dizide yeri vardır sanırım.

sahra: karakter olarak turabi gibi ama turabi gibi renkli bir karakter değil. pek şansı yok, iyi yarışıyor ama o kadar benmerkezli ki kendinden başka herhangi bir insanı anlama şansı var mı bilemiyorum, ya da kendince antipati kraliçesi olup ünlü olma peşinde mi bunu da anlamadım.

ünlüler:

tolga: çok boş görünüyor ama adam boş değil rıza baba. haklı olduğu konular var, hatta rahat bir tip olmasa diğer ünlüler ona cephe alınca baya arızaya bağlayabilirdi ama tepkileri fazla rahat biri olduğu için daha çok şovenist göründü. iyi biri, doğal bir adam, sabırlı ve efendi de sayılır. bazı gıcık yönleri var

serenay: çok boş görünüp derin olan insanlar vardır, onlardan sanırım. kesinlikle minik bir erkek fatma gibi ama bir yandan da hanım hanımcık, iyi bir kız. çok güzel ben seviyorum kendisini, gayet de iyi yarışıyor, pek de sevimli minnak.

merve: ben anlamadım şimdi, akın sinsi de akın o adadayken tolga'ya her fırsatta saran merve ve akın'a gık demeyen merve, akın gidince tar tar konuşuyor diye mi samimi oldu? başarılı bir yarışmacı ama sevemedim hiç kendisini. bence akın'dan bile daha hesaplı ve hırslı ilerleyen biri, bazı tavırları gerçekten sevimsiz. olimpiyatlarda desteklerim ama survivor'da cık.

ahmet: merve için söylediklerim bunun için de geçerli ama bir de artısı var. ne olursa olsun bir kadınla asla o ses tonuyla konuşulmaz ahmet efendi!

ismail: sempatik değil , dedikoducu , fitne fesat , bazen oyunlarda iyi yarışsa da genel olarak pek iyi değil.

gökhan: çok düzgün, efendi ve iyi bir insan. tolga'yla yaşadığı sorunda belki de tek haklı tarafları olan gökhan'dı gördüğüm kadarıyla, genel olarak da seviyeli ve dikkatimi çekecek ölçüde kesinlikle arkadan konuşmamaya çok özen gösteren bir insan,. bazı oyunlarda uçuyor, bazı oyunlarda iyi değil.

@Bully @sokak sanati @ABAY_06 @HachiKo @Maskeli Fedai , ne diyorsunuz ?

Tek o konuda takdrimi kazandı.Sahra harbici kız seviyorum.

Ama lider ruhlu olduğuna katılamayacağım malesef.

Umarım lehimize olur.
Gökhan efendi sadece.Şu sıralar oyunlardada iyi gibi.

Tolga£yı Turabi'nin hiç ciddiye aldığını düşünmüyorum.Konuşma elbet olacak ama çok küçük görüyor Tolga'yı [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG] .O nedenle pek ciddiye almıyorum ben o kısımları.Dalga geçme olayı hoşuna gitmiştir.

Dün Tolga'nın yaptıklarından sonra düzenleme getirmen lazım bence yorumlarına Tolga.

turabi duysa bunları senle konuşmaz
, ayrıca sahra en güçlü kız demişsin merveyi görmüyorsun galiba zaten sahra bu hafta çok kötüydü , gerekiz tripleri hiç çekilmiyor zaten
Aslında şu sıralar biraz Turabi'yi geri plana attım çünkü çok bireyselci oldu.Ben bu tarz tavırları sevmem.Ama hala fanıyım.Yanlış bir şeyler çıkartmayın.

Sahra en güçlü kız gönüllülerde.Ünlülerden bana be.
[HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Almazsın tabii ciddiye ama hoş değildi yani Tolga'ya en çok sen yarışıyorsun diyor, "abim" diyor arkasından da dalga geçiyor.
Ayrıca aleyhine olur demek istemiştim yanlış yazmışım.

Almazsın tabii ciddiye ama hoş değildi yani Tolga'ya en çok sen yarışıyorsun diyor, "abim" diyor arkasından da dalga geçiyor.
Ayrıca aleyhine olur demek istemiştim yanlış yazmışım.
Gökhan2ın aleyhine daha fazla olacktır.

Son düzenleme:
evt öyle yapıcam , şu tolgayı tekrardan düzenleyeyim , bu arada hepsini okudun dimi , hangilerine katılıyorsun ?
Gökhan, Merve ,Ahmet, Serenay ,Sahra, Müge ve Turabi konusunda genel olarak katılıyorum. Akın ve Yiğit'te katılmadığım noktalar var. İsmail konusunda katılmıyorum. Tolga ikiyüzlüsü konusunda düşüncelerimi biliyorsun zaten.

Gökhan2ın aleyhine daha fazla olacktır.
Hiç sanmıyorum.
Turabi fanlığından söylediğin çok açık.

hiç bir survivor'da böyle olmamıştı. kim ne ayak belli değil. sürekli bir karakter değişimi var yarışmacılarda.

akın ilk başlarda efendi, düzgün bir adam imajı çizdi.
şu an net bir şekilde insanları yönlendirdiğini düşünüyorum. konuşması çok etkiliyor, özellikle bire bir istediğini alıyor.

tolga'nın foyası iyice ortaya çıktı artık. sempatik, saf, garip bir imajı vardı ama artık yemezler. çok değişik bir karaktermiş.

yiğit'in eline bir şans geçmişti survivor olmak için ama o şansı kaybetti birkaç hafta önce yaptığı elemeyle.

turabi düzgün adam numaralarını bıraksın bence. , milletin arkasından konuşmaması lazım , oyunlarda güçlü , şuan takımın direği konumunda

@Bully @sokak sanati

gökhan
kavga çıktığında başkalarının ve hatta kadınların arkasına saklanan gökhan'ın ne akla hizmet turabi'ye dayılandığını anlayamadım yarışma.

dayak atanın diskalifiye olcağını biliyor ya rol kesiyor üçkağıtçı.
@sokak sanati

Son düzenleme:
Akın insanlarla nasıl iletişime geçmesini gerektiğini biliyor dediğin gibi konuşmalarıyla insanları etki altına almayı başarıyor. En son Sahra'yla konuşma yaptı mesela Sahra'yla kimse konuşmazken Akın gitti konuştu Sahra dokunulmazlığı getirdi takıma.
Akın'ın konuşmasının az da olsa etkisi olmuştur yani.

Tolga konusunda söylenebilecek en köti lafları söyledim ötesi olmaz herhalde.
Geç de olsa gerçek karakterini anlaman güzel.

Yiğit'in bence şansı hala yüksek. Tamam Sahra'yı yazamayarak biraz korkak davrandı ama takımı düşündüğü gerçeğini de unutmayalım. Final dörtlüsünde yer alacaktır muhakkak Akın'la birlikte de iyi bir ikili olduklarını düşünüyorum.

Turabi konusunda haklısın. Adam gibi adam insanların yüzüne başka, arkasından başka konuşmaz. Son zamanlarda bunu çok yapıyor. Akın'ın yüzüne yılan, akrep, yavş*k diyebiliyor mu Yiğit'in yüzüne it, akrep diyebiliyor mu bakalım?

Son olarak Gökhan'a laf atmışsın da sanki Akın Turabi'yi tutmasa Turabi gidip Gökhan'ı dövecek.

[HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] [HASHTAG]#akinsaatci[/HASHTAG] [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG]

Az önce yoğundum dalamadım şimdi buradayım.

1.si gerçekten Gökhan ile hiç sorun yoktu ama bu sorunu bu kadar büyüten ismin net bir şekilde Gökhan olduğunu düşünüyorum.

2.si Turabi pek kayba uğramayacaktır ve yine çok mantıklı bir açıklama ile bizim oalcaktır sen rahat ol.
Gökhan'ın düşüş yaşacağından eminim çünkü sen bir insana adam ol ilk önce dediğinde Akın'ın Tolga ile konuşan benimle konuşmasın demesinden farksız değil.

3.sü o durum güncellemesindende anladığım kadarıyla hala ünlülerde gönlün var.Sen nasıl Akın'cısın.

Bu akşam Gökhan birinci olucak gibime geliyo sms'de

Evet Gökhan'ın performansına bende şaşırdım çok iyi yarışıyor helal olsun gerçekten beklemiyodum ondan böyle bir atak

Bu akşam Gökhan birinci olucak gibime geliyo sms'de

Evet Gökhan'ın performansına bende şaşırdım çok iyi yarışıyor helal olsun gerçekten beklemiyodum ondan böyle bir atak
Eğer o fragman daha erken yayınlansaydı olamazdı amagenel olarak bende Gökhan'ın olacağını ama Tolga'nında ihtimalinin olduğunu düşünüyorum.

Turabi artistlik yapan adam olarak kabul edilişmiş butün Survivor forumlarında.
Yazzıkkk be.

Tolgabu son yaptıklarından sonra 1'inci oluyosa bişey demiyorum
Turabide az değil

Tolgabu son yaptıklarından sonra 1'inci oluyosa bişey demiyorum
Turabide az değil

Turabi az değil elbet.Kimi karşısına alsa o zirveyi oynuyor.
Şimdide Gökhaaaannn Gökhaaannnn sesleri yükseliyor.

Ama o sesleri kısacağız elbet biz.

tabi [HASHTAG]#ikincieldelikanligokhankeser[/HASHTAG] tagını eklemeden olmaz.

Oyunu bakalım kim kazanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...