1 tanesini duygu aldıÖdül oyunu neymiş öyle yaw.
7 sayı almış gönüllüler 3 turai 3 yiğit aldı 1 tanesinide kim aldıysa Allah razı olsun.
Çok vasattılar.Kızlar 1-2 oyun alaydı keşke.
1 tanesini duygu aldıÖdül oyunu neymiş öyle yaw.
7 sayı almış gönüllüler 3 turai 3 yiğit aldı 1 tanesinide kim aldıysa Allah razı olsun.
Çok vasattılar.Kızlar 1-2 oyun alaydı keşke.
Akın aldı diye hatırlıyorum1 tanesini duygu aldı
yok akın çok kötüydü , kendisi bile dedi , nedem böyleyim diyeAkın aldı diye hatırlıyorum
inanmıyorsun gibime geldiHelal olsun ona.
yok akın çok kötüydü , kendisi bile dedi , nedem böyleyim diye
inanmıyorsun gibime geldi
İlk ödül oynunda Akın 1 oyun aldı çok iyi hatırlıyorum kızlar oyun alamadı Sahrada Duyguda hatta adaya döndükten sonra Duygu 2 kız bir oyun bile alamadık felan dedi yanlışın varyok akın çok kötüydü , kendisi bile dedi , nedem böyleyim diye
inanmıyorsun gibime geldi
Ödül oyunu ünlülerin dokunulmazlık [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] in olur gibi.
Ünlüler 2 oyun kazanınca fena boşlayıp dokunulmazlık tokatını yiyecekler bence.
Eğer ünlüler kaybederse.
Merve, Serenay ve Tolga İsmail'i yazar.Otomatikman İsmail ilk aday olur.
Eğer bu tahminim tutarsa Sms'leri yarın yazarım.
Evet ben de farkındayım Akın'da bir basiretsizlik var son oyunlarda kendisi de farkında zaten Yiğit moral vermeye çalıştı baya. Bugünden itibaren çıkışa geçecektir Akın zaman zaman performansında düşmeler olabilir normaldir. Ahmet'in de performansı baya düştü mesela.Akın oyunlardaki performansı baya düştü ünlüler adasında böyle değildi @Bully@sokak sanati senin Turbo fragmanda Gökhan'la kapışıyodu 😱 Dün akşam Tolganın gerçek yüzü çıktı ortaya neler yaomadıki adam Yiğit bile patladı bacağını tutuyo sonra gidip Gökahndan özür diliyo ben yedim diyo saymakla bitmezÜnlülerden Ahmet'in performansı düştü Merve süper zaten İsmail iyi kötü değil Gökhan baya performansını arttırdı çok iyi yarışıyor Sero 'nun Duyguya yenilmesine şaşırdım 😱
İlk ödül oynunda Akın 1 oyun aldı çok iyi hatırlıyorum kızlar oyun alamadı Sahrada Duyguda hatta adaya döndükten sonra Duygu 2 kız bir oyun bile alamadık felan dedi yanlışın var
biz ne yazdık aynısını yazdıkmaşallahım varmış tahminde.
tansiyonun normale döndü mü ?Evet ben de farkındayım Akın'da bir basiretsizlik var son oyunlarda kendisi de farkında zaten Yiğit moral vermeye çalıştı baya. Bugünden itibaren çıkışa geçecektir Akın zaman zaman performansında düşmeler olabilir normaldir. Ahmet'in de performansı baya düştü mesela.Ama son oyunlarda Gökhan çok iyi performans gösteriyor helal olsun.
sağol düzelttiğin için
biz ne yazdık aynısını yazdık
Akın oyunlardaki performansı baya düştü ünlüler adasında böyle değildi @Bully@sokak sanati senin Turbo fragmanda Gökhan'la kapışıyodu 😱 Dün akşam Tolganın gerçek yüzü çıktı ortaya neler yaomadıki adam Yiğit bile patladı bacağını tutuyo sonra gidip Gökahndan özür diliyo ben yedim diyo saymakla bitmezÜnlülerden Ahmet'in performansı düştü Merve süper zaten İsmail iyi kötü değil Gökhan baya performansını arttırdı çok iyi yarışıyor Sero 'nun Duyguya yenilmesine şaşırdım 😱
bu sahra sevgin nereden geliyor anlamadımSahra ile Müge olayında bence Sahra'ye destek çıkmalılar.Çünkü en iyi bayan yarışmacı.Böyle yürümez bu iş.Ayrıca [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] 'ı tebrik ederim.Çok doğru yaklaştı. @Bully
Daha iyiyim ama Tolga'ya olan nefretim artarak devam ediyor.tansiyonun normale döndü mü ?
geçmiş olsunDaha iyiyim ama Tolga'ya olan nefretim artarak devam ediyor.
bu sahra sevgin nereden geliyor anlamadım, bernanı gitmesine neden oldu , turabi zaten sevmiyor
akını destekleyerek @Bully yaranmaya çalışmaçok komik oluyorsunturabi sevmiyor akını sonuçta
Akın'ın haklılığı çıktı işte ortaya gördün Sahra'ya yaklaşması da güzeldi.Sıra geldi bölüm yorumuma.
Ünlüler ödülü kazandı dünde tahmin ettiğim gibi ama ödül süpermiş.Keşke kazansaymışız.
Ama tekmeyi fena koyduk.Turabi, Sahra ve Yiğit sayesinde dokunulmazlık golünü attık ki tam isabet.Yine Tolga adada ortalığı karıştıracak ve olaylar olaylar.
Sahra ile Müge olayında bence Sahra'ye destek çıkmalılar.Çünkü en iyi bayan yarışmacı.Böyle yürümez bu iş.Ayrıca [HASHTAG]#survivorakin[/HASHTAG] 'ı tebrik ederim.Çok doğru yaklaştı. @Bully
Yarışta Tolga damga vurdu resmen.
1.si Yiğit'in ayağını tutuyor diyorki o yanlış tarafa geçti onu çektim yok artık.😱O senden öndeydiş zaten melun.
2. Oyun sahnesi ne kadar güzel oynadı öyle.Oscar bu sefer senin.
3.sü Hindistan Cevizi olayını itiraf etmesi.Yine şaka gibiydi ve Gökhan2ın inanmaması güzeldi.Gökhan demişken.
Gelelim fragmana.Olay yarıtırım şuanda.:Bağır:
Gökhan neyine güvenip atarlanıyo melun.Senden mi öğrenecek adamlığı denya.
Akşam daha büyük bir patlama yaşayacağım.
Bu akşam İsmail gidecek gibi.SAonunda Turabi daha az oyun kaybedecek.En fazla bu meluna kaybetti. [HASHTAG]#turboturabi[/HASHTAG]
Daha iyiyim ama Tolga'ya olan nefretim artarak devam ediyor.
turabi duysa bunları senle konuşmazBen [HASHTAG]#gonulluler[/HASHTAG] 'i tutuyorum bu şuanlık bir tık daha önde benim için.Eğer Turabi bireysel kalsa o zaman gönüllüğlerden banane derim.
Sahra'yı zeki . çevik buluyorum.Berna'yı hatırlatma.Çok severdim ama zeki olan kazandı yapacak bir şey yok.
Eğer Şuan Sahra'ya yaptıkları için desteklemezsem otomatikmen gönüllüler kaybedecek ve buna gerek yok.
Akın'ı gerçekten tebrik etmek istedim ki bunu @Bully 'de yaptı zamanında.Biz hak yemeyiz.Ama Akın yada turabi'yi biraz kayıyırız.
Yok ya bir şey olmadı da dün o kadar sinirlendim ki Tolga'ya Harun ondan diyor.Geçmiş olsun ne oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?