- Reaksiyon puanı
- 59,886
- Puanı
- 1,060
Hayırlısı be gülüm.Zaten 3 günümüz var yarın başlayacak olan bencede kaç.(İyi üzerine gelicem.)
[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG] .
O melun doğru tespitler yapıyor bazen.
Hayırlısı be gülüm.Zaten 3 günümüz var yarın başlayacak olan bencede kaç.(İyi üzerine gelicem.)
[HASHTAG]#turabiakin[/HASHTAG] .
O melun doğru tespitler yapıyor bazen.
ahmet dursunu ben seviyorum aynen
Adam her oyun kazandığında bilekligini öpüp kartal pençesi yapıyor.Ahmet Beşiktaş'lı sevilmezmi @sürgünüm
ahmet dursunu ben seviyorum aynen
Ahmet Beşiktaş'lı sevilmezmi @sürgünüm
Ahmet'in pek bir sinsiliğini görmedim 😱Nasıl sinsilik yapıyor görüyorsundur inşallah.
Survivor burası Bjk falan dinlemeyiz biz.
Ayrıca bu kadar sinsiliğinden sonra içim kavrulsada tutmazdım onu.
Ahmet'in pek bir sinsiliğini görmedim 😱
Farketmedim o zaman yanlış yapmıştırBu akşamki fragmanda Akın'ın arkasından nasıl konuşuyor izlemedin mi melunu.Allah'tan Akın'ın arkasından.
Bu akşamki fragmanda Akın'ın arkasından nasıl konuşuyor izlemedin mi melunu.Allah'tan Akın'ın arkasından.
hürrem öldüğüne göre sokak sanati ile anlaşmayı bozup [HASHTAG]#turab[/HASHTAG].. mı desemFarketmedim o zaman yanlış yapmıştırTurabi'de aynı sanki o çok masum
Sen izliyonmu Survivor'uhürrem öldüğüne göre sokak sanati ile anlaşmayı bozup [HASHTAG]#turab[/HASHTAG].. mı desem
yok izlemiyomSen izliyonmu Survivor'uBozsan iyi olur
Aha bir Tolgacı @sokak sanati 😱yok izlemiyomyorumlardan takip ediyomtolga karel favorim oldu hep my ile örnek veriyi
Gıcık bir tip pek haz almıyorum Tolga'dannoldu la
Burada da anlaşamadık.yok izlemiyomyorumlardan takip ediyomtolga karel favorim oldu hep my ile örnek veriyi
ne kadan güzelGıcık bir tip pek haz almıyorum Tolga'dan
[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile ne anlaşıcam beBurada da anlaşamadık.Tolga Karel en nefret ettiğim kişi Survivor'da. Sonra da Merve ve Ahmet.
Çok güzelne kadan güzel
Ahmet'den niye nefret ediyonBurada da anlaşamadık.Tolga Karel en nefret ettiğim kişi Survivor'da. Sonra da Merve ve Ahmet.
Şu konuyu kirletme bari madem izlemiyon hadi bye.[HASHTAG]#totosmusticiler[/HASHTAG] ile ne anlaşıcam be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?