Survivor Ünlüler 2'de Kimler Olacak ?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler 2'de kimlerin olduğunu açıkladı.

Acun Ilıcalı, yeni sezonda yeniden yayınlanacak olan Survivor Ünlüler 2'de Pascal Nouma, Alp Kırşan ve Mustafa Topaloğlu'nun olacağını söyledi.
Ilıcalı, diğer isimlerin 1 ay içinde netleşeceğini açıkladı.

mns-survivor-2.jpg

Pascal varsa her türlü izlerim :D

Zaten izlicektim Pascal'ın olması süper oldu :D

Ozan,bence imkanı olsa 7 güne çıkarır, kanalın da hoşuna gider. Acun'un bu beğendiği kişileri her yarışmasına davet etmesi iyi değil, Pascal yakında O Ses Türkiye'ye de katılabilir ya da jüri olur.

ya bu acun naapmaya çalışıyor anlamıyorum pascal ı niye bi daha alıyo yarışmaya amacı ne.en sevdiğim yarışmayı pascal nouma yüzünden izlemicem.zaten geçen seneden nihat doğan ın 1.olamamasına gıcık olmuştum.bide pascal nouma yı tekrar yarışmaya almasıyla hayatta izlemem.

2 gün bile fazla bence.. 1 gün olsun yeter.. O da Pazartesi günü olur muhtemelen.. Yok Böyle Dans'in reytinglerine bakilirsa..

pazartesi olursa arka sokakların belası olur :D ab de kesin geçer totalde çekişirler

Mart gibi başlıcak Survivor, Yok Böyle Dans kesin biter o zamana kadar ama diğer iki programı bilemem :)

Yarışmacılar iyi :) Diğer yarışmacıları da bekliyorum. Diğer kişilerde kesin reyting getirecek kişiler olur :) Ara sıra izlerim :)

yetenek sizsiniz nisanın ilk haftası final yapcak o ses türkiye şubat sonu veya martın ilk haftası final olacak.. yok böyle dans ocakın 2. haftası gbi bi final yapacak... aref showla survivor şubat ortası veya sonu gbi başlıcak acun daha önce programlar ın bitiş tarihini vermişti acunn.comda tam olarak deil tahminen cevablar vardı ama survivorun başlaması bnim tahminim.. bn acunun en çok survivor yarışmasını sevyorum sonra yetenk sonra dans ve ses.. :