Suriyelilere Verilen Haklar (!)

Yok Twitter'da görmedim de sen özellikle Erdoğan'ın sözlerini tevil etmeyi iyi bilirsin öyle diyorsan öyledir.
BM raporuna göre körfez ülkeleri neredeyse hiç mülteci kabul etmemiş ondan öyle yazdım.

Ne çektin be beyazsoy Tayyip örgütü sıvıyor sen savunucam diye 7düvele laf yetiştirmeye çalişiyon
)))

Oğlum o beğenmediğiniz Suriyeli mülteciler arasında aya çıkmış bir kozmonot var.Adını hatırlamıyorum ama SSCB döneminde adam kozmonotmuş.Şu anda bizim üniversitelerde ders veriyor.

Hepside boş adamlar değil yani az araştırın

Ne çektin be beyazsoy Tayyip örgütü sıvıyor sen savunucam diye 7düvele laf yetiştirmeye çalişiyon
)))
La biraz yazılarımı oku başta erdoganin vandaslik önerisine karşı çıkmışım. bilip bilmeden sallama huyundan ne ara vazgeceksin merak ediyorum)))

3milyonda kac tane ise yarar var zaten işe yarasalar moruklamis avrupa şimdiye kapardi
)

3milyonda kac tane ise yarar var zaten işe yarasalar moruklamis avrupa şimdiye kapardi
)
Adam gibi ekmeğini kazanan çok var br😵 gençlerle bizim elinden telefonu düşmeyen baba parasıyla geçinen tipleri takas ettirsek fena olmaz.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam gibi ekmeğini kazanan çok var br😵 gençlerle bizim elinden telefonu düşmeyen baba parasıyla geçinen tipleri takas ettirsek fena olmaz.

Adam gibi ekmeğini kazanan adamin türkiyede isi ne ekmeğinin kiymetini bilen vataninda savasir ülkenin yarisi türkiye,mısır ve lübnanda

Adam gibi ekmeğini kazanan adamin türkiyede isi ne ekmeğinin kiymetini bilen vataninda savasir ülkenin yarisi türkiye,mısır ve lübnanda
Ülkenin yarısı dediğin Suriye'nin kuzey bölgesi ki zaten Esed'in gözden çıkardığı bir bölge.Kalıp savaşsınlar demesi kolay.Çoğu evli çocukları var.Buradan sallaması kolay.Hayatın içinde gördüm,tanıdım.Hakkıyla ekmeğini kazanan birçok Suriyeliyi.Hemde daha ucuza çalıştırılıyorlar.Adamlar ne çalıyorlar ne ihanet ediyorlar.Ben Manisa'dayım burada pastanede çalışan abilerimiz var,inşaatlarda,taş ocaklarında...İzmir'de kurban kesiminde çalışan bir sürü suriyeli vardı.Bunların hepsini bizzat gördüm ve konuşma imkanım oldu.Daha göremediğimde vardır.Medya bunları yazmaz.Çalan,ückağıtçılık yapan haber oluyor.Sanmayın hepsi düzene karşı geliyor sahtekarlık yapıyor.Geçen pazarda yine iki tane suriyeli çocuk yaşları 14-15 civarı kiraz almışlar onları satıyorlardı.Ne bir saygısızlıkları var ne bir düzeni bozmaya çalışmaları.

Zaten adamlar 20milyon sadrce türkiye-misir-suriyede 5milyonu bilinmeyenler ve diger ülkeletle suriyenin yarisi ülkesindr değil yani
konusmak gayet kolay bugün kuzey suriyedeki türkmen köylerini gösterdiler 65lik dedeler ellerinde tüfek savasiyor aileyse en geniş aile onlarda

Zaten adamlar 20milyon sadrce türkiye-misir-suriyede 5milyonu bilinmeyenler ve diger ülkeletle suriyenin yarisi ülkesindr değil yani
konusmak gayet kolay bugün kuzey suriyedeki türkmen köylerini gösterdiler 65lik dedeler ellerinde tüfek savasiyor aileyse en geniş aile onlarda

Yok Twitter'da görmedim de sen özellikle Erdoğan'ın sözlerini tevil etmeyi iyi bilirsin öyle diyorsan öyledir.
BM raporuna göre körfez ülkeleri neredeyse hiç mülteci kabul etmemiş ondan öyle yazdım.
Yukarıda haber paylaştım Arabistan biz onarlara Vanda talik veriyoruz mülteci olarak görmüyoruz kimseyi de kamplarda gitmiyoruz diyor. Biraz haberi okusaydin keşke

Erdoganin olayını tevil etmedim konuşmasıni ne için yaptığına bak başlıkla bakıp yorum yapma. Asıl başlığa bakıp tevil yapan şen oluyorsun)))