Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farklı bir kapıdan bakacağım duruma. Yukardaki hayır yorumlarına katılarak..
Bu adamlar buradan gitmezler kolay kolay adamlar savaştan kaçmış hala üreme derdinde. Şimdi doğuda çok boşluk var temizlenen yere yerleştiricen. Bir taşta iki kuş. Suriyede ki savaş yakın zamanda bitmez zaten. Dicen düzeldiğinde giden gitsin adam gibi kalana da vatandaş veriyorsan vericeksin.
Kesinlikle verilmemeli.Hadi karşımızda adam akıllı insanlar olsa da versek.Zaten adam akıllı olan adam ülkesini terkeder mi yabancılara bırakır mı?Yavşaklar geliyor utanmadan bir de yabancı memlekette çocuklar yapıyor yüzsüzlüktür bu.
Valla verilmemeli bence de çünkü kürtlerin -hepsi değil tabiki- şu an yaptığı gibi onlar da ileride özerlik tarzı isteyebilir herkes biz değiliz ki Almanya'da usulca yaşasın.
Biz kendi içimizde tartişa duralım Suriyeli bile verilmesin diyor (sosyal medya bi kere konuştugum sureyeli de aynı şeyi demişti bizim zaten evimiz filan var savaş vitince gideriz diye)
Neyse
Şu gözlüklü pempeli hanım teyzenin "verilsin" demesiyle, bazı sanat camiasının köylüyle benim oyum bir mi diye aşağilanan köylülerimin "akil insan gibi düşünüp" mantıklı cevapları beni şaşırtmadı değil.
Türkiye vatandaşı olmak bu kadar kolay olmamalı, vatandaşlık verilmemeli. Zaten işsizlik %20'lere ulaşmış vasıflı insanları vatandaşlığa katsalar ne olacak? Sanırsın ülkede iş gücü yok birde takviye yapılıyor.
Genelleme yapmak istemiyorum ama Suriyelileri sevmiyorum. Bizim Orçun çok doğru demiş o 3-4 milyon 20-30'lara çıkar büyük sorun olur. Sonra Suriyeliler ve Pkk'yı destekleyen Kürtlerin birleşmesi durumunda çok büyük sıkıntı olur.
Ama RTE 15 Temmuz gücünü 2-3 katına çıkardı isterse verir vatandaşlık.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.