Supernatural, Türkiye'ye Uyarlanıyor İddiası!

Şok ettim demi seni? :bhr:
ayy fenalık geçiriyordum yaaa jenseni mishayı rezil ediceklerdi birde ismi geçen kişilere bak kadir doğulu falan tövbe estafurullah 😱😱😱

özellikle küöük tatlı yalanılardakı oyuncu seçimlerini gördükten sonra benim dizilerime asla bulaşmasınlar :F:F:F

ayy fenalık geçiriyordum yaaa jenseni mishayı rezil ediceklerdi birde ismi geçen kişilere bak kadir doğulu falan tövbe estafurullah 😱😱😱

özellikle küöük tatlı yalanılardakı oyuncu seçimlerini gördükten sonra benim dizilerime asla bulaşmasınlar :F:F:F
Tatlı Küçük Yalancılar dizisini olay olacak şekilde uyarlayabilirlerdi. Merve Boluğur ''Açelya'' karakteri ile, Sinem Kobal ''Hande'' karakteri ile özellikle müthiş performans sergilerlerdi. Ezgi Eyüboğlu'da olsun isterdim, müthiş kadro kurulabilecek diziydi. Harcadılar resmen.

Açıkçası ben şu an ki oyuncularıda seviyorum ve tam buluyorum. Ama dizinin tutması için o isimleri bulup, damga vurdurabilirlerdi. :X

Tatlı Küçük Yalancılar dizisini olay olacak şekilde uyarlayabilirlerdi. Merve Boluğur ''Açelya'' karakteri ile, Sinem Kobal ''Hande'' karakteri ile özellikle müthiş performans sergilerlerdi. Ezgi Eyüboğlu'da olsun isterdim, müthiş kadro kurulabilecek diziydi. Harcadılar resmen.

Açıkçası ben şu an ki oyuncularıda seviyorum ve tam buluyorum. Ama dizinin tutması için o isimleri bulup, damga vurdurabilirlerdi. :X
oyunculuklarını bilmem cnm fizik olarak tam anlamıyl fiyasko o dizi eğer tutmadıysa sırf oyuncu seçimelri yüzünden yabancı uygulaması yapıcaksan o dizidekı kişilere uygun tipteki insanları seçiceksin seçemzsen senaryo nekadar iyi olursa olsun yabancı diziyi bilenler eleştirisini yapar bu dizi oyuncu seçimleri yüzünden bu hale geldi başka birşeyden değil :F:F

Ya keşke gerçek olsa diyeceğim de.:T
Eğer yalan ise bu konuyu twitter'den kim yaydıysa bu haberi benden büyük bir beddua yiyecek.:bağır:

Ya tarihte atmışlar resime 3 kasım 2015 diye ölecem ben ya.:TGerçek olsa ne olur.Keşke Vampir Günlükleri de olsa.:bhr:

Son düzenleme:
Haber gerçekten de yalan çıktı.:T
Bir o..... ç..... oynamış bizim hayallerimizle.
CL6JmYsWgAASBIj.jpg

Twitterde bu var ama Star TV sitesinde yok.:T
Kanal D ve TV8'e olan elem kederim bu haberi yayanın peşinde.:bağır:

İki gündür hala TT listesinde [HASHTAG]#SuperNatural[/HASHTAG] adıyla :D
Vay be ne salladı twitterı :D