Supernatural, Türkiye'ye Uyarlanıyor İddiası!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Bir zamanların ilgiyle izlenen dizisi Supernatural'in Türkiye'ye uyarlanıyor iddiası sosyal medyayı salladı!

Bir zamanların ilgiyle izlenen yabancı dizisi Supernatural'in Türkiye'ye uyarlanıyor iddiası sosyal medyayı salladı. ''Doğaüstü'' ismiyle uyarlanacak dizinin Star'da olacağı ve başrollerinde Kerem Bursin ve Kadir Doğulu'nun olacağı iddiaları Twitter'da kısa sürede Türkiye gündemine oturdu.

Daha sonra Kadir Doğulu'nun İnstagram'da Kerem Bursin'i takip etmesi iddiaları güçlendirdi.

Sonradan ise olayın şaka olduğu ve uydurma haber olduğu ortaya çıktı.

Diziyi sevmiyorum, uyarlanınca saçmalar bizimkiler zaten yabancılarıda saçmalamış diye düydum.

Bu arada haberi okurken waow inanamıyorum falan oluyorken son cümleyi okumak tam şok etti.

O kadar benzer duruyor ki afişi ben bile gerçek sandım.

Diziyi sevmiyorum, uyarlanınca saçmalar bizimkiler zaten yabancılarıda saçmalamış diye düydum.

Bu arada haberi okurken waow inanamıyorum falan oluyorken son cümleyi okumak tam şok etti.

Şok etmeye bayılırım. 🙄

@Harunnn60 bu konuyu sen açarsın diye umuyordum, sosyal medya sallandı çünkü.

Sosyal medyaya girsen bi

Senin o uydurma haberlerinden daha doğrudur.
Tamam da bu olayın haber değeri ne zaten şakaymış ben onu soruyorum sana, işi cıvıtmaya gerek yok. 🙂

Ayrıca bu zamana kadar açtığım tüm konuların kaynağı bellidir, Twitter ya da ne olduğu belirsiz yerleri kaynak almadım hiçbir zaman. 😉

Herkes istediği yerde konu açabiliyor, bu zamana kadar 1.5k konu açtım. Nasıl konu açacağımı ve neye göre konu açacağımı sana soracak değilim.

Bugüne kadar açtığım konular bellidir, kaynağı bellidir. Kimseden nasıl konu açacağımı öğrenmem bu saatten sonra.

Tamam böyle devam et sen.

Bunun haber değeri var mı cidden?
Hadi canısı, yol al.
ayyy öncelikle @mrt-06 afferim sana sende bir spn ci sayılırsın yokluğumda @Yiğitt in spn mizi küçük düşürmesii engellemişsin işte gerçek bir süpernaturalcı

@Harunnn60 tatlı küçük yalancılar dan sonra amann benim cw kanalımın dizilerine sakınnn dokunmasınlar özellikle jensen ackles bu adamın yerine oynayacak türk oyuncumuzmu var jensesimi rezil ettirmem ben

ayrıca kadir doğulu o tiple süpernatural ne rolu oynayamayı düşünüyormuş galiba yaratık rolunde oynayacaktı başka rol düşmez çünkü o adama süpernaturaldan ama güzel bir yaratık rolu gider

capsi nasıl buldun.