Supernatural l Dizi İnceleme

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,415
Reaksiyon puanı
5,673
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
Supernatural-supernatural-4527120-1152-865.jpg




Supernatural Amerikan The WB, daha sonra da The CW kanalında yayınlanmaya devam eden bir korku serisidir. Dizi hikâyesi korku ağırlıklı olmak üzere gerilim, dram ve komedi gibi birçok türden de etkiler taşıyan bir gençlik dizisidir. Başrolünde Jared Padalecki (Sam Winchester) ve Jensen Ackles (Dean Winchester) oynamaktadır. Dizi Warner Bros Television Network tarafından 13 Eylül 2005'te Kanada/Vancouver'da çekilmeye başlanmıştır. Dizinin 2. sezonu 28 Eylül 2006'da, 3. sezonu ise 4 Ocak 2007'de yayınlanmaya başlanmıştır ancak grev dizinin ilerleyişini olumsuz etkilemiştir. Grevden sonra 4.sezon 18 Eylül 2008'de başlamıştır. Başrol oyuncularından Jared Padalecki'nin Supernatural'dan önceki en bilinen rolü Gilmore Girls dizisindeki Dean Forester rolüdür, dizinin 63 adet bölümünde rol almıştır. Jensen Ackles'da Smallville adlı dizide Jason Teague rolüyle 22 bölümde rol almıştır.

Konusu:
Dizi Dean Winchester ve Sam Winchester kardeşlerin babalarının kayıp olmasından sonra tekrar bir araya gelip Sam'in bıraktığı avcılığa geri dönmesiyle başlar. İki kardeş hayatlarını babaları ile beraber, annelerinin küçükken bir varlığın yakarak öldürmesi sonucu insanları bu gibi varlıklardan korumaya adamışlardır. Fakat avcılık ile uğraşmak istemeyen ve normal bir yaşam sürmek isteyen Sam babası ile tartışarak evi terketmiştir. Yıllarca abisi ve babasından ayrı yaşayan Sam, üniversitede eğitim görmüş, Jessica isminde bir kız ile evlenme aşamasına gelmiştir. Üniversiteden mezun oldukları gece uzun zamandır görmediği abisi Dean, babasının bir kaç haftadır kayıp olduğunu ve yardımına ihtiyacı olduğunu söyler. Sam babasını bulmak için son bir kez abisinin yardımına gider. Babasını arayışları netice vermeyince Dean ona yeniden avcılığa dönmesi için teşvik eder fakat Sam kabul etmez. Aynı gece Sam eve dönünce, nişanlısı Jessica'nın annesi gibi tavana yapıştığını görür. Müdahale etmesine fırsat kalmadan Jessica'nın alevler içinde kalarak ölmesine tanık olur. Bunun üzerine Sam, hem insanları bu gibi yaratıklardan kurtarmak için hem de annesini ve nişanlısını öldüren yaratığı bulup yok etmek için yeniden avcılık yapmaya başlar.
Dizi kardeşlerin insanların gerçekte varolmadığını zannettiği bir çok tür yaratık, hayalet, şeytan vb. varlığın avcılığını yaptıkları ve bu macerala sırasında yaşadıklarını anlatır. Dizide, Dean ve Sam arasındaki özel ilişki ön plandadır. Dean, içki ve kadın düşkünüdür. Fakat, oldukça cesur ve gururludur. Kardeşi Sam'e ona olan bağlılığı etkilenmemizi sağlar. Dean eğlenceli, klasik rock hayranı ve hiç bir şeyden korkmayan biri gibi görünsede onunda korktuğu ama saklamayı tercih ettiği şeyleri vardır ve Sam bu yüzden çok zorlanır. Sam ise merhametli, zeki birisidir. Dizi boyunca iki kardeşin başından geçen duygusal, dramatik, komik ve korku dolu maceraları izleyicileri ekrana bağlar.

Her sezonla ilgili özetler:


Birinci Sezon:
Sezon Dean'in Sam'in üniversite evine gelerek, birkaç gün önce ava çıkan ama hala dönmeyen babalarını bulmak için yardım istemesiyle başlar. İsteksiz olsa da Sam ağabeyiyle gider ve bu sırada Sam'in sevgilisi Jessica 22 yıl önce Sam ve Dean'in annelerini öldüren aynı doğaüstü varlık tarafından öldürülür. Böylece iki kardeş hem babalarını arayarak hem de ülkeyi gezip doğaüstü kötü güçlerle savaşarak yollara koyulurlar. Babalarını sonunda bulan kardeşler annelerini ve Jess'i öldüren şeyin "sarı gözlü iblis (azazel)" olduğunu öğrenirler. Herşeyi öldürebilen silah Colt'la beraber Sarı Gözlü İblis'in peşine düşen Winchester'lar sezon sonunda bir iblisin sebebiyet verdiği araba kazasında ağır yaralanırlar.

İkinci Sezon:
Sezon Winchesterların kazadan sonra hastanede gözlerini açmalarıyla başlar. Ama Dean babası ve kardeşinden farklı bir şekilde açmıştır gözlerini. Ruhu bedeninden ayrılmıştır ve tamamen bir hayalet gibidir. Ama babası onu kurtarmak için Sarı Gözlü İblis'le anlaşma yapar ve Colt'la beraber kendi ruhunu oğlu Dean için feda eder. Ölmeden önce Dean'e iblisin Sam ile ilgili planları olduğunu söyler ve onu kurtarması, kurtaramazsa öldürmesi gerektiği konusunda uyarır. İşte bu olaydan sonra 2. Sezon İblis'in Sam'le ilgili planlarını anlamaya çalışmakla geçer. Annesinin öldüğü gece Sam iblis kanıyla zehirlenmiştir ve bu ona psişik güçler kazandırmıştır. Bu olay Sam tam 6 aylıkken gerçekleşmiştir.Daha sonra Sarı Gözlü İblis'in Sam gibi bebekken iblis kanıyla zehirlediği özel çocuklar ıssız bir yere toplanır. Birbirleri ile savaşmaları gerektiği ve sağ kalanın Sarı Gözlü İblis'in planladığı iblis ordusunun başına geçeceği öğrenilir. Jake adında başka bir psişik tarafından arkadan bıçaklanan Sam, Dean'in kollarında ölür. Dean Sam'in ölümü üzerine iblis ile anlaşma yapar ve karşılığında kendi ruhunu verir. Sam geri döner fakat Dean'in 1 yıllık ömrü kalmıştır. Sezonun finalinde Sarı Gözlü İblis, Dean tarafından öldürülür fakat Şeytan Kapısı (cehenneme açılan bir geçit) açıldığı için yüzlerce iblis dünyada serbest kalır.

Üçüncü Sezon:
Sezon Dean'i iblisle olan anlaşmasından kurtarmaya çalışmak üzerine odaklanır. Sam ilk başta nasıl geri döndüğünü bilmez. Daha sonra Dean'in hayatı üzerine şeytanla yaptığı anlaşmayı öğrenir. Dean'in bu dünyada sadece bir yıllık bir zamanı kalmıştır. Durumu değiştirmek için iki kardeş sezon boyunca Dean'i kurtarmanın yollarını ararlar. Anlaşmayı iptal etmeye uğraşırlar.Bu arayış sırasında Sam, Ruby adlı bir iblisle karşılaşır ve Ruby Sam'e Dean konusunda yardım edebileceğini söyler. Her fırsatı değerlendirmek zorunda hisseden Sam Ruby'le işbirliği yapmayı kabul eder. Ruby ona her konuda yardım eden,insanlığını tam olarak kaybetmemiş bir iblis gibidir.Bu da Sam'in güvenini kazanmasını kolaylaştırır.Sonunda Sam ve Ruby, Dean'in anlaşmasının bulunduğu Lilith adlı iblisi bulur.Fakat anlaşma süresi dolmuş ve Ruby'nin Dean için hiçbir şey yapmasının mümkün olmadığı anlaşılmıştır.Bu arada Lilith Sam'i öldürmeye çalışır fakat gücünün Sam'e etki etmediğini görünce korkarak kaçar. Süresi dolan Dean'in cehennem köpekleri tarafından parçalanarak cehenneme gönderilmesiyle sezon sona erer.

Dördüncü Sezon:
Bu sezonda Dean Castiel adlı bir melek sayesinde cehennemden geri gelir. Sam psişik güçlerinden ve Ruby'nin onu iblis kanı ile beslemesinden dolayı yolunu kaybeder. Melekler Dean'e 66 mühürün kırılmasını ve kıyameti engelleyecek kişi olduğunu söylerler,çünkü ilk mühür Dean tarafından kırılmıştır ve kıyameti sadece ilk mührü kıran kişi engelleyebilir.Lucifer'in serbest kalmak için uğraştığı öğrenilir. Sam Lucifer'in hapsedildiği manastıra Lilith'i öldürmek ve son mühürün kırmasını önlemek için gider. Bu sırada Dean melekler tarafından güvenli(!) bir yere götürülür. Ancak meleklerin mühürlerin kırılmasını istedikleri, Lucifer serbest kalınca da Dean'in onu durdurmasını ve cenneti dünyaya indirmek istedikleri açıklığa kavuşur. Lilith'in ölümünün son mühür olduğunu öğrenen Dean, kardeşini durdurmak için Castiel'in yardımıyla meleklerin hapsinden kurtulur. Sam'i durdurmaya gitse de Sam Lilith'i öldürür. Ruby'nin başından beri hainlik yaptığı anlaşılınca Dean Sam'in yardımıyla Ruby'i öldürür. 66. mühür Lilith'in ölmesiyle kırılır ve Lucifer serbest kalır.

Beşinci Sezon:
İlk bölümde Lucifer serbest kalır ve Dean ile Sam Lilith'in öldüğü odada kapalı kalırlar. Ancak bir şekilde kendilerini bir uçakta bulurlar ve uçak düşer ama Winchester kardeşlere bir şey olmamıştır. Castiel baş melekler tarafından öldürülür. Ancak sonra tekrar döner. Castiel isyan eder ve melekleri öldürmeye başlar. Zachariah ise Dean'e Michael adlı meleğin bedenine gireceğini söyler ama Dean'in cevabı hayırdır. Sam ve Dean kardeşler yollarını ayırmıştır. Sam bir barda barmenlik yapmaktadır. Dean Castiel ile güzel vakit geçirmektedir. Dean'in Castiel'a sarfettiği sözler bütün Supernatural hayranlarını şaşkınlık içinde bırakmıştır. 5. sezon'un 3. bölümünde Lucifer Sam'i bulur ve Sam'in bedenini ister. Sam bu teklifi kabul etmez ve hemen Dean'ı arar tekrar biraraya gelmek istediğini söyler Dean buna sıcak bakmaz ve telefonu kapatır. Zachariah Dean'i 5 yıl sonrasına gönderir, Dean orada Sam'in Lucifer'a evet dediğini öğrenir ve geri geldiğinde hemen Sam'i arayarak bir araya gelme fikrini kabul ettiğini söyler.Dizinin 5. bölümünde ise Sam ve Dean ünlü insanlar kılığına giren bir orman tanrısı ile savaşırlar onu öldürürler. Daha sonra Sam ve Dean insanların doğaüstü şekilde öldüğü bir kasabaya giderler ve bütün bu ölümlere küçük bir çocuğun neden olduğunu ve bu çocuğun Jesse isminde birisi olduğunu öğrenirler. Bunun üzerine Sam ve Dean çocuğun gerçek annesine gidip çocuk hakkındaki gerçeği öğrenirler. Çocuk yarı iblis yarı da insandır. Castiel çocuğu öldürmek için evine gider ancak çocuk onu heykele çevirir. Sam ve Dean çocuğu ikna etmeye çalışır ancak çocuk ortadan kaybolur. Dizinin 8. bölümünde ise Sam ve Dean Hileci tarafından televizyon dünyasına hapsolur ve onları Castiel bile kurtaramaz. Bölümün sonunda hilecinin aslında baş melek Cebrail olduğu ortaya çıkar. Dizinin 9. bölümünde ise Supernatural kitap serisinin büyük bir hayranı olan Becky düzenlediği hayran buluşmasına yazar olan Chuck'dan(4.sezon 16. bölümde peygamber olduğu ortaya çıkar) telefonunu alarak Dean ve Sam'i çağırır. Şeytanı öldüreceği düşünülen Colt'un Crowley adında bir şeytanda olduğu öğrenilir. Dizinin 10. bölümünde ise Colt Crowley'den alınır ve Lucifer'ı öldürmek planlanır ama işler istenilen şekilde gitmez ve cehennem köpekleri yüzünden Jo yaralanır. Cehennem köpeklerinden saklanılır ancak Dean ve Sam'in kaçıp Lucifer'ı öldürmesi için Jo ve Ellen kendilerini feda ederek bomba patlatır. Lucifer'ı bulan Sam ise onunla konuşmaya başlar ve asla onun bedenine girmesini kabul etmeyeceğini söyler. Lucifer , Dean tarafından Colt ile vurulur ama ölmez. Lucifer, kendisinin Colt ile öldürülemeyen 5 şeyden biri olduğunu söyler.11. bölümde Sam ve Dean akıl hastanesine giderler ,hastanede eski bir avcı ile birlikte wraight adlı yaratığı avlamaya çalışırlar sonra wraight in dokunmayla bulaştığını ve aynayla görüldüğünü anlarlar. Fakat Sam ve Dean bu hastalığa yakalanırlar.Sonra wraight in hastanedeki bir kadın doktoru olduğunu öğrenirler . Kadın Sam'i bir odaya hapseder.Tam öldürürken Dean oraya gelir ve Wraight'ın avucundaki iğneyi kırar ve bıçağı ona saplar ve Wraight kanı yanarak ölür. 12. bölümde Sam 17 kendini yaşında bir gencin içinde bulur. Daha sonra 3 gencin cadı olduğunu öğrenirler. Fakat cadılardan biri bir iblis çağırır. İblisten kurtulurlar ve cadıları da genç oldukları için affederler.13. bölümde Anna winchesterlarla konuşmak ister. castiel izin vermez. Anna sam'i öldürmek istemektedir. Sam'i bulamayacağını anlayınca 1978'e gider Mary ve john'u öldürmeye çalışır. Winchester Kardeşler de engellemek için arkalarından giderler. Anna Mary'i öldürcekken Michael John'un içine girmiş olarak gelir ve Anna'yı yakar. Daha sonra Michael, Dean'le özgür iradenin olmadığı ile ilgili konuşur. Sonra Mary ve John'un hafızasını siler, Dean ve Sam'i geleceğe geri yollar. 14. bölümde bir kasabada garip olaylar olduğunu farkederler. Sonradan anlarlar ki bu olayların arkasındaki "siyah atlı" yani "açlık" vardır. Sam açlığından dolayı iblis kanı içmek zorunda kalır, 2 iblis gelir ve Sam'i etkilemeye calışır fakat sam ikisinide öldürür ve kanlarını içer. atlıyı durdururlar. daha sonra cas ve dean sam'i bobby'nin güvenli odasına hapsederler. 15. bölümde ise 4 atlıdan biri olan ölüm gelir ve şehirde ölüleri canlandırır. Ölüler insanlara zarar vermek isterler.Daha sonra Crowley'nin de yardımıyla ölümü bulurlar. Fakat ölüm de Lucifer'ın ona yaptığı bir büyünün etkisi altındadır ve bundan kurtulmak istemektedir. Ölüm Dean'le bir anlaşma yapar ve yüzüğünü ona verir. 4 atlının yüzüklerinin tamamı Dean'dedir ve ölüm nasıl kullanılacağınıda Dean'e öğretir. Daha sonra Dean ölüme yani azraile verdiği sözü tutarak Sam'in Lucifer'a evet demesini kabul eder. Sam Lucifer'a evet der fakat planladıkları gibi olmaz ve Sam Lucifer'ın hakimiyetini sağlayamaz. Lucifer ve Micheal'ın Lawrence'da dövüşeceğini elçiden öğrenirler. Lucifer ve Micheal dövüşe başlayacaklarında Dean 67 Impala ile gelir ve arabayı bu ikisini önüne park eder. Dean savaşı önlemek için konuşmaya başlamışken Castiello Micheal'ın üzerine kutsal yağ fırlatır ve onu uzaklara yollar. Lucifer bunun üzerine çok sinirlenir ve Castiello ve Boby'yi bir el hareketiyle öldürür. Sıra Dean'e gelir Dean'i kemiklerini kırarak öldürmeye çaışırken Sam 67 Impalada yaşadığı anıları görür ve hakimiyeti ele geçirir. 4 atlının(savaş,açlık,hastalık,ölüm) yüzüğünü kullanarak kendini kilitlerken Micheal gelir Sam'i durdurmak isterken oda çukura düşer ve kapı kapanır. Bunun üzerine Tanrı Castiello'ya baş meleklik yetkisi verir. Castiello Dean'i ve Boby'yi iyileştirdikten sonra Dean'e her şeyin bittiğini söyler ve ayrılır. Dean daha önce Sam'i kurtarmak için uğraşmayacağına dair söz verdiğinden sakin bir hayat yaşamaya karar verir. Bu sırada elçi tüm olup biteni romanına yazmaktadır. Fakat birden ortadan esrarlı bir şekilde kaybolur. Daha sonra Dean eski kız arkadaşının evinde otururken dışarda Sam gözükür.

Altıncı Sezon:
Şu anda yayımlanmakta olan sezondur İlk bölümde Dean kardeşi Sam'in cehennemden 1 yıl önce çıktığını öğrenir onunnan buluştuğunda. Buluşmaları da gerçekten gariptir. Çünkü Sam Dean'i bir Cin'nin elinden kurtarır ve daha önce ölmüş olan dedeleri ve 3. yeğenlerinin yanına götürür ve hikaye devam eder. Yeni bölümü 28 Ocak 2010 tarih
indedir.
 
Son düzenleme:

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,001
Reaksiyon puanı
49,676
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
İyi dizi güzel dizi de 7 sezon boyunca izlenecek bir dizi değil bence. Her bölüm ayrı bir olay oluyor ve pek bağlantı yok. Klasik CSI tarzı dizilerin hayaletler için uyarlaması gibi. :)
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
2. Sezonun hangi bölümde kaldığımı unuttum bu aralar devam edesim var. :A

@Reytinger ile birlikte izleriz kaçtasın sen? :D

@BesaleT, @Çiğdem- 3. sezon çok güzel olacak diyor sence de dişimi sıkıp izlesem 3. sezon diziyi yeniden beğenir miyim? :D Eline sağlık bu arada.
 

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,415
Reaksiyon puanı
5,673
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
2. Sezonun hangi bölümde kaldığımı unuttum bu aralar devam edesim var. :A

@Reytinger ile birlikte izleriz kaçtasın sen? :D

@BesaleT, @Çiğdem- 3. sezon çok güzel olacak diyor sence de dişimi sıkıp izlesem 3. sezon diziyi yeniden beğenir miyim? :D Eline sağlık bu arada.
Bende 2.sezonun hangi bölümünde kaldığımı unuttum. :D

1.sezon iyiydi ama 2.sezon sıkmaya başlayınca bırakmıştım. :D
 

Titanium

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,698
Puanı
461
Konum
İstanbul
Eskiden forumda spoilerin alası varmış. :D Spartacustada aynısını yaşadım iyi ki isimlerini bilmiyorum. :D Direk şu ölmüş yazmış misal.


Ozan sürekli farklı hikaye demiş, iyi izlememiş. :D
@mrt-06, @Reytinger 1. sezonda, internet sıkıntısından sonra yardıracağım diyor. Mert bey bizimle yürüyene tam destek, bilgi paylaşaımı yparız. :cool:


İnceme diye tüm konuyu yazan zihneyete teşekkürler. :D @BesaleT
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
2. Sezonun hangi bölümde kaldığımı unuttum bu aralar devam edesim var. :A

@Reytinger ile birlikte izleriz kaçtasın sen? :D

@BesaleT, @Çiğdem- 3. sezon çok güzel olacak diyor sence de dişimi sıkıp izlesem 3. sezon diziyi yeniden beğenir miyim? :D Eline sağlık bu arada.
bende onu diyecektim cnm çok şey kaçırıyorsun daha oakdar çok olay varki şans ver 3.sezon senin istediğin gibi şeytanalr dahil oluyor diziye seviceksin 4. 5.sezonalrda melekelr dahil oluyorki zaten en iyi sezonları 4 ve 5 ayrıca 3.sezonda iyi şeytanlar falan daha çok dahil oluyor 2.sezonun sonlarındaydın ben 2.sezonun son 2 bölümünü izlemeni öneriyorum sana son 2 bölümüde sezon finali bölümleri havaya giriceksin o bölümlerle tekrar izleme hevesin artıcak 3. sezonada umutla baslıcaksın :A:A:A
 

Titanium

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,698
Puanı
461
Konum
İstanbul
Ve birde @mrt-06 konuyu okuma uzaklaş. :D

3. sezon'u konudan okudumda orada başlıyor sanırım hikaye, reyiz geliyor bir tane olaylar olaylar.

Abi ayıp ama yapılan iyiki görmemişim eskiden. :D Tüm ayrıntısını yazmışlar ya. :D
 

Reytinger

Favori Üye
Katılım
1 Ağustos 2012
Mesajlar
8,367
Reaksiyon puanı
3,255
Puanı
460
Konum
Osmaniye

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
Eskiden forumda spoilerin alası varmış. :D Spartacustada aynısını yaşadım iyi ki isimlerini bilmiyorum. :D Direk şu ölmüş yazmış misal.


Ozan sürekli farklı hikaye demiş, iyi izlememiş. :D
@mrt-06, @Reytinger 1. sezonda, internet sıkıntısından sonra yardıracağım diyor. Mert bey bizimle yürüyene tam destek, bilgi paylaşaımı yparız. :cool:


İnceme diye tüm konuyu yazan zihneyete teşekkürler. :D @BesaleT
bende onu diyecektim cnm çok şey kaçırıyorsun daha oakdar çok olay varki şans ver 3.sezon senin istediğin gibi şeytanalr dahil oluyor diziye seviceksin 4. 5.sezonalrda melekelr dahil oluyorki zaten en iyi sezonları 4 ve 5 ayrıca 3.sezonda iyi şeytanlar falan daha çok dahil oluyor 2.sezonun sonlarındaydın ben 2.sezonun son 2 bölümünü izlemeni öneriyorum sana son 2 bölümüde sezon finali bölümleri havaya giriceksin o bölümlerle tekrar izleme hevesin artıcak 3. sezonada umutla baslıcaksın :A:A:A
Peki bir defa daha deniycem bu kadar aradan sonra özlemişimdir herhalde, umarım korkacağım bölümler olur. :A

Sorun şu ki hangi bölümde kaldığımı unuttum, şimdi direkt 3. sezondan başlasam bölümleri atladım diye takıntı yaparım kafama dert olur. :F
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Peki bir defa daha deniycem bu kadar aradan sonra özlemişimdir herhalde, umarım korkacağım bölümler olur. :A

Sorun şu ki hangi bölümde kaldığımı unuttum, şimdi direkt 3. sezondan başlasam bölümleri atladım diye takıntı yaparım kafama dert olur. :F
cnm 2.sezonun son 2 bölümünü izle 21.bölümden başla 22.bölümde sezon finali ama iki bölümde sezon finali tadında bağlantılı yanı 21 ve 22 bölümleri izleyip 3.sezona öyle geç zaten 21 ve 22 bölümelrle tekrar havaya giriceksin :A:A:A
 

Titanium

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,698
Puanı
461
Konum
İstanbul
Peki bir defa daha deniycem bu kadar aradan sonra özlemişimdir herhalde, umarım korkacağım bölümler olur. :A

Sorun şu ki hangi bölümde kaldığımı unuttum, şimdi direkt 3. sezondan başlasam bölümleri atladım diye takıntı yaparım kafama dert olur. :F
Aç online izleme yerinden tespit et çok mu zor. :T:


5-6 sezon izleyin sonra bırakın sıkıntı değil. :D
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
cnm 2.sezonun son 2 bölümünü izle 21.bölümden başla 22.bölümde sezon finali ama iki bölümde sezon finali tadında bağlantılı yanı 21 ve 22 bölümleri izleyip 3.sezona öyle geç zaten 21 ve 22 bölümelrle tekrar havaya giriceksin :A:A:A
Bak bu mantıklı anlamadığım yerleri size sorarım o zaman 2x21 ve 2x22'yi bugün izliyorum. :A

Aç online izleme yerinden tespit et çok mu zor. :T:


5-6 sezon izleyin sonra bırakın sıkıntı değil. :D
Nasıl tespit edeyim zor iş benim bir sitede üyeliğim var orada da SPN'yi izlediğim bölümlere tik atmamışım çok zor iş yani Çiğdem'in dediği gibi 21'den başlıyım en iyisi. :D

Yok hedefin size yetişmek. :bhr:
 

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Bak bu mantıklı anlamadığım yerleri size sorarım o zaman 2x21 ve 2x22'yi bugün izliyorum. :A


Nasıl tespit edeyim zor iş benim bir sitede üyeliğim var orada da SPN'yi izlediğim bölümlere tik atmamışım çok zor iş yani Çiğdem'in dediği gibi 21'den başlıyım en iyisi. :D

Yok hedefin size yetişmek. :bhr:
21 ve 22 völüm iki bölümde sezon finali bölümleri cnm yanı 21 bölümle sezon finaline başlıyor 22.bölümle devam ediyor tekrar havaya giriceksin inan bana ;););)

zaten sende 18 19 bölüm civarında olmalıydın 1-2 bölüm kalmıstı 21 bölüme birşeyde kaçırmıyorsun son 2 bölümü bugün izle yeterlidir:-)
 

Titanium

Favori Üye
Katılım
22 Aralık 2010
Mesajlar
7,810
Reaksiyon puanı
3,698
Puanı
461
Konum
İstanbul
Bak bu mantıklı anlamadığım yerleri size sorarım o zaman 2x21 ve 2x22'yi bugün izliyorum. :A


Nasıl tespit edeyim zor iş benim bir sitede üyeliğim var orada da SPN'yi izlediğim bölümlere tik atmamışım çok zor iş yani Çiğdem'in dediği gibi 21'den başlıyım en iyisi. :D

Yok hedefin size yetişmek. :bhr:
İnat ettim arkadaş anlatacağım. :D

Bak şimdi örn. Onlinedizi.co'ya gir supernatural 2. sezon'u seç

Tahmini değer 10. bölümü videonun orta kısmına tıkla, olmadı biraz ilerlet. Baktın izledin 13. bölümü aç bla bla bla.


Bunlar hep zeka.
 

BesaleT

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Şubat 2011
Mesajlar
30,415
Reaksiyon puanı
5,673
Puanı
1,061
Konum
***İzmiR***
Eskiden forumda spoilerin alası varmış. :D Spartacustada aynısını yaşadım iyi ki isimlerini bilmiyorum. :D Direk şu ölmüş yazmış misal.


Ozan sürekli farklı hikaye demiş, iyi izlememiş. :D
@mrt-06, @Reytinger 1. sezonda, internet sıkıntısından sonra yardıracağım diyor. Mert bey bizimle yürüyene tam destek, bilgi paylaşaımı yparız. :cool:


İnceme diye tüm konuyu yazan zihneyete teşekkürler. :D @BesaleT
O zamanlar konu açma da copy-paste vardı benim bire-bir yazım değil. :D
 

mrt-06

Süper Mod.
Katılım
5 Ocak 2013
Mesajlar
91,513
Reaksiyon puanı
59,792
Puanı
1,061
Konum
Ankara
İnat ettim arkadaş anlatacağım. :D

Bak şimdi örn. Onlinedizi.co'ya gir supernatural 2. sezon'u seç

Tahmini değer 10. bölümü videonun orta kısmına tıkla, olmadı biraz ilerlet. Baktın izledin 13. bölümü aç bla bla bla.


Bunlar hep zeka.
Öncelikle zekana hayran kaldığımı söylemek istiyorum bunu ben Dünya yıkılsa akıl edemezdim şu an şoklar içindeyim...

Tabii ki bunu düşündüm ama bu kadar işsiz de olmamam gerektiğini düşündüm iki saat videolara bak puff Çiko'nun önerisi daha iyi. :T: