CW Supernatural 14.Sezon Yorumları

Luci konusuna ne diyorsun sen adam en sonunda hortladı nickin çağrısıyla ama birtürlü o konuya tekrar dönmediler sezon fınalınemi saklıyorlar ozaman senenin konusu tekrar Lucifer olur ?A
Seneye değil de sezon finali olabilir
Sonuçta oğlu gücü geri kazandı. Baba-oğul kavgası izleyebiliriz

Reactions: Çiğdem
Seneye değil de sezon finali olabilir
Sonuçta oğlu gücü geri kazandı. Baba-oğul kavgası izleyebiliriz
Aaa işte sezon fıneline hortlar seneyede tekrar ana konu olur

Ama onsuzda olmuyor burda Lucifer diğer yerde Ters Flash

Reactions: Forumdash
Şuan bizim kanalda 2 dizi izliyorum artık
El atıcam seneye artık
Supergil , Tomorrow o dizileri bende bıraktım artık her diziyi izleyemiyoruz evet

Supernatural ve Flash güncel izliyorum Arrowda bir yerden sonra tıkanıyorum the 100 zaten yeni sezon baslamadan eski sezonu tamamlıyorum

Klausun kızına hiç bakamadım

Tamam ben ayarlıcam merak etme
Sana bıraktık koltugu hiç ettin kanalı

Şom ağzını kapasan mı cnm
10. Sezondan beridir her yıl son sezon olacak yazıyorlar yeni sezon onayı alınıyor yine gelecek sezon son yazıyorlar bir bitmediler
Bu seneye yine son yazmıslar mesala forumlarda ama biz yine onay alacaz onlar yazmaya devam etsin ?A

Torunumla izlicem ben iptal ettirmem

ahahahah sonumuz öyle olacak harbiden
Flashta dahil ilk 2 sezonlarından sonra kast ederek diyorum ileri sarmadan saniye kaçırmadan izledim tek dizi Supernatural zaten diğer dizilerin hepsi devam ettikçe tadı kaçıyor ama Supernatural daha iyiye gidiyor önemli fark bu gibi görünüyor

Snin şu ileri sarma taktiğin olmasa zaten
Şeftalili sahneleri kaçırıyorsun sonra bize soruyorsun

Snin şu ileri sarma taktiğin olmasa zaten
Şeftalili sahneleri kaçırıyorsun sonra bize soruyorsun
Hhaha ben sahne baslarkan gereksiz oldunu anlayıp atlıyorum
Şeftalininde gereksiz oldunu anlayıp atlamıstım ama @sokak sanati yüzünden maruz kaldık yine aklıma geldi

SPN'de hiçbişey gereksiz değildir ?
Aaa eski sezonlarda özellikle iğrenclikler yemeklerden çıkan böcek türü şeyler vsyle oraları izlemem
Ama buda sayılmaz bence yanı yemek yiyemiyorum 3 gün falan aklıma geliyor bildin aç dolaşıyorum

Aaa eski sezonlarda özellikle iğrenclikler yemeklerden çıkan böcek türü şeyler vsyle oraları izlemem
Ama buda sayılmaz bence yanı yemek yiyemiyorum 3 gün falan aklıma geliyor bildin aç dolaşıyorum ?A
en kötü sahnesi kurt adamların sofrada sulu sulu kalp yemeleriydi. Ki arterler filan sallanıyordu ????

en kötü sahnesi kurt adamların sofrada sulu sulu kalp yemeleriydi. Ki arterler filan sallanıyordu ????
İğrenç sahneler izleyemem mesala yılan fotosunu bile görünce 2-3 gün etkiliyor beni

Yaa birde neden bilmiyorum et türlerinde değilde niyeyse süt ürünlerinde bu durum beni etkiliyor özellikle yoğurt yiyemiyorum niye bilmem

Bebek kusmugu
çocugun olunca napcan beyaz beyaz

Bebek kusmugu
çocugun olunca napcan beyaz beyaz
Midem birşeye bulansa yoğurt yiyemiyorum bu çocukluktan beridir var ve süt ürünleride inanılamz tüketen birisiyim oyüzden çok etkiliyor beni

Bu manyak @xemrexxx sen bebek demişken bir ağzı köpüren bebek fotosu atıp duruyordu vlla süt ile ayran içmemi etkiledi bu erkeklerin midesi çöp kovası gibi onlar niye bulanmıor