İlk 3 bölüm süperdi ama son 2 bölüm 4-5 çok saçma sapan alakasız bölümlerdi ve şimdiden ana konu bitti gibi bakalım neye bağlayacaklar 😕😕😕dizi bu sezon az bölüm cekecek olmasina ragmen yine av bölümlerine giriyor insanin cani sıkıliyor...
Baktim indirdiğim sitede yoktu pazartesi izlerim.Shameless'i aradan cıkarcam
Aaa vlla beklememize deydi abiciğimBaktim indirdiğim sitede yoktu pazartesi izlerim.Shameless'i aradan cıkarcam
Bu resmen spoi oldu beeAaa vlla beklememize deydi abiciğimDizinin ilk yarısına aldanma av bölümü sanıp bırakma inanılmaz şeyler oluyor 40 dakıkalık bölüme dünyayı sığdırmışlar demek 2.bucuk saat olması gerekmiyor detay için
Ne işin var bu gece izleseneBu resmen spoi oldu beeYarın izlerim.
Shameless izlicemNe işin var bu gece izlesene ?A
Sankı bahsediyordun öyle bir diziden ama aklıma gelmiyorShameless izlicemŞuanda vampirli bir film izliyorum. Bitince ona göre bi konu accam
o başka dizi. sonra bahsetcem ondanSankı bahsediyordun öyle bir diziden ama aklıma gelmiyor
Vampir dizisi arıyoruz zaten güzelse öner sen beğenip beğenmicemi anlarsıno başka dizi. sonra bahsetcem ondanBu dizi bambaşka bir dizi
şuan izlediğim filmi beğeneceğini sanmıyorum ama yine de önercemVampir dizisi arıyoruz zaten güzelse öner sen beğenip beğenmicemi anlarsın ?A
Spoindeki cümlen @xemrexxx in bölümü izlemesini sağlayacakÇoooook güzel bölümdü?@Çiğdem
Özellikle Jack'in Dean'lere bağ kurup onlar için hayatını tehlikeye atma cabaalrı takdire şahandıve son sahne çoook güzeldi
15 sezon boyunca ilkkez gay sahnesi yaptılarSenarist gaydi galiba
Luci konusuna ne diyorsun sen adam en sonunda hortladı nickin çağrısıyla ama birtürlü o konuya tekrar dönmediler sezon fınalınemi saklıyorlar ozaman senenin konusu tekrar Lucifer olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?