Bu yüzü hiç hatırlmaıyorum
Şunlar mı?
Lucifer'ın iblisiymişHiç hatırlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 68581
Ekli dosyayı görüntüle 68580
Şu şarısın kızdı ilk hali evetBu arada Meg kimdi? Sam ve Dean'i öldürmeye geldi bir bedene girip.@Çiğdem
Bu yüzü hiç hatırlmaıyorum
Şunlar mı?
Lucifer'ın iblisiymişHiç hatırlamıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 68581
Ekli dosyayı görüntüle 68580
Şu şarısın kızdı ilk hali evetBu arada Meg kimdi? Sam ve Dean'i öldürmeye geldi bir bedene girip.@Çiğdem
Dün sezon finalini izledim. Demin de 5x1'i izledim gayet güzel gidiyor. Bunların babaları gibi olan adam ölümden döndü.
Özellikle melekli bir dizi istiyorum demiştin ogünden sonra sana ısrarla izlettirmeye çalısıyorumSon 10 sezon ne kadar güzel@Çiğdem
Kız bacım şu dizinin konusu acsanaÖzellikle melekli bir dizi istiyorum demiştin ogünden sonra sana ısrarla izlettirmeye çalısıyorumBu sezon çok bayılacağın bir çok bölüm olacak bu melek konularını çok dizi kullandı ama Supernatural kadar başarılı anlatan olmadıTahmininden erken bitiriceksin bu sezonu seriye bağlandığını görüceksin
Kanalı ne bunun diğer kısmında açmam uygun olur sanırımKız bacım şu dizinin konusu acsanaBaşlamiş. Yarın ilk bölümü izlicem. Bugun geçti
Good Omens Yayın Tarihi Belli Oldu | Resmi Fragman (Yeni)
Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in birlikte yazdiği Good Omens romanından uyarlanan ve 2 yıl önce çekimleri başlanan dizinin yayın tarihi ve fragmanı nihayet belli oldu. Dizinin öne çıkan isimleri Michael Sheen ve David Tennant’ın yanı sıra Jon Hamm, Benedict Cumberbatch ve Frances McDormand gibi...fav10.net
Prime Video internet platformuKanalı ne bunun diğer kısmında açmam uygun olur sanırımGece uyumadan hallederim abicim
Bende bakarım hem sevdim oyuncular var hemde 6 bölümmüş ama ben bakana kadar sen final yorumu yaparsın pancar motoru gibiPrime Video internet platformuNetflix gibi bişey.
Yok 6 bölüm günde 1 bölüm giderim eğer 1 satse. 40 dakka ise evet ancar motoruna bağlarim 2şer olarakBende bakarım hem sevdim oyuncular var hemde 6 bölümmüş ama ben bakana kadar sen final yorumu yaparsın pancar motoru gibi
Birlikte bakarız işte @Harunnn60 da dizi izlemek istiyordu oda katılsın desterenin koltuna oturucaksın dersek her diziyi izlerYok 6 bölüm günde 1 bölüm giderim eğer 1 satse. 40 dakka ise evet ancar motoruna bağlarim 2şer olarak
Gitmeden aradan cıkarayım diyorumBirlikte bakarız işte @Harunnn60 da dizi izlemek istiyordu oda katılsın desterenin koltuna oturucaksın dersek her diziyi izler
@xemrexxx Olabilir oda forumdakıleri birbirine öyle düşürüyor5x2
Çok güzeldi TWD havasında geçti artık kıyamet alametleri başlıyor mahşerin 4 atlısından "savaş" geldi. Bir tane oynak bi adam çok beğendim oyunculuğunu. Yüzüyü ile bütün kasabayı birbirine düşürdü. Millet birbirini şeytan sandı.
Ekli dosyayı görüntüle 68614
@Çiğdem- @Forumdash
Devamınıda bekliyoruz cnm5x2
Çok güzeldi TWD havasında geçti artık kıyamet alametleri başlıyor mahşerin 4 atlısından "savaş" geldi. Bir tane oynak bi adam çok beğendim oyunculuğunu. Yüzüyü ile bütün kasabayı birbirine düşürdü. Millet birbirini şeytan sandı.
Ekli dosyayı görüntüle 68614
@Çiğdem- @Forumdash
Bir hatırlatmaydı sanırımDevamınıda bekliyoruz cnm
3.Bölüm yorumunu bekliyorum bende gece ikimizde 3 ü yapalım sayıda aynıBir hatırlatmaydı sanırım
3.bölümü izledim bomba olaylar oldu. 😱 Bazı kısımlar eğlenceliydi Dean Castiel'i bir kulübe götürdü hayatında hiç biriyle olmamış sonra kadın bağırarak kaçtı koynundan.3.Bölüm yorumunu bekliyorum bende gece ikimizde 3 ü yapalım sayıda aynı
Ooo sonunda cnm3.bölümü izledim bomba olaylar oldu. 😱 Bazı kısımlar eğlenceliydi Dean Castiel'i bir kulübe götürdü hayatında hiç biriyle olmamış sonra kadın bağırarak kaçtı koynundan.Dean'e kızdım ama bu bölüm Sam'den ayrıldığım için mutluyum dedi hatta hayatımda hiç bu kadar eğlendiğim gün olmadı dedi. Sam'in peşine de adamlar düştü bunun yaratık olduğunu öğrenmişler en son kısımda Lucifer geldi ve benim gerçek bedenim sensin dedi şok oldum.
Ablam bir şey sorcam tanrı öldü diyorlar doğru mu? Yoksa gelecek mi? Birde insan kılığında mı gelecek çok merak ediyorum.Ooo sonunda cnm@Forumdash
Tanrı için neden önemli bunlar diyordun 4.sezonda sonra öğreniceksin demiştim yavas yavas anlamaya baslamıssındır cnmEvet Lucifer ve diğer baş meleklerin konusu bambaşka hava getiriyor diğer bölümlerede çok bayılacan
Castiel 4.sezonda gelmesine rağmen en sevilen oyuncu konumuna girmişti özellikle bu sezonlarda çok komik şeyleri var
Kim dedi okadarını hatırlamıyorumdaAblam bir şey sorcam tanrı öldü diyorlar doğru mu? Yoksa gelecek mi? Birde insan kılığında mı gelecek çok merak ediyorum.
4.bölümü izledim şimdi. Yine güzel bir bölümdü 5 sene sonrasına gitti Dean. Baş melek götürdü yani 2014'e. Kıyamet kopmuş Walking Dead gibi olmuş ortam ve Sam ele geçirilmiş o zamanki Dean'i öldürüyor. Konu biraz The Flash'a da döndü ne yaparsan yap bu son olacak diyor Dean'e.Kim dedi okadarını hatırlamıyorumdaO Sezonlarda kayıptı evet Castiel tanrıyı arıyordu ama gelip gelmediğiyle alakalı hiç bişi demeyecem tabikide cnm@Forumdash Abicimde ağzını sıkı tutsun spoi yok
Flashta yoktu sonucta Supernatural varkan4.bölümü izledim şimdi. Yine güzel bir bölümdü 5 sene sonrasına gitti Dean. Baş melek götürdü yani 2014'e. Kıyamet kopmuş Walking Dead gibi olmuş ortam ve Sam ele geçirilmiş o zamanki Dean'i öldürüyor. Konu biraz The Flash'a da döndü ne yaparsan yap bu son olacak diyor Dean'e.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?