melek tanrılı konuları seviyor zaten 4.sezonla oyuncular ve senaryo ile yeni dizi gibi başladı 5 den sonrada 6 7 ye zorlayamam zaten eninde sonunda sıkılıp bırakırHee yarım yamalak izleyecek yanizaten karakterlere aliştimi senaryo vız gelecek
melek tanrılı konuları seviyor zaten 4.sezonla oyuncular ve senaryo ile yeni dizi gibi başladı 5 den sonrada 6 7 ye zorlayamam zaten eninde sonunda sıkılıp bırakırHee yarım yamalak izleyecek yanizaten karakterlere aliştimi senaryo vız gelecek
Aslında yarım yamalak değil ilk 2 sezonu izledim bir tek 3. sezonu izlemedim direkt 4'e geçtik.Hee yarım yamalak izleyecek yanizaten karakterlere aliştimi senaryo vız gelecek
Tamam 5.sezonu da mutlaka izleAslında yarım yamalak değil ilk 2 sezonu izledim bir tek 3. sezonu izlemedim direkt 4'e geçtik.
Ciddi ciddi izliyorsun haa, o kadar çok bölüm var ki.4x3
Muhteşem ötesi bir bölümdü. Dean geçmişe gitti annesi, babası, büyükbaba/annesini gördü. İçine giren gözü sarı yapan bir yaratıkla mücadele etmeye çalıştı en sonunda herkes öldü babası geri canlandı.
Sonda annesi anladı herhalde gelecekten geldiğini ve bir söz istemişti o gün yataktan kalkma diye, bence kadın buna uyacak ve geçmiş değişecek, her ne kadar melek kadere karşı gelemezsin Dean dese de.
Çok güzel bölümdü sonu ilginç bitti Seam ile ilgili bir olay var sen durdurmazsan biz dururuz dedi. Birde sarı ruh neden Dean'ın annesini öptü son sahnede, dudaktan öpüştüler o kısmı anlamadım.
10/10
@Çiğdem- @Forumdash
Tablete yükledim metroda, otobüste falan izliyorum çok zevkli oluyor. Bırakmıştım yeniden başladım gayet güzel ilerliyor.Ciddi ciddi izliyorsun haa, o kadar çok bölüm var ki.İlk bölümünü izlemiştim, baya sürükleyici bir dizi aslında ama çok bölümü var. Emekli olduğumda düşünebilirim.
Ben şu tatlı küçük yalancıların orjinalini düşünüyorum beybi.Tablete yükledim metroda, otobüste falan izliyorum çok zevkli oluyor. Bırakmıştım yeniden başladım gayet güzel ilerliyor.
Pretty Little Liars efsane dizim, başla bence.Ben şu tatlı küçük yalancıların orjinalini düşünüyorum beybi.
Niye tarzım değilmiş? 😱Pretty Little Liars efsane dizim, başla bence.Sonu çok ilginç bitti şok üstü şok yaşadık. .ss Ama senin tarzın değil pek.
Biraz ergenvari o yüzden dedim.Niye tarzım değilmiş? 😱
Korku var mı, varsa korkarım ben.Biraz ergenvari o yüzden dedim.
Gözünü kapatırsın.Korku var mı, varsa korkarım ben.
Evet söylemeyi unuttum ek olarak bunlar da var.ayol @Yiğitt öyle mi çağırılır şöyle gel bili bili bunlar var dicen
Ekli dosyayı görüntüle 56826Ekli dosyayı görüntüle 56827
Ekli dosyayı görüntüle 56828
Evet söylemeyi unuttum ek olarak bunlar da var.@Yiğitt
Kısa sürede başlıyorum. 😱ayol @Yiğitt öyle mi çağırılır şöyle gel bili bili bunlar var dicen
Ekli dosyayı görüntüle 56826Ekli dosyayı görüntüle 56827
Ekli dosyayı görüntüle 56828
8 sene geçmiş üstünden tam hatırlayamadım ama muhtemelen mühürlemek anlamında öpüşmüştür4x3
Muhteşem ötesi bir bölümdü. Dean geçmişe gitti annesi, babası, büyükbaba/annesini gördü. İçine giren gözü sarı yapan bir yaratıkla mücadele etmeye çalıştı en sonunda herkes öldü babası geri canlandı.
Sonda annesi anladı herhalde gelecekten geldiğini ve bir söz istemişti o gün yataktan kalkma diye, bence kadın buna uyacak ve geçmiş değişecek, her ne kadar melek kadere karşı gelemezsin Dean dese de.
Çok güzel bölümdü sonu ilginç bitti Seam ile ilgili bir olay var sen durdurmazsan biz dururuz dedi. Birde sarı ruh neden Dean'ın annesini öptü son sahnede, dudaktan öpüştüler o kısmı anlamadım.
10/10
@Çiğdem- @Forumdash
Mühürlemek ne demek. :S8 sene geçmiş üstünden tam hatırlayamadım ama muhtemelen mühürlemek anlamında öpüşmüştüraşkla öpüşmemiştir
şirketler sözleşmek yapmak için nasıl kontrat imzalıyor, böyle dizilerde de öpüşmek birnevi imzaMühürlemek ne demek. :S
Tamam şimdi anladım pat diye mühürlemek deyince kafama oturtamamıştım.şirketler sözleşmek yapmak için nasıl kontrat imzalıyor, böyle dizilerde de öpüşmek birnevi imza"öpücükle muhurlemek" diye bişey duymadın mışeytanla anlaşmalarda bu yöntem kullanılır. Bazen şeytan olmak istersin
4x3
10/10
@Çiğdem- @Forumdash
ooo yorumunu görmek sevindirdi cnmCiddi ciddi izliyorsun haa, o kadar çok bölüm var ki.İlk bölümünü izlemiştim, baya sürükleyici bir dizi aslında ama çok bölümü var. Emekli olduğumda düşünebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?