CW Supernatural 1 - 8. Sezon Yorumları

Hee yarım yamalak izleyecek yani
zaten karakterlere aliştimi senaryo vız gelecek
melek tanrılı konuları seviyor zaten 4.sezonla oyuncular ve senaryo ile yeni dizi gibi başladı 5 den sonrada 6 7 ye zorlayamam zaten eninde sonunda sıkılıp bırakır
en iyisi 11 e geçmek oradan 5 in devamı gibi zaten sonrada 12 - 13 öyle devam eder güncelden

4x3

Muhteşem ötesi bir bölümdü. Dean geçmişe gitti annesi, babası, büyükbaba/annesini gördü. İçine giren gözü sarı yapan bir yaratıkla mücadele etmeye çalıştı en sonunda herkes öldü babası geri canlandı.

Sonda annesi anladı herhalde gelecekten geldiğini ve bir söz istemişti o gün yataktan kalkma diye, bence kadın buna uyacak ve geçmiş değişecek, her ne kadar melek kadere karşı gelemezsin Dean dese de.

Çok güzel bölümdü sonu ilginç bitti Seam ile ilgili bir olay var sen durdurmazsan biz dururuz dedi. Birde sarı ruh neden Dean'ın annesini öptü son sahnede, dudaktan öpüştüler o kısmı anlamadım.

10/10

@Çiğdem- @Forumdash

Ciddi ciddi izliyorsun haa, o kadar çok bölüm var ki.
İlk bölümünü izlemiştim, baya sürükleyici bir dizi aslında ama çok bölümü var. Emekli olduğumda düşünebilirim.

İlk bölümünü izlemiştim, baya sürükleyici bir dizi aslında ama çok bölümü var. Emekli olduğumda düşünebilirim.
Tablete yükledim metroda, otobüste falan izliyorum çok zevkli oluyor. Bırakmıştım yeniden başladım gayet güzel ilerliyor.

8 sene geçmiş üstünden tam hatırlayamadım ama muhtemelen mühürlemek anlamında öpüşmüştür
aşkla öpüşmemiştir

Mühürlemek ne demek. :S
şirketler sözleşmek yapmak için nasıl kontrat imzalıyor, böyle dizilerde de öpüşmek birnevi imza
"öpücükle muhurlemek" diye bişey duymadın mı
şeytanla anlaşmalarda bu yöntem kullanılır. Bazen şeytan olmak istersin

Tamam şimdi anladım pat diye mühürlemek deyince kafama oturtamamıştım.

ooo yorumunu görmek sevindirdi cnm

çok detayını hatırlamıyorum ama anlaşmayla alakalı o öpüşmek
devam ettikçe favorilerinden olucak dizimiz daha üst düzel bölümlere geçmedin bile

@Yiğitt kısa yoldan izlemek için 4.sezondan başlayabilirsin sende atacan gibi 4 ve 5 i izleyip 11.sezona geçebilirsiniz devamı gibi çünkü