aynen ama herkes çıktı oyundanHalen yakında mı yazıyor 😱 başlasada izlesek.
Ağa oynayınca soylede seni görelim dizi.de.Son anda Konya yerine Eskişehir'de çekilmeye başlandığı için çekimler aksadı bu arada benim sahne bugün çekildi IŞİD'in kaçırdığı Türk rehinelerden birisi oldum![]()
Konu açıp haber veririm zatenAğa oynayınca soylede seni görelim dizi.de.
Ben 25 Ekim'de başlar diye düşünüyorum aga, 2.fragman süper yalnız döktürmüşler gerçekten, marşta harika merakla bekliyoruz başlamasınıSungurlar yeni sezon 18 ekim de başlıyor diye haber aldım. Haber kesin gibi ama beklemek lazım yinede.
Aynen aga fragman süper yalnız şahin ve aslı yok ortada. Şu emir veren kirli sakallı da herhalde yeni kordon olmalı aralarina sızmış.Ben 25 Ekim'de başlar diye düşünüyorum aga, 2.fragman süper yalnız döktürmüşler gerçekten, marşta harika merakla bekliyoruz başlamasını
Aga Şahinle Aslı zaten çıktı da Aslı 2.bölümde oynayacakmış ve son bölümü olacakmış işkence görecekmişAynen aga fragman süper yalnız şahin ve aslı yok ortada. Şu emir veren kirli sakallı da herhalde yeni kordon olmalı aralarina sızmış.
Yok aga şahin ilk beş bölüm yok diye biliyorum sonradan diziye girecekAga Şahinle Aslı zaten çıktı da Aslı 2.bölümde oynayacakmış ve son bölümü olacakmış işkence görecekmiş
Yok öyle bir şey aga ikiside çıktıYok aga şahin ilk beş bölüm yok diye biliyorum sonradan diziye girecek
Ben öyle biliyorum agaYok öyle bir şey aga ikiside çıktı
kiraz mevsimiyle nasıl olucak çok emrak ediyorum reytingleri🙂🙂
Evet şu konuda var resmikiraz mevsimiyle nasıl olucak çok emrak ediyorum reytingleri🙂🙂
kordon celil olucakmı bu sezon kimin olucağı belli oldumu![]()