Sungurlar 1.Bölüm Fragmanı

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
thumbnail_1408114113.jpg

Şefkat Tepe'nin yeni hali olan Sungurlar dizisinin 1.bölüm fragmanı yayınlandı. Sungurlar çok yakında Samanyolu TV'de.

Son düzenleme:
Bu dizi niye bu kadar geç başladı çoktan başlması gerek (b)

Son anda Konya yerine Eskişehir'de çekilmeye başlandığı için çekimler aksadı bu arada benim sahne bugün çekildi IŞİD'in kaçırdığı Türk rehinelerden birisi oldum :D

Sungurlar yeni sezon 18 ekim de başlıyor diye haber aldım. Haber kesin gibi ama beklemek lazım yinede.

Sungurlar yeni sezon 18 ekim de başlıyor diye haber aldım. Haber kesin gibi ama beklemek lazım yinede.
Ben 25 Ekim'de başlar diye düşünüyorum aga, 2.fragman süper yalnız döktürmüşler gerçekten, marşta harika merakla bekliyoruz başlamasını

Ben 25 Ekim'de başlar diye düşünüyorum aga, 2.fragman süper yalnız döktürmüşler gerçekten, marşta harika merakla bekliyoruz başlamasını
Aynen aga fragman süper yalnız şahin ve aslı yok ortada. Şu emir veren kirli sakallı da herhalde yeni kordon olmalı aralarina sızmış.

Aynen aga fragman süper yalnız şahin ve aslı yok ortada. Şu emir veren kirli sakallı da herhalde yeni kordon olmalı aralarina sızmış.
Aga Şahinle Aslı zaten çıktı da Aslı 2.bölümde oynayacakmış ve son bölümü olacakmış işkence görecekmiş

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy