aa hadsize bak sen koskoca [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya neler diyor 😱 vallahi ve tillahi seni çuvala koyar sarayburnundan denize atarıyyyy sümmbül ağamadır nedir iğrenc bir görüntü olmuss![]()
aa hadsize bak sen koskoca [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya neler diyor 😱 vallahi ve tillahi seni çuvala koyar sarayburnundan denize atarıyyyy sümmbül ağamadır nedir iğrenc bir görüntü olmuss![]()
alla alla ne koskaca harem ağası denen yumuşak birşey işte hahahaa hadsize bak sen koskoca [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] ya neler diyor 😱 vallahi ve tillahi seni çuvala koyar sarayburnundan denize atar![]()
aaaa kıskandın dimi senden daha iyi göbek atıyor adamalla alla ne koskaca harem ağası denen yumuşak birşey işte hahah![]()
yaaa işim gücüm yok bunumu kıskanıcam saçını başını yolarım onunaaaa kıskandın dimi senden daha iyi göbek atıyor adam![]()
Bu beni ilgilendirmiyor ki kadını kes at meryem kalsın![]()
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] en yakın arkadaşların biri olan catherine ile@Çiğdem- @gözlemci @*YıldırıM* @HachiKo @destere
Ağzın ömrün boyunca bal yesin senin😉Aynen at meryem kalsın tekBu beni ilgilendirmiyor ki kadını kes at meryem kalsın![]()
öylede oluyor zaten evde bal eksik olmazAğzın ömrün boyunca bal yesin senin😉Aynen at meryem kalsın tek![]()
Melunöylede oluyor zaten evde bal eksik olmaz![]()
aman kim napsın onları bal değil hem onlar ben köyümden getirtiyorumMelun4 kavanoz bal 100 tl al işte
![]()
1kavanoz derdereye de getiraman kim napsın onları bal değil hem onlar ben köyümden getirtiyorum![]()
derdere ne bee ??1kavanoz derdereye de getirŞifa olur
![]()
Heaa öyle desene ne olduğunu anlamak için on takla attım şurdaDdesdereD![]()
Şopara iyi gelir şifa niyetine yer sonra daHeaa öyle desene ne olduğunu anlamak için on takla attım şurdaolur olur getiririm tabi gönderttiririm daha doğrusu köyden 😉 kestane balı güzel olur 😉
Valla öyle bir dedin ki insanlık namına bir kaç petek gönderesim geldiŞopara iyi gelir şifa niyetine yer sonra da![]()
Valla öyle bir dedin ki insanlık namına bir kaç petek gönderesim geldi![]()
Eee yuh napıyor içine mi vakumluyor100 PETEKTE yollasan yetmez ona
![]()
ozana ne olmuş öyle töbe estağfurullah![]()
[HASHTAG]#arasbulutiynemli[/HASHTAG] cen yılmaz ın film çekimlerinde@*YıldırıM* @gözlemci @yatutarsa @Bully