Lara 20 yaşina gelsin ona da kem gözle bakarsin sen pis.ssKızı çok cici maşşllah annesine hiç çekmemiş sevimsizlik yok
Annesinin yolundan giderse eleştiririm vllaLara 20 yaşina gelsin ona da kem gözle bakarsin sen pis.ss
Snn yolundan gidip kötü yola mi düşsünAnnesinin yolundan giderse eleştiririm vlla:
sultan murad var işte @Çiğdem- in murad oğlanıBunlar sultan mı da sultanlarımız konusunda paylaşıyorsun.
Şirketimiz sırf filmini çekecek diye bende madonna kitabını aldımmeryoşum yatmadan Alice harikalar diyarında okuyor@Çiğdem- olsa parlak oğlanlı dergilere bakardı @destere yi söylemiyorum küvette değişik figürler sergiliyormuş@cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @eskici @dosimosi @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 53482
gölgeyi kadının yüzü sandım kim şişirdi meryoşu diyecektimki son anda gölge olduğunu farkettikmeryoşum yatmadan Alice harikalar diyarında okuyor@Çiğdem- olsa parlak oğlanlı dergilere bakardı @destere yi söylemiyorum küvette değişik figürler sergiliyormuş@cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @eskici @dosimosi @gizem ak
universitede bende okumak zorunda kalmistimmeryoşum yatmadan Alice harikalar diyarında okuyor@Çiğdem- olsa parlak oğlanlı dergilere bakardı @destere yi söylemiyorum küvette değişik figürler sergiliyormuş@cookies @vadikızı @Forumdash @mrt-06 @eskici @dosimosi @gizem ak
haahaha aa ne çabuk büyüdü bu kız ayoll daha dün konuşuyorduk doğdu diyelara bile 3 yaşında manita yaptı @Çiğdem- @vadikızı @dosimosi hala bekliyor@destere @mrt-06 @cookies @denizz19 @Forumdash @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 53790
sen o zaman da 25 yaşındaydın hala 25 yaşındayım diyorsun bunu @Doğu aman ateyizler biler açıklayamazhaahaha aa ne çabuk büyüdü bu kız ayoll daha dün konuşuyorduk doğdu diye
hhahaha öyle vampirim ben biliyorsunkı vmapirler sabit yştaa klaırlaarsen o zaman da 25 yaşındaydın hala 25 yaşındayım diyorsun bunu @Doğu aman ateyizler biler açıklayamaz
kendini buna benzetmen hiç hoş değil seni kimlere kimlere benzettilerde kabul etmedim
hhhahh vaampir sonucta korkutucu olmalı ayoll ama vmpir değilken NORMAL HALİMDEYİMkendini buna benzetmen hiç hoş değil seni kimlere kimlere benzettilerde kabul etmedimsende gidip en pis resimlerden birini seçmişsin
kendini buna benzetmen hiç hoş değil seni kimlere kimlere benzettilerde kabul etmedimsende gidip en pis resimlerden birini seçmişsin
kızın normali bu çiğdem kıskançlıktan o pozu aramış da koymuşturkendini buna benzetmen hiç hoş değil seni kimlere kimlere benzettilerde kabul etmedimsende gidip en pis resimlerden birini seçmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?