Hiç uğraşmıycamsaçlarımın teline zarar verr vlla boğarım seni ben gözüm gibi bakıyorum onlara🙂🙂🙂
Seni direk çatıdan aşağı
Hiç uğraşmıycamsaçlarımın teline zarar verr vlla boğarım seni ben gözüm gibi bakıyorum onlara🙂🙂🙂
@xemrexxx ayyy asıl ben sizle uğraşamıcam siz gidinde brazz centilmenlik dersleri falan alın benceHiç uğraşmıycam
Seni direk çatıdan aşağı
kibar janım hanımcık kızlara karşı centilmeniz sen öyle misin
Sende bu sitelere gireceğine git dantel ör
alla alla 24 saat temizlik yapıcak halim yokk tabikide kendimide zaman ayırıcam 🙂🙂Sende bu sitelere gireceğine git dantel öryemek yap temizlik yap
Atkı ör çorap ör patik ör
hanımhanık olarak gösteriliyorum ben komşulardankibar janım hanımcık kızlara karşı centilmeniz sen öyle misin
Pasaklı senialla alla 24 saat temizlik yapıcak halim yokk tabikide kendimide zaman ayırıcam 🙂🙂
hanımhanık olarak gösteriliyorum ben komşulardan
Kim bilir bulaşıkları yıkamıyor hep aynı tabaktan yiyip içiyorsunduraaaaa sensin pasaklı hadi oradannn
annem sürekli temizlik yaptırıyor bana şöyle 2 saat rahat şekilde oturtmuyorkiKim bilir bulaşıkları yıkamıyor hep aynı tabaktan yiyip içiyorsundurAy kusucam
Farelerle , örümceklerle aynı evdesindir kim bilir
Yav heheannem sürekli temizlik yaptırıyor bana şöyle 2 saat rahat şekilde oturtmuyorki
Hepiniz aynısınsusmucam iştee bööööö
burada nurbiş @Çiğdem- bakmasın kalbine iner diyor
parlak oğlan kızları bulmuş avcunu yala @Çiğdem-
gönüllerin biricik sultanı yine süper@*YıldırıM* @HachiKo @yatutarsa @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?