Hiç uğraşmıycamsaçlarımın teline zarar verr vlla boğarım seni ben gözüm gibi bakıyorum onlara🙂🙂🙂
Seni direk çatıdan aşağı
Hiç uğraşmıycamsaçlarımın teline zarar verr vlla boğarım seni ben gözüm gibi bakıyorum onlara🙂🙂🙂
@xemrexxx ayyy asıl ben sizle uğraşamıcam siz gidinde brazz centilmenlik dersleri falan alın benceHiç uğraşmıycam
Seni direk çatıdan aşağı![]()
kibar janım hanımcık kızlara karşı centilmeniz sen öyle misin
Sende bu sitelere gireceğine git dantel ör
alla alla 24 saat temizlik yapıcak halim yokk tabikide kendimide zaman ayırıcam 🙂🙂Sende bu sitelere gireceğine git dantel öryemek yap temizlik yap
Atkı ör çorap ör patik ör![]()
hanımhanık olarak gösteriliyorum ben komşulardankibar janım hanımcık kızlara karşı centilmeniz sen öyle misin![]()
Pasaklı senialla alla 24 saat temizlik yapıcak halim yokk tabikide kendimide zaman ayırıcam 🙂🙂
hanımhanık olarak gösteriliyorum ben komşulardan![]()
Kim bilir bulaşıkları yıkamıyor hep aynı tabaktan yiyip içiyorsunduraaaaa sensin pasaklı hadi oradannn![]()
annem sürekli temizlik yaptırıyor bana şöyle 2 saat rahat şekilde oturtmuyorkiKim bilir bulaşıkları yıkamıyor hep aynı tabaktan yiyip içiyorsundurAy kusucam
Farelerle , örümceklerle aynı evdesindir kim bilir![]()
Yav heheannem sürekli temizlik yaptırıyor bana şöyle 2 saat rahat şekilde oturtmuyorki![]()
Hepiniz aynısınsusmucam iştee bööööö![]()
![]()
burada nurbiş @Çiğdem- bakmasın kalbine iner diyor
![]()
parlak oğlan kızları bulmuş avcunu yala @Çiğdem-
![]()
gönüllerin biricik sultanı yine süper@*YıldırıM* @HachiKo @yatutarsa @mrt-06 @sürgünüm @ABAY_06