Sultan yakında Kanal D'de

Kesinlikle tutacağını düşünüyorum. Bi kere Kanal D`nin adı bile yeter. Kanal D`nin yanlış seçimleri çok nadiren oluyor.
@kreys eğer starda olsaydı kesinlikle 10 reyting alacağını yazardın

Son düzenleme:
fragman kötü diyarbakirda göğüsu açik bir kadın bulun kurtlar vadisini baştan sonA izleyecem :)))) ayrıca şive de hak getire nereyin şivesini yapmış anlamadım. komedi dizilerinde doğu siveyle alay etmek icin kulanilan şivelere benzemis çok karikatür. .. dizinin konusuna gelince ikinci baharın değiştirilmiş hali sadece.. bu dizinin sbt reytinglerinde üst sırada yer alır malum kirsalda sbt nin deneklerin ama bu dizinin başarılı olacağını sanmıyorum
,

ayrıntıları geç bütün olarak bak nasıl olsa dizi iki üç bölüm sonra istanbula taşınır şimdiden hazırlık yapılıyordur :)) genelde bizim doğuda başlayan diziler soluğu istanbulda alır ..

Kesinlikle tutacaöını düşünüyorum. Bi kere Kanal D`nin adı bile yeter. Kanal D`nin yanlış seçimleri çok nadiren oluyor.
@kreys eğer starda olsaydı keinlikle 10 reyting alacağını yazardın

revan yeter artık fragman vasat buldum kesanlının aynısı 2 yı gecemez

revan yeter artık fragman vasat buldum kesanlının aynısı 2 yı gecemez
Keşanlının aynısı olduğunu fragmandan anladın değil mi? Kesinlikle tutacak. Zaten Keşanlı da kaliteli diziydi. Saat seçimi bitirdi diziyi. Eğer bu dizi Star`da olsaydı kesinlikle 10 reyting alacağını söylerdin

Keşanlının aynısı olduğunu fragmandan anladın değil mi? Kesinlikle tutacak. Zaten Keşanlı da kaliteli diziydi. Saat seçimi bitirdi diziyi. Eğer bu dizi Star`da olsaydı kesinlikle 10 reyting alacağını söylerdin

bak mısılleme yapma star kanal d yan yana getırıon devamlı bunu yapma senı uyarıyorum.....

Haklısın. Star benim en sevdiğim ikinci kanal ama Kanal D birinci. Her ne kadar Starı da sevsem hiç biri Kanal D`nin yanına yaklaşamaz

ee konuyla ne alakası var bence 2 reytıng alır dıyorum gorusume nie saygı duymuon nıe alıntı yapıon ozgur bır forum burası star kanald daha kalıtelı arka sokaklar akasya duragı tekrarı vermekle kalıteli olunmaz tartısmayı sen baslattın yıne :)))))))))))))))))))))))))9

ee konuyla ne alakası var bence 2 reytıng alır dıyorum gorusume nie saygı duymuon nıe alıntı yapıon ozgur bır forum burası star kanald daha kalıtelı arka sokaklar akasya duragı tekrarı vermekle kalıteli olunmaz tartısmayı sen baslattın yıne :)))))))))))))))))))))))))9
Akasya Durağı`nın tekrarlarını star tv de yayınlıyor. Ona hiç kalitesiz demiyorsun. Firar da çok kaliteli dizi ya? Sen bana Starı savunma. Ben zaten Star Tv`yi yeterince seviyorum. Ama sen böyle yapınca içimde nefret yaranıyor

Arkadaşlar...Klasik bir doğu dizisi değil.Önyargılı yaklaşmayın.Ben de Diyarbakır'da oturuyorum ve setten birkaç tanıdığım var...

1.Yapımcı ve yönetmen dizinin hikayesinin Diyarbakırdan yola çıktığını ve hep diyarbakırın set olarak kalacağı söylendi.Bu hikaye böyle şekillendi dediler.
2.Ağa dizisi falan değil.2 ailenin acı,tatlı,aşk gibi birçok duygu ve durumları anlatan bir dizi olacak.Lütfen izleyin öyle konuşun.Ön yargılarınızı yıkın.

Biktim her dakika tanitim yayinlamalarindan, iyi olsada izlemem, insani diziden soguttular.