Sultan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kreys kardeşim Perşembe günü 1 reyting alan dizi 11 reyting alan Muhteşem Yüzyılın arkasından yayınlanınca 6 reyting alıyorda, cumartesi 4-5 reyting alan Akasya Durağı Salı neden 8 reyting almasın? Bunu bir düşün. Çünki haklıyım

@Ozan @Fks14 Siz ne düşünüyorsunuz Akasya Durağı Salı PT2de güzel reytingler almaz mı?

Alabilir fakat o saatteki izleyicilerin hemen hemen hepsi 18'den daha büyük kisilerden olusuyor.. Ve genellikle Uçurum'u izliyorlar..

Ama Starda 6 reyting alıyordu

Reyting olarak hatırlamıyorum ama ilk 10'a zor giriyordu totalde. A/B'de ise giremiyordu diye hatırlıyorum.

Kanal D'nin işine gelmez o reyting. Zaten ne koysa izleniyor o saatte. Niye dizisini koyarak harcasın ki. Akasya Durağı Cumartesi iyi kötü idare ediyor kanalı...

Evet haklısın. Ama şimdi bu reytinglere hasret.
Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]6,26[/TD]
[TD]16,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB
[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[TD]12,28
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hele ki ABsine. Dedim belki ÖBGZK arkasına 8 reyting falan alır. Sonuçta 6nı kendisi alıyor en az 2si dee ÖBGZKden gelir. Peşembe günü PT1`de yayınlana Eyvah Düşüyorum bile PT2de MY arkasında 9 reytingi gördü. Sultan Cumartesi 20.00`de Akasyadan daha iyi izlenirdi

ya arkadaşım o reytingi aldığı tarihi bana tam olarak söylesene bişey gösterecem

Bence kötü oranlarla başlayacak. 2 hafta daha geç başlatsalardı daha iyi olabilirdi bence

revan bak bakalım akasya durağı o reytingleri aldıktan önceki ve sonraki hafta kaç reyting almış

revan bak bakalım akasya durağı o reytingleri aldıktan önceki ve sonraki hafta kaç reyting almış
önceki hafta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]17[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:15:25[/TD]
[TD]24:06:00[/TD]
[TD]01:27:47[/TD]
[TD]4,51[/TD]
[TD]11,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sonraki hafta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:52[/TD]
[TD]24:16:46[/TD]
[TD]01:29:42[/TD]
[TD]5,63[/TD]
[TD]15,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sonuçta o zaman salıya yeni alınmıştı ve kimse bilmiyordu. 1 hafta sonra artış gösterdi. Devam etseydi yine buna benzer oranlar alırdı

al işte bi haftaya mahsus 6 reyting almış finalinde bile 6 yı geçememiş ne kadar da abartıyon bu dizi feriştahının arkasına koy yine 8 reyting alamaz

Bence Kanit Pazartesi PT-2'de devam etmeliydi. Sultan ise Cumartesi PT-1, Akasya Duragi ise Cumartesi PT-2'de yayinlanmaliydi bence..
Cumartesi pt1'de İffet'i izlemiyormuydun sen? Yani Sultan Cumartesi olsa hangisi tercihin olurdu? Merak sadece

al işte bi haftaya mahsus 6 reyting almış finalinde bile 6 yı geçememiş ne kadar da abartıyon bu dizi feriştahının arkasına koy yine 8 reyting alamaz
Takas Cumartesi 2 reyting alan Keşanlının tekrarı bile 4 reyting alıyor ÖBGZK arkasında. Aynı şekilde Kazanmak İçin Bir Dakika da Cumartesi 3-4 reyting alıyordu. Bak şimdi Salıya geldi 6 reyting alıyor. Akasya da alırdı

neyi alıyo ya alamaz

Cumartesi pt1'de İffet'i izlemiyormuydun sen? Yani Sultan Cumartesi olsa hangisi tercihin olurdu? Merak sadece

Çok iyi bir soru.

Iffet'i izlerdim, reklam aralarinda da Sultan'i izlerdim ve kaçirdigim sahneleri netten izlerdim Sultan'in.

kanıta ne olacak arka sokaklar özetsiz mi başlayacak ? kanal d çok saçma bi hareket yaptı