Sultan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kreys kardeşim Perşembe günü 1 reyting alan dizi 11 reyting alan Muhteşem Yüzyılın arkasından yayınlanınca 6 reyting alıyorda, cumartesi 4-5 reyting alan Akasya Durağı Salı neden 8 reyting almasın? Bunu bir düşün. Çünki haklıyım

Ama Starda 6 reyting alıyordu

Reyting olarak hatırlamıyorum ama ilk 10'a zor giriyordu totalde. A/B'de ise giremiyordu diye hatırlıyorum.

Kanal D'nin işine gelmez o reyting. Zaten ne koysa izleniyor o saatte. Niye dizisini koyarak harcasın ki. Akasya Durağı Cumartesi iyi kötü idare ediyor kanalı...

Reyting olarak hatırlamıyorum ama ilk 10'a zor giriyordu totalde. A/B'de ise giremiyordu diye hatırlıyorum.

Kanal D'nin işine gelmez o reyting. Zaten ne koysa izleniyor o saatte. Niye dizisini koyarak harcasın ki. Akasya Durağı Cumartesi iyi kötü idare ediyor kanalı...
Evet haklısın. Ama şimdi bu reytinglere hasret.
Total

[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]6,26[/TD]
[TD]16,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB
[TD]15[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[TD]12,28
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hele ki ABsine. Dedim belki ÖBGZK arkasına 8 reyting falan alır. Sonuçta 6nı kendisi alıyor en az 2si dee ÖBGZKden gelir. Peşembe günü PT1`de yayınlana Eyvah Düşüyorum bile PT2de MY arkasında 9 reytingi gördü. Sultan Cumartesi 20.00`de Akasyadan daha iyi izlenirdi

Evet haklısın. Ama şimdi bu reytinglere hasret.
Total

[TD]7[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]6,26[/TD]
[TD]16,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB
[TD]15[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[TD]12,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hele ki ABsine. Dedim belki ÖBGZK arkasına 8 reyting falan alır. Sonuçta 6nı kendisi alıyor en az 2si dee ÖBGZKden gelir. Peşembe günü PT1`de yayınlana Eyvah Düşüyorum bile PT2de MY arkasında 9 reytingi gördü. Sultan Cumartesi 20.00`de Akasyadan daha iyi izlenirdi
ya arkadaşım o reytingi aldığı tarihi bana tam olarak söylesene bişey gösterecem

Bence kötü oranlarla başlayacak. 2 hafta daha geç başlatsalardı daha iyi olabilirdi bence :)

revan bak bakalım akasya durağı o reytingleri aldıktan önceki ve sonraki hafta kaç reyting almış :D

revan bak bakalım akasya durağı o reytingleri aldıktan önceki ve sonraki hafta kaç reyting almış :D
önceki hafta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]17[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:15:25[/TD]
[TD]24:06:00[/TD]
[TD]01:27:47[/TD]
[TD]4,51[/TD]
[TD]11,84[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sonraki hafta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]9[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI - FINAL[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:52[/TD]
[TD]24:16:46[/TD]
[TD]01:29:42[/TD]
[TD]5,63[/TD]
[TD]15,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Sonuçta o zaman salıya yeni alınmıştı ve kimse bilmiyordu. 1 hafta sonra artış gösterdi. Devam etseydi yine buna benzer oranlar alırdı

al işte bi haftaya mahsus 6 reyting almış finalinde bile 6 yı geçememiş ne kadar da abartıyon bu dizi feriştahının arkasına koy yine 8 reyting alamaz

al işte bi haftaya mahsus 6 reyting almış finalinde bile 6 yı geçememiş ne kadar da abartıyon bu dizi feriştahının arkasına koy yine 8 reyting alamaz
Takas Cumartesi 2 reyting alan Keşanlının tekrarı bile 4 reyting alıyor ÖBGZK arkasında. Aynı şekilde Kazanmak İçin Bir Dakika da Cumartesi 3-4 reyting alıyordu. Bak şimdi Salıya geldi 6 reyting alıyor. Akasya da alırdı

Takas Cumartesi 2 reyting alan Keşanlının tekrarı bile 4 reyting alıyor ÖBGZK arkasında. Aynı şekilde Kazanmak İçin Bir Dakika da Cumartesi 3-4 reyting alıyordu. Bak şimdi Salıya geldi 6 reyting alıyor. Akasya da alırdı

neyi alıyo ya alamaz

kanıta ne olacak arka sokaklar özetsiz mi başlayacak ? kanal d çok saçma bi hareket yaptı