Kreys kardeşim Perşembe günü 1 reyting alan dizi 11 reyting alan Muhteşem Yüzyılın arkasından yayınlanınca 6 reyting alıyorda, cumartesi 4-5 reyting alan Akasya Durağı Salı neden 8 reyting almasın? Bunu bir düşün. Çünki haklıyım
Kreys kardeşim Perşembe günü 1 reyting alan dizi 11 reyting alan Muhteşem Yüzyılın arkasından yayınlanınca 6 reyting alıyorda, cumartesi 4-5 reyting alan Akasya Durağı Salı neden 8 reyting almasın? Bunu bir düşün. Çünki haklıyım
@Ozan @Fks14 Siz ne düşünüyorsunuz Akasya Durağı Salı PT2de güzel reytingler almaz mı?
Ama Starda 6 reyting alıyorduBence almaz çok hatalı bir değişiklik olur. PT2 izleyicisine uymaz Akasya Durağı. Kazanmak İçin 1 Dakika gayet iyi gidiyor zaten.
@Ozan @Fks14 Siz ne düşünüyorsunuz Akasya Durağı Salı PT2de güzel reytingler almaz mı?
Ama Starda 6 reyting alıyordu
Evet haklısın. Ama şimdi bu reytinglere hasret.Reyting olarak hatırlamıyorum ama ilk 10'a zor giriyordu totalde. A/B'de ise giremiyordu diye hatırlıyorum.
Kanal D'nin işine gelmez o reyting. Zaten ne koysa izleniyor o saatte. Niye dizisini koyarak harcasın ki. Akasya Durağı Cumartesi iyi kötü idare ediyor kanalı...
ya arkadaşım o reytingi aldığı tarihi bana tam olarak söylesene bişey gösterecemEvet haklısın. Ama şimdi bu reytinglere hasret.
Total
[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]AB
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]6,26[/TD]
[TD]16,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_gridtable"]Hele ki ABsine. Dedim belki ÖBGZK arkasına 8 reyting falan alır. Sonuçta 6nı kendisi alıyor en az 2si dee ÖBGZKden gelir. Peşembe günü PT1`de yayınlana Eyvah Düşüyorum bile PT2de MY arkasında 9 reytingi gördü. Sultan Cumartesi 20.00`de Akasyadan daha iyi izlenirdi
[TR="class: cms_table_cms_table_evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[TD]12,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
31 ocak salıya arkadaşım o reytingi aldığı tarihi bana tam olarak söylesene bişey gösterecem
önceki haftarevan bak bakalım akasya durağı o reytingleri aldıktan önceki ve sonraki hafta kaç reyting almış
Cumartesi pt1'de İffet'i izlemiyormuydun sen? Yani Sultan Cumartesi olsa hangisi tercihin olurdu? Merak sadeceBence Kanit Pazartesi PT-2'de devam etmeliydi. Sultan ise Cumartesi PT-1, Akasya Duragi ise Cumartesi PT-2'de yayinlanmaliydi bence..
Takas Cumartesi 2 reyting alan Keşanlının tekrarı bile 4 reyting alıyor ÖBGZK arkasında. Aynı şekilde Kazanmak İçin Bir Dakika da Cumartesi 3-4 reyting alıyordu. Bak şimdi Salıya geldi 6 reyting alıyor. Akasya da alırdıal işte bi haftaya mahsus 6 reyting almış finalinde bile 6 yı geçememiş ne kadar da abartıyon bu dizi feriştahının arkasına koy yine 8 reyting alamaz
Takas Cumartesi 2 reyting alan Keşanlının tekrarı bile 4 reyting alıyor ÖBGZK arkasında. Aynı şekilde Kazanmak İçin Bir Dakika da Cumartesi 3-4 reyting alıyordu. Bak şimdi Salıya geldi 6 reyting alıyor. Akasya da alırdı
Cumartesi pt1'de İffet'i izlemiyormuydun sen? Yani Sultan Cumartesi olsa hangisi tercihin olurdu? Merak sadece
kanıta ne olacak arka sokaklar özetsiz mi başlayacak ? kanal d çok saçma bi hareket yaptı