Ben Kanal D'nin ne yapmak istediğini anlayamadım. Neden Cumartesi 20.00`ye koymadı. Pazartesi 22.15 Akasya Durağı olurdu. Sonuçta Akasya Durağı Starda Salı 22.15'te Totalde 6, AB`de 4 reyting alıyordu. Şimdi o reytinglere hasret. Hatta en çok da AB`ye.
Hayır bence büyükler de izliyor. 22.15te Starda 6 reyting alıyordu. Hatta ÖBGZK arkasından yayınlanırsa 8 reytingi bile göre bilirakasya durağının izleyicileri 7- 12 arası çocuklar .. 22, 15 te çocuklar uyur ..
Hayır bence büyükler de izliyor. 22.15te Starda 6 reyting alıyordu. Hatta ÖBGZK arkasından yayınlanırsa 8 reytingi bile göre bilir
Sonuçta Firarın arkasından yayınlanan dizi 6 reyting alıyorsa kim bilir ÖBGZK arkasından yayınlanan dizi ne kadar reyting alır? Akasya Durağının PT2de daha çok şansı varo saatte aldığı reyting öbgz nin reytingi olur bende öyle oluyor izlediğim dizi bitince kanalı açmayı unutuyorum ne yayınlansa izleniyormuş gibi oluyorda aslında diziye bakan yoktur ..
ben çocukların bu diziyi çok sevdiğini biliyorum çünkü komedi dozu büyüklerin güleceği kadar kaliteli değil
revan dalga mı geçiyon öbgzk kendisi 13 reyting alıyo akasya durağı mı 8 reyting alcakçizgi filmler bile çok daha kalitelidir o diziden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?