Sultan Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Kanal D'nin yeni dizisi Sultan 28 Mayıs Pazartesi akşamı 22.15'te Kanal D'de başlıyor!

1.JPG

Moderatörün son düzenlenenleri:
Su an PT-2'de yayinlanir ama yazin PT-1'de yayinlanacaktir :)

iyi bir gün seçmişlerde niye 22,15 .. saat çok geç dizide +13 lük sahnemi var ki ..???

Ben Kanal D'nin ne yapmak istediğini anlayamadım. Neden Cumartesi 20.00`ye koymadı. Pazartesi 22.15 Akasya Durağı olurdu. Sonuçta Akasya Durağı Starda Salı 22.15'te Totalde 6, AB`de 4 reyting alıyordu. Şimdi o reytinglere hasret. Hatta en çok da AB`ye.

Ben Kanal D'nin ne yapmak istediğini anlayamadım. Neden Cumartesi 20.00`ye koymadı. Pazartesi 22.15 Akasya Durağı olurdu. Sonuçta Akasya Durağı Starda Salı 22.15'te Totalde 6, AB`de 4 reyting alıyordu. Şimdi o reytinglere hasret. Hatta en çok da AB`ye.

akasya durağının izleyicileri 7- 12 arası çocuklar .. 22, 15 te çocuklar uyur ..

Hayır bence büyükler de izliyor. 22.15te Starda 6 reyting alıyordu. Hatta ÖBGZK arkasından yayınlanırsa 8 reytingi bile göre bilir

o saatte aldığı reyting öbgz nin reytingi olur bende öyle oluyor izlediğim dizi bitince kanalı açmayı unutuyorum ne yayınlansa izleniyormuş gibi oluyorda aslında diziye bakan yoktur ..

ben çocukların bu diziyi çok sevdiğini biliyorum çünkü komedi dozu büyüklerin güleceği kadar kaliteli değil :)

o saatte aldığı reyting öbgz nin reytingi olur bende öyle oluyor izlediğim dizi bitince kanalı açmayı unutuyorum ne yayınlansa izleniyormuş gibi oluyorda aslında diziye bakan yoktur ..

ben çocukların bu diziyi çok sevdiğini biliyorum çünkü komedi dozu büyüklerin güleceği kadar kaliteli değil :)
Sonuçta Firarın arkasından yayınlanan dizi 6 reyting alıyorsa kim bilir ÖBGZK arkasından yayınlanan dizi ne kadar reyting alır? Akasya Durağının PT2de daha çok şansı var

revan dalga mı geçiyon öbgzk kendisi 13 reyting alıyo akasya durağı mı 8 reyting alcak :d :d çizgi filmler bile çok daha kalitelidir o diziden

Takas reyting azaltmakta üstüne yok. ÖBGZK 16 reyting alıyor demiyorsun da 13 reyting aldı diyorsun. Ayrıca Firar dizisinin arkasından yayınlanan Akasya Durağı 6 reyting alıyorsa, ÖBGZKden de 2 reyting gelsin en az 8 reyting olsun. Sen kabul etmesen de bu dizinin belirli kitlesi var. İşte Star Tv`de salı 22.15te aldığı reyting.
Total

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]7[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]6,26[/TD]
[TD]16,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

AB
[TABLE="class: cms_table_gridtable"]
[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]15[/TD]
[TD]AKASYA DURAĞI[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]22:17:14[/TD]
[TD]24:08:57[/TD]
[TD]01:31:00[/TD]
[TD]4,39[/TD]
[TD]12,28
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Şimdi Ab`de bu reytinglere hasret

Mayıs'ın son haftası yayınlanacağını doğru tahmin ettim. Gün seçimi ilginç oldu. Tutabilir bence. Fakat Kanıt'a ne olacak acaba ? O da gayet iyi gidiyordu. Cumartesi PT2'ye mi alınacak yoksa ?

Bence Kanit Pazartesi PT-2'de devam etmeliydi. Sultan ise Cumartesi PT-1, Akasya Duragi ise Cumartesi PT-2'de yayinlanmaliydi bence..

@Ozan @Fks14 Siz ne düşünüyorsunuz Akasya Durağı Salı PT2de güzel reytingler almaz mı?