Şahin Irmak yerine başka biri olsaydı iyi olurdu.Oyunculuğu zayıf!birileri reyting düştü böyle yorum yapıyorsun demesin başladıgından beri dizinin kötü oldugunu yazıyorum kanal d sonunda farkına vardı ))) espirilere fena olmasa da senaryo zayıftı nurgüle şahin hiç yakışmıyordu şahin nurgülün oglu olsa belki şansı olrdu )) şahin ırmak 15 yıl önce evlendiyse bu adam 12 de mi evlendi nurgülle yani ))))
birileri reyting düştü böyle yorum yapıyorsun demesin başladıgından beri dizinin kötü oldugunu yazıyorum kanal d sonunda farkına vardı ))) espirilere fena olmasa da senaryo zayıftı nurgüle şahin hiç yakışmıyordu şahin nurgülün oglu olsa belki şansı olrdu )) şahin ırmak 15 yıl önce evlendiyse bu adam 12 de mi evlendi nurgülle yani ))))
bence 40
Diziyi izliyorum ama gerçekten Sehmuz 15 sene önceden mi evlenmis ? Belki dizide 30'lu yaslarinda birini oynuyordur..
birileri reyting düştü böyle yorum yapıyorsun demesin başladıgından beri dizinin kötü oldugunu yazıyorum kanal d sonunda farkına vardı ))) espirilere fena olmasa da senaryo zayıftı nurgüle şahin hiç yakışmıyordu şahin nurgülün oglu olsa belki şansı olrdu )) şahin ırmak 15 yıl önce evlendiyse bu adam 12 de mi evlendi nurgülle yani ))))