"Sultan Dizisi Yayından Kaldırılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence arka sokaklar bitsin

Arka Sokaklar, reytingler bu basariyla ilerledigi takdirde bitmez bence.. Yani Kanal D bitirmez..

birileri reyting düştü böyle yorum yapıyorsun demesin başladıgından beri dizinin kötü oldugunu yazıyorum kanal d sonunda farkına vardı :)))) espirilere fena olmasa da senaryo zayıftı nurgüle şahin hiç yakışmıyordu şahin nurgülün oglu olsa belki şansı olrdu :))) şahin ırmak 15 yıl önce evlendiyse bu adam 12 de mi evlendi nurgülle yani :)))))

birileri reyting düştü böyle yorum yapıyorsun demesin başladıgından beri dizinin kötü oldugunu yazıyorum kanal d sonunda farkına vardı :)))) espirilere fena olmasa da senaryo zayıftı nurgüle şahin hiç yakışmıyordu şahin nurgülün oglu olsa belki şansı olrdu :))) şahin ırmak 15 yıl önce evlendiyse bu adam 12 de mi evlendi nurgülle yani :)))))
Şahin Irmak yerine başka biri olsaydı iyi olurdu.Oyunculuğu zayıf!

Son düzenleme:

Diziyi izliyorum ama gerçekten Sehmuz 15 sene önceden mi evlenmis ? Belki dizide 30'lu yaslarinda birini oynuyordur..

adamın yaşı 30..... 15 yıl önce evlenmiş köylük yerde normaldir tabi..:) bu arada yurtdışına çıkmış sanırım 15 yaşında yurt dışında çok zorlanmıştır :)) neyse başlangıcı iyiydi dizininde devamını sevmedim hele nurgülün kardeşi rolündeki adamın aniden değişmesi yerine yumurta kafalı birinin konması diziyle bağımı koparmama yol açtı :))