"Sultan Dizisi Yayından Kaldırılabilir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Nurgül Yeşilçay ile Şahin Irmak'ı buluşturan Sultan dizisi, Diyarbakır'daki çekimlerden sonra Istanbul'a taşınmıştı.

Yeni sezonda dizinin akıbeti merak konusuydu. İlk veriler Kanal D'yi memnun etmemişe benziyor.

Sinematelevizyonlifestyle.com'un edindiği bilgiye göre, dizinin ekrana veda etmesi hiç de şaşırtıcı olmayacak.

Yaz boyunca pazartesi akşamları prime-time'da gösterilen Sultan dizisi, Arka Sokaklar'ın yeni sezonunun başlaması ile bu dizinin sonrasında yayınlanmaya devam etmişti. Ancak dizinin reytinglerinin iyi gitmemesi Kanal D'yi kara kara düşündürüyor.
Yakın zamanda Sultan dizisinin yayından kaldırıldığı haberi gelirse şaşırmayın.

887612f0-360f-400f-8bad-20aeb2bba929.jpg

Bence güzel bir dizi denk geldikçe izliyorum ama reyting kurbanı olması kötü oluyor işte.

Bence kaldirmasi söz konusu degil.. çünkü bu Pazartesi aldigi reytingler Kanal D'yi tatmin etmis olmali..

Tamam reytingi Kanal D için az ama kaldırılacak kadar da vahim değil.

Bu dizi pazartesi günü a/b'de 2.oldu, Kanal D daha ne istiyor. :D Hatta Sultan'ı pt1'de yayınlayıp, Arka Sokaklar'ı pt2'ye dehlesinler.
Sultan, Arka Sokaklar'dan daha iyi gider pt1'de. :)

ben izlemiyorum ama aldığı reytingler idare eder iyi reytingler almıştı kaldırılacağına inanmıyorum ..

ama iffet çuvallamıştı pazartesi iffet biter..

güzel haber.. bu diziyi ilk başta izliyordum sonra senaryo saçmalamaya başladı bu sene yayınlamaları hataydı geçen sene bitmeliydi ..

Artik son bölümleri çekiliyor.. Ekim'de bitmesi planlaniyor.. Ekim basi, ortasi gibi..

Bu arada Sultanın afişi çok güzelmiş.Ama aslında mantıken düşündüğümüzde Emre'nin Demet'i kaldırması gerekirdi. :D Beyin detected :D