WesTxCoasT
Favori Üye
Gerçekten büyük hüsran. Herzaman fark atarak birinci oluyordu, şimdi 1-2 reyting fark atıp birinci oluyor. Fiyasko resmen...Kanal d hüsran yaşamaya devam ediyo
Gerçekten büyük hüsran. Herzaman fark atarak birinci oluyordu, şimdi 1-2 reyting fark atıp birinci oluyor. Fiyasko resmen...
Aynen. Prime timeda öyle. Ancak ekim ayı boyunca sadece. 3 maça rağmen 1 reyting fark var arada, kasımdan sonraki aylar Kanal D'nin olacağı kesin. 3 maçla kim olsa zirvede olurdu. Tabii bu yıl için. Yoksa geçen yıllarda isterse5 maç olsun zirveden indiremiyordu Kanal D'ni. Malum hepsi geçen yıldan kalma diziler. Buna rağmen sıralama ortadaStar 1. oluyor. Kanal D 2. oluyor Sen Prime-Time'a önem verirsin sonuçta
Aynen. Prime timeda öyle. Ancak ekim ayı boyunca sadece. 3 maça rağmen 1 reyting fark var arada, kasımdan sonraki aylar Kanal D'nin olacağı kesin. 3 maçla kim olsa zirvede olurdu. Tabii bu yıl için. Yoksa geçen yıllarda isterse5 maç olsun zirveden indiremiyordu Kanal D'ni. Malum hepsi geçen yıldan kalma diziler. Buna rağmen sıralama ortadaStar 1. oluyor. Kanal D 2. oluyor Sen Prime-Time'a önem verirsin sonuçta
sayfanın başlığını değiştirmişsiniz ama yine yazım yanlışı var ))) revana uydunuz böyle oldu işte ))))
- - - Ekleme - - -
başşlık şöyle olacak dizi final yapıyor eki gereksiz
"Sultan" da "Kötü Yol"a Uydu!
darsaal ben istemedim de madem anlam kaymasından şikayetle başlıgı değiştirdiniz dogrusu böyle olsun dedim yoksa ben ilk baştaki başlıgı daha çok sevmiştim))) yalnız yine yazım yanlışı varİstediğin gibi yaptım başlığı beyazsoy.
darsaal ben istemedim de madem anlam kaymasından şikayetle başlıgı değiştirdiniz dogrusu böyle olsun dedim yoksa ben ilk baştaki başlıgı daha çok sevmiştim))) yalnız yine yazım yanlışı var
"Kötü Yol"a kötü yolda tırnak içinde olacak
Daha önce ben değiştirmemiştim...
Orada tırnak içinde olmasına gerek yok, böyle kalsın.
ozaman ek yapılması gerek dizinin bitti anlamı çıkmıyor
Sultan bence bitmemeliydi..