"Sultan" da "Kötü Yol"a Uydu !

Arka yüzünden harcamış diziyi kanal d de bu yıl kuzey güneyden başka izlenecek dizi yok

Dizi Salı PT2'ye alınsa iyi olur :) Kanıt da tekrar Pazartesiye gelir

Yazık olmuş diziye reytingleri çok fena değildi ama Kanal D ekibini tatmin etmiyor demek ki.Ezo Gelin güzel bir diziydi bu arada söylemek istedim :)

Star 1. oluyor. Kanal D 2. oluyor :) Sen Prime-Time'a önem verirsin sonuçta :)
Aynen. Prime timeda öyle. Ancak ekim ayı boyunca sadece. 3 maça rağmen 1 reyting fark var arada, kasımdan sonraki aylar Kanal D'nin olacağı kesin. 3 maçla kim olsa zirvede olurdu. Tabii bu yıl için. Yoksa geçen yıllarda isterse5 maç olsun zirveden indiremiyordu Kanal D'ni. Malum hepsi geçen yıldan kalma diziler. Buna rağmen sıralama ortada :):)

- - - Ekleme - - -

Star 1. oluyor. Kanal D 2. oluyor :) Sen Prime-Time'a önem verirsin sonuçta :)
Aynen. Prime timeda öyle. Ancak ekim ayı boyunca sadece. 3 maça rağmen 1 reyting fark var arada, kasımdan sonraki aylar Kanal D'nin olacağı kesin. 3 maçla kim olsa zirvede olurdu. Tabii bu yıl için. Yoksa geçen yıllarda isterse5 maç olsun zirveden indiremiyordu Kanal D'ni. Malum hepsi geçen yıldan kalma diziler. Buna rağmen sıralama ortada :):)

sayfanın başlığını değiştirmişsiniz ama yine yazım yanlışı var :)))) revana uydunuz böyle oldu işte :)))))

- - - Ekleme - - -

başşlık şöyle olacak dizi final yapıyor eki gereksiz

"Sultan" da "Kötü Yol"a Uydu!

Adamlar parayı basıyo maçı alıyo maç olmasaydı diye bişey yok

Starın dizilieri gibi ; BVE , SBB gibi , Kanal Dnin dizileri de Sultan , Kötü Yol , Vedada final yapıyo hepsi iyi reytinglerle başladılar yeni sezonda bittiler. Veda ve BVE hariç.

İstediğin gibi yaptım başlığı beyazsoy. :)
darsaal ben istemedim de madem anlam kaymasından şikayetle başlıgı değiştirdiniz dogrusu böyle olsun dedim yoksa ben ilk baştaki başlıgı daha çok sevmiştim:)))) yalnız yine yazım yanlışı var

"Kötü Yol"a kötü yolda tırnak içinde olacak

darsaal ben istemedim de madem anlam kaymasından şikayetle başlıgı değiştirdiniz dogrusu böyle olsun dedim yoksa ben ilk baştaki başlıgı daha çok sevmiştim:)))) yalnız yine yazım yanlışı var

"Kötü Yol"a kötü yolda tırnak içinde olacak

Daha önce ben değiştirmemiştim...

Orada tırnak içinde olmasına gerek yok, böyle kalsın. :)

tamam uzatmamayalım istediğin gibi olsun.

Sultan bence bitmemeliydi..

Bence de.Çok güzeldi yanlış yayın politikası izlendi.Yapımcı gelen telefon ve mail yağmurlarından yola çıkarak kanal ile görüşme halindeymiş fakat kanal d erken yayınlamak istemiyormuş.Ben set ekibinden aldım bu bilgiyi.Hatta 21.bölüm bile çekilmiş stok olarak.Ve yine ekipten aldığım habere göre yakın zamanda yeni bir kanalda yayına devam etme ihtimali var.Görüşmeler sürüyormuş.Ben bu diziyi çok seviyordum.Benim memleketimde çekildi yaşadığım yere.Setine gittim.Herşeyi çok düzgündü.Biterse yazık olur.Gece yarısı yayınlanan ve iyi reyting alan bir diziyi kaldırmak nasıl bir mantık ? Bir daha kanal D'yi izlemeyi düşünmüyorum.