Şükürler olsun...Nirgül şehirli kadin olarak ekranlara geri döner...Ayrıca Nirgül'ün dizileri atv'deyse tutuyor...Dikkat edin Asmali Konak ve Aşk ve Ceza - İkinci Bahar(pek rol ustunlugu olmasada).
Show'da yapti 2 diz biri aşk ve ceza'dan sonraydı noldu tutmadi.Hatta Gökçe Bahadir'da oynamişti ama Gökçe o dizinin adını Beyaz Show'da anmadı bile ..Sanki Yaprak Dökümünden sonra hiç dizi yapmamiş gibi "benim içime sinen proje bekledim" gibi laf etmişti
Şükürler olsun...Nirgül şehirli kadin olarak ekranlara geri döner...Ayrıca Nirgül'ün dizileri atv'deyse tutuyor...Dikkat edin Asmali Konak ve Aşk ve Ceza - İkinci Bahar(pek rol ustunlugu olmasada).
Show'da yapti 2 diz biri aşk ve ceza'dan sonraydı noldu tutmadi.Hatta Gökçe Bahadir'da oynamişti ama Gökçe o dizinin adını Beyaz Show'da anmadı bile ..Sanki Yaprak Dökümünden sonra hiç dizi yapmamiş gibi "benim içime sinen proje bekledim" gibi laf etmişti
Ezo Gelin yaptida Aşk ve Ceza kadar izlenmedi.15-20 shr izleyicisi vardi(en azından öyle hatırlıyorum)showa yaptığı ilk dizi ezo gelin. bitmedi iki sezon sürüp final yaptı ama ikinci sezon reytingi çok düştü
Orasini tam olarak izleyemedim ama Sensiz Olmaz'dan gerçekten bahsetmedi mi?
Ezo Gelin yaptida Aşk ve Ceza kadar izlenmedi.15-20 shr izleyicisi vardi(en azından öyle hatırlıyorum)
Evet Sensiz olmazdan bahsetmedi...Dizi yapmamiş gibi konuştu.
başlığı amanın destere duymasin diye acaaktım))) desterenin bu kaçıncı izlediği dizinin bitişi))) kötü yoldan sultan da nakalvt oldu.
destere tam ölüm makınasi adamin masalah dediği en fazla 20 bölüm gidiyor)))))))
iki dızıyıde özelikle sultana 10 reyting alırken ağır eleştirilerin vardi. kötü yolda yüksek reyting alırken dizide sadece resat var dıgerlerını koyverin gıttsın demiştim. hele o basroldekı kız hiç olmusmu demiştim.sbt sayesinde diziler devam etti ama kalite ortaydaydı iyi diziler karşısında tutunamadılar..
ama ben foxun yerinde olsam sultanı alırım merhaba hayattan esir sehrin yagmurlarından eyıdır)))
- - - Ekleme - - -
yok iki dizide klasik nurgül dizisi gibi ikinci sezonları göçtü .. ama ezo gelin daha fazla izlendi ezo gelin 15 reytınglri gördü sonra 4 reytınge düştü ama show erken final yapmadı. aşk ve cezada 13 reytingi gördü sonra oda dip yaptı..
sultanda 10 reyting yapıp 3 reytıge kadar düştü. tek sensiz olmaz kötü başladı kötü bitti
Sultan da Kötü Yolla uydu ne demek bilmiyorum ama konuyu beyazsoy açtığına göre anlamamız gerekSultan da Kötü Yola uydu diye yazılmasını biri anlatsın - kendinden başka herkesi eleştiren beyazsoya
Neyse, Kaynak var mı? Malum Veda için de yoktu. Sultanın biteceğini sanmam. Reytingleri bitirelecek düzeyde kötü değil
revancıgım cepten yazdığım için yanlış yazmisim fazladan "l" basmısım . duzelttım ama cepten duzelmıyor aynı kaldı.
sultan kötü yola uydu demek. oda haberde belirtildiği üzere kötü yol gibi yayından kalktı demek . biraz türkçenin esnekliğini kulladım okadar)))
Düzeltildi "l" harfi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?