Sultan İkinci Bölümüyle Ne Yapar ?

Sultan İlk Haftaya Göre...

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .

endgame

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
16
Puanı
259
Bir dizinin bence en önemli bölümü ikici bölümdür, zira ikinci bölümün aldığı reyting dizinin tutup tutmayacağını büyük ölçüde gösterir.

Sizce Sultan ikinci bölümünde kaç reyting alır, geçen haftaya göre değişimi nasıl olur ?

Sultan'ın İlk Bölüm Reytingleri :

TOTAL

2SULTANKANAL D22:15:2624:11:2301:46:348,9624,44

A/B

2SULTANKANAL D22:15:2624:11:2301:46:349,3726,01

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yükselir veya degismez.. 10 reyting alacagini pek tahmin etmiyorum fakat iki grupta da 9 reytingi geçebilir bence..

biraz yükselebilir tabi bu kanal d nin uygulayacagı reklam politikasına baglı

değişmez ama düşme ihtimali daha yüksek beğenmeyenler olmuştur bence ilk bölümün reytingini alacak diye bir şey yok :)

Umarım yükselir. Beddua ile insanın eline hiç bir şey geçmez @kvp1905. Senin evde rahatca oturup yediğin ekmeyi millet o diziden yiyiyor. İzlemediğin diziye beddua etmekle bitmiyor iş :T:

20:00 - 21:00 ---> 1) KANALD: 4.81 , 2) SHOW: 3.97 , 3) FOX: 3.48 , 4) KANAL7: 1.75 , 5) STAR: 1.56

İlk reytingler dizinin sıcaklar nedeniyle 1-2 reyting düşeceğini kanıtladı.

" umarım" sözcüğünü beddua olarak anlayanlara söyleyecek pek söz bulamıyorum zira onuda küfür olarak falan anlarlar.

Peki vadinin biran önce bitmesini isteyenler ;

Sizin
evde rahatca oturup yediğiniz ekmeği
millet o diziden yiyiyor. İzlemediğiniz
diziye beddua etmekle bitmiyor iş !!!

(bkz: göze göz dişe diş)

" umarım" sözcüğünü beddua olarak anlayanlara söyleyecek pek söz bulamıyorum zira onuda küfür olarak falan anlarlar.

Peki vadinin biran önce bitmesini isteyenler ;

Sizin
evde rahatca oturup yediğiniz ekmeği
millet o diziden yiyiyor. İzlemediğiniz
diziye beddua etmekle bitmiyor iş !!!

(bkz: göze göz dişe diş)

Kötülüğe kötülükle karşılık verilmez diye biliyorum ben. :)

Başka bir dizi hakkında söylenenler, bu konudaki yazdığın mesajı masumlaştırmıyor. :)

(bkz: umarım sözcüğünü hakaret saymak)

:D

tamam beyler ben masum değilim nede olsa ben umarım dedim umarım ağır hakaret nede olsa :haha:

(bkz: umarım sözcüğünü hakaret saymak)

:D

tamam beyler ben masum değilim nede olsa ben umarım dedim umarım ağır hakaret nede olsa :haha:

Kabalaştığını düşünüyorum. Niye baştan ön yargılısın ki? Hakaret lafını kendin uydurup kedine söylüyorsun. :) Ben öyle bir şey düşünmemiştim. Ama bir dizinin bitmesi dilenmez !