Aga buldum diziye tapınakçıları koyacamTamam aldım aga Polat ve ekibine alıyorum Tapınakçılarla savaşacaz tapınakçılarda İskender,Feller,Poyraz,Ersoy vb. topluluğu var
Aga buldum diziye tapınakçıları koyacamTamam aldım aga Polat ve ekibine alıyorum Tapınakçılarla savaşacaz tapınakçılarda İskender,Feller,Poyraz,Ersoy vb. topluluğu var
Aga buldum diziye tapınakçıları koyacam
3.Bölüme tapınak sahnesi koyacam yedikule zindanlarında full konuşma olcakaOvvv süper olur zaten beni feth etti bu dizi birde tapınakçılar girerse offf
@XanTier emek harcanmamış demişsinde nasıl emek harcanmamış o kadar uğraştım.Bu dizi 4.Bölümden itibaren zirveye oynucak.O bölüm için olaylar çok hızlı ilerliyor.Tapınakçılarda dizide yer alacak
Senaryoda düzen diyosunda bi örnek gösterÇokmuş harbiden.
Senaryoda düzen diyosunda bi örnek göster
Şimdi anladım diziyi yazarken senden bakacam18 bölümlük bir dizim var.
Şimdi anladım diziyi yazarken senden bakacam
Hatamı yüzüme karşı vurma irite olurum böyle yapanlara:5:
15 dk'yla olmaz bu iş. Benimki 15 dk'da yapılmış gibi mi duruyor?
Hatamı yüzüme karşı vurma irite olurum böyle yapanlara:5:
3.Bölüme tapınak sahnesi koyacam yedikule zindanlarında full konuşma olcaka
- - - Ekleme - - -
@çocuklarduymasın 3.bölümde bana yardım et düzenleme falan yapalım diyalog koyalım
- - - Ekleme - - -
@XanTier emek harcanmamış demişsinde nasıl emek harcanmamış o kadar uğraştım.Bu dizi 4.Bölümden itibaren zirveye oynucak.O bölüm için olaylar çok hızlı ilerliyor.Tapınakçılarda dizide yer alacak
Diziyi güzelleştir diye uğraşıyoruz. Hatalı biz mi olduk şimdi?
Şimdi sana yolluyorumtamam aga yardım ederim Biraz zor olacak mobilim ama yapacaz artık
- - - Ekleme - - -
Şimdi sana yolluyorum
Ya konu felan iyi gibi ama düzen yok birde sanki kendin izlemişsinde anlatıyormuşsun gibi bi hava var. Diyaloglar çoğaltılma ayrıca biraz daha uzun olabilir. @XanTier 'den yardım alabilirsin bence yinede gelişme var 9/10
Felaket tellalı geldi
Ama felaketleri ben anlattım daha önceden