Suikastçi | 2.Bölüm | Yeni Bölüm

Bölüme 10 üzerinden kaç verirsiniz?

• 5

Oy: 0 0.0%
  • 6

• 7

Oy: 2 20.0%
  • 8

• 9

Oy: 4 40.0%
  • 10

Oy: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

Maskeli Fedai

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
39,634
Puanı
1,059
SUİKASTÇİ

Fedai kıvrak bir hareketle kendisine silah doğrultan adamın elini kırıp adamın silahını ele geçirir ve hepsini tek tek öldürür.
Şirket sahibi korkmuş olacakki yangın merdiveninden aşağıya doğru kaçmaya başlıyor.
Fedai bunu görünce oda peşinden koşuyor ama fedainin hesaba katmadığı bir şey vardı.
Dışarıda karşı binada keskin nişancı ona doğru ateş açmaya başladı fedai keskin nişancı ile uğraşırken şirket sahibi çoktan aşağıya varmıştı.
Fedainin bir şeyler yapması gerekiyordu ve hızlı davranmalıydı.
Fedai yangın merdiveninden geri gelerek şirket sahibinin odasına girdi.
Fedai hemen cemi aradı.

FEDAİ:Cem yetiş şirket sahibi kaçtı ben ise yerimden kımıldayamıyorum keskin nişancı var dışarıda.
CEM Hemen geliyorum dayan biraz.

Fedainin bir şeyler yapması gerekiyordu ve hızlıca merdivenlerden aşağıya inmeye başladı .
Karşısına eli silahlı adamlar çıkmıştı fedai merdivenin üstünden adamların üstüne doğru uçarak ateş açtı.
Adamlar ölmüştü.Keskin nişancıyıda cem temizlemişti.
Fedai dışarı çıkar ve cemi görür.
Her şey o anda değişir ceme 3 tane kurşun isabet etti ve cem yere yıkıldı.
Fedai ise ceme ateş açanla çatışmaya başladı ve beklenen an gelmişti adamın kurşunu bitmişti fedai siper aldığı yerden yavaşça kalkıp adamın yanına doğru gitti ama adam elindeki zehri içmişti çoktan.
Fedai hemen bir araba gasp edip cemi hastaneye yetiştirmek için son sürat gidiyordu.
Bir anlık hata yapıp virajı almadı ve araba 5 takla attı.

Senaryo-Yönetmen:kvp

Konsept Danışmanı:çocuklarduymasın

Ya konu felan iyi gibi ama düzen yok birde sanki kendin izlemişsinde anlatıyormuşsun gibi bi hava var. Diyaloglar çoğaltılma ayrıca biraz daha uzun olabilir. @XanTier 'den yardım alabilirsin bence :) yinede gelişme var 9/10

Renk ve fontlar enfes olmuş.Ama özet de olsa tam olur aga :ok:
Birde sonra ki bölümde ne olacak.
Örneğin:
Cem iyileşecek mi ??
Tamam:ok:

- - - Ekleme - - -

Ya konu felan iyi gibi ama düzen yok birde sanki kendin izlemişsinde anlatıyormuşsun gibi bi hava var. Diyaloglar çoğaltılma ayrıca biraz daha uzun olabilir. @XanTier 'den yardım alabilirsin bence :) yinede gelişme var 9/10
Aklımdan negeçiyorsa onu yazıyorum diyalog uğraştırıcı ama ilerleyen bölümlerde diyaloglar fazlasıyla olacak bir bölüm full flasbak olacak

Düzen yok. Noktalama falan da yok.
Diyalog yok neredeyse. 2 tane var Allah'tan.
Çok kısa.
Emek harcanmamış pek.
Olaylar çok hızlı.
Bu kadar kısa bir bölümde adamın elini kırdı. Yakalayacağı adam kaçtı. Keşkin nişancı geldi. Cem geldi. Keskin niaşancıyı öldürdü. Çıktılar, çatıştılar. Cem vuruldu. Fedai adamları öldürdü. Adam zehir içti. Araba 5 takla attı.
Ben bu olaylardan en az 10 bölüm çıkartırdım.
7

Çok kısa.
Emek harcanmamış pek.
Olaylar çok hızlı.
Bu kadar kısa bir bölümde adamın elini kırdı. Yakalayacağı adam kaçtı. Keşkin nişancı geldi. Cem geldi. Keskin niaşancıyı öldürdü. Çıktılar, çatıştılar. Cem vuruldu. Fedai adamları öldürdü. Adam zehir içti. Araba 5 takla attı.
7

7 ne la :T:

Tamam:ok:

- - - Ekleme - - -

Aklımdan negeçiyorsa onu yazıyorum diyalog uğraştırıcı ama ilerleyen bölümlerde diyaloglar fazlasıyla olacak bir bölüm full flasbak olacak
İşine karışmak gibi olmasın ama senaryo bu hikaye kitabı değil ki ? :) Hem forumdan üyeler katarsan daha ilgi çekici olabilir mesela : @takas @XanTier v.s.

Çok kısa.
Emek harcanmamış pek.
Olaylar çok hızlı.
7
Diyalog bulamıyorum işte öyle 10 bölüm çıkartsam daha ne kalır yavaş yavaş uzun olacak yavaş yavaş diyaloglar artacak