Sudan Bıkmış Balıklar Dizisine Ünlü Şarkıcı Da Katıldı

darksaal

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
7 Eylül 2011
Mesajlar
33,327
Reaksiyon puanı
3,579
Puanı
910
Konum
İSTANBUL
Yapımcılığını Focus filmin yaptığı ve çekimlerine Antalya'nın Kaş ilçesinde başlanan 'Sudan Bıkmış Balıklar' dizisine ünlü müzisyen ve şarkıcı Feridun Düzağaç ta dahil oldu.

Star Tv de yayınlanacak olan dizinin başrollerini yakışıklı oyuncu Burak Sağyaşar ve güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu paylaşıyor. Dizide Sudan Bıkmış Balıklar grubunun gitaristini canlandıracak olan Burak Sağyaşar, Hukuk Fakültesi 1.sınıfının gediklisi Selim olarak karşımıza çıkacak. Selim hayatı boyunca otoriteden nefret etmiş, daima başının dikine gitmiş biri olarak ailesiyle sürekli sorunlar yaşamaktadır. Hayatı Ezgi Eyüboğlu'nun canlandırdığı Zeynep'e rastlayınca değişir. Küçük bir sahil kasabasında büyümüş olan Zeynep te Hukuk Fakültesini kazandıktan sonra Selim ile birlikte hem ilk aşkı hem de ilk aşk acısını yaşar.

Yaşanan olayların ardından kendini aşka kapatır. Babasına ölesie bağlıdır. Çok güzel bir sesi vardır ama şarkı söylemesi evde bile yasaktır. Bu yasağın kendi geçmişinde saklı bir sırdan kaynaklandığını henüz bilmemektedir. Sonunda aşkı, hayalleri ve babası arasında sıkışıp kalır. Bundan sonra atacağı her adım onun hayat denen şeyi öğrenmesini de sağlar. Dizinin hikayesi Kaş'ta başlayıp İstanbulda devam edecek…

sudakcikmisbaliklardizisi.jpg
 
Son düzenleme: