Sudan Bıkmış Balıklar Bitiyor Mu ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vhp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vhp

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
32
Puanı
159
TVaktuel.com ÖZEL HABER: Star TV'nin yayınlanan tanıtım fragmanında yer alamayan 3 dizi kafalarda soru işaretleri bıraktı.

Yayınlanan tanıtım fragmanında Star TV'de yayınlanan dizilerin hayatmızı nasıl etkilediği gözler önüne serildi. Dizi yıldızlarını tanıtım fragmanda kullanmayan Star TV, yayınladıkları dizilerle izleyenlerin seçimlerine nasıl bir etki yaptıklarını anlatan bir fragman yayınladı.

SUDAN BIKMIŞ BALIKLAR BİTİYOR MU?

Yayınlanan fragmanda Sudan Bıkmış Balıklar, Hayatımın Rolü ve İffet dizileri yer almadı. İffet ve Hayatımın Rolü dizilerinin yayından kaldırılıcağı iddiaları daha önceden de dile getirildiği tanıtım fragmanında yer almaması sürpriz sayılmadı. Tanıtım fragmanında yer almayan Sudan Bıkmış Balıklar'ın yayından kaldırılacağı iddiaları dizinin izleyicisinin tepkisine neden oldu. Yaz sezonunda yayınlanmya başlayan ve genç seyirci grubuna hitap eden dizi, ilgiyle izleniyordu. Kanalda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Sudan Bıkmış Balıklar günlük dizi olabilirmiş yapımcısı Fox Tv ile görüşüyormuş

dream sen inanıyomusun bu söledine fox günlük dizileri elinden çıkarmaya ugrasıyo sen ne diyon :) hem foxun bütün günü dolu imaknı yok gelmez

hangi izleyici kitlesi tepki göstermişki sudan çıkmış balıkların bitirilmesine merak edilen soru bu :))

Focus Filmin FOXtan başka kanalda dizi yapması hata yine FOXa kaldı eğer doğru ise bu görüşme :D

Günlük dizi için bütçesi fazla gibi cekim alanları lüks evler Ankara'da platoda çekiliyor su an yayınlanan günlük diziler ve diger mekanların kıraları ucuzdur bence

Günlük olarak da tutunamaz dizi. Yalnız haberde ilginç olan Hayatımın Rolü'nü normal karşılamışlar A/B'de ilk 3'ten çıkmayan dizinin kalkması normal de ilk 20'ye giremeyen dizinin bitmesi mi anormal? :)

'İffet' dizisi zaten bitiyor. 'Hayatımın Rolü' dizisinin reytingleri iyi ama biterse hiç şaşırmam. 'Sudan Bıkmış Balıklar' dizisi ilk başlarda iyi başlamış ama sonraları düşüşe geçmişti.

'İffet' dizisine bakalım. Geçen sezon başlamıştı yayına, reytinglerde parlak bir performans sergiliyordu ve geniş bir izleyici kitlesi oluşturmuştu. Tabi gün geçtikçe dizi düşüşe geçti ve yayından kaldırılıyor. Dizinin kadrosunda sevilen isimler var. Deniz Çakır ve İbrahim Çelikkol bunlardan biri. Bu diziden sonra bu isimler kendilerini bir anda başka dizilerde bulabilirler.

'Hayatımın Rolü' dizisine gelelim. Dizinin reytingleri çok iyi ve izleyici kitleside iyi. Yayınlandığı bölümlerin reytinglerine baktığımızda iyi reytingler aldığını görüyoruz. Düşüşe geçse bile A/B grubunda ayakta kalmayı başaran bir dizi. Star TV'nin bu diziyi devam ettireceğini düşünmüyorum doğrusu. Star TV'de o kadar çok yayınlanacak yapım var ve o yapımlar arasında devam edeceğini pek sanmıyorum. Haluk Bilginer'in usta oyunculuğuna yazık olacak. Ebru Özkan'ın bu diziden sonra çok daha iyi dizilerde yer alacağını düşünüyorum. Umarım bitmez ama bitecek gibi duruyor.

'Sudan Bıkmış Balıklar' dizisinin bitme ihtimalini anormal değil, normal karşılıyorum. Reytinglerde iyi bir giriş yapmıştı fakat düşüşe geçmeye başladı. Star TV'de yine o kadar yapım yayınlanacak ve o yapımlar arasında yer alacağını düşünmüyorum. Günlük dizisi konusuna gelince, bu dizinin günlük bir dizi olacağını düşünmüyorum. Oyuncuların günlük bir işte yer aldığını görmedim ve bu dizinin konusu günlük olursa tıkanacağını düşünüyorum. Çok fazla devam edemez. Tabi devam ederse çok farklı şekilde edecektir. Ezgi Eyüboğlu ve Burak Sağyaşar'ın bu diziden sonra önü açık.

Star TV'nin, Acun Ilıcalı'yı transfer etmesi görüldüğü gibi sevilen yapımların sonunu hazırlıyor. Star TV'nin alternatif bir kanalı olsa çok daha iyi olur. Sevilen yayınları harcayacağına, alternatif kanalda devam ettirebilirdi. Mesela TV EN projesini tekrar başlatsalar çok daha iyi olur. Star TV'nin yayın akışı belirleme konusunda sıkıntı yaşayacağı bir gerçek. Star TV'nin zirveye oynayacağı ayrı bir gerçek. Belki yeni yapımlarıyla kanal sıralamasında zirvede yer alır. Sevilen yapımları harcamasa çok daha iyi olurdu diyorum, başka birşey demeye gerek yok.

Bu Reytinglerle devam etmesi zaten süpriz olur ama insallah devam ederde oyuncular ve set arkasindakiler sezon ortasinda issiz kalmaz

Fox'a Geçemez Fox Tüm Günlüklerini Bu Sezon Bitiriyor Yeni İddalı Yapımlar Alacaktır Devam Eden Yapımları Almasın Fox :D